تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 166 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام چی شد یعنی اینجا هیچ کی ان 900 نداره ؟

جواب بقیه سوال هام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه چنتایی سوال داشتم در مورد غول نوکیا

1- حساسیت به لمس اون در چه حدی هست ؟ من لجند رو دستم گرفتم و باش کار کردم لمسش از 20 17 بود یعنی عالی حالا این ان 900 با توجه به مقاومتی بودن چطوره باید خیلی فشار بدی؟

2- اگه محافظ بندازی حساسیت تاچ پایین نمیاد؟ حالا اگه ننداختیم صفحش خش میوفته؟

3- سرعت گوشی چطوره ؟ لجند با اون سی پی یو دروپیت که خیلی خوب بود اصلا مکث نداشت اگه هم داشت در حد 1 یا 2 ثانیه

4- سی پی یو را تا چند میشه اور کرد البته بدون مشکل گرم شدن یا صدمه دیدن گوشی

5- با ان900 هم میشه لذتی رو که از یک گوشی آندرویدی میبری (منظورم تنوع برنامه های کاربردی و سرگرمی و بازی ) برد یا نه؟

6- آیا هنوزم عمودی نمیشه تو همه جای گوشی ؟ اخه تو حرکت کار کردن با گوشی فکر کنم تو حالت افقی خیلی سخت باشه

7- فیلم برداری و عکسبرداری گوشی تو روز خوبه یا عالی؟ میتونه اچ دی رو پخش کنه یا نه؟

8 - و آخری اینکه این سیستم عامل های جدید نوکیا سیمباین 3 و میگو برنامه هاش رو ان 900 اجرا میشه یا نه ؟ و اینکه آیا ان 900 به میگو آپدیت میشه یا نه ؟
    1:با توجه به مقاومتی بودن حساسیت خوبی داره و کاملا راضی کننده هستش.
    در کل نباید انتظار تاچ خازنی رو از ال سی دی این گوشی داشته باشی.
    2:اگه محافظ هم بندازی حساسیت به هیچ وجه پایین نمیاد.محافظ چسبوندن روی گوشی یه امر سلیقه ای هستش عزیز ولی در کل باعث میشه روی ال سی دی خش نیوفته.
    3:ببین دوست عزیز لجند سیستم عامل آندروئید داره و n900 هم سیستم عامل مائمو داره به نظرم هر سیستم عاملی واسه خودش یه مزایایی داره.
    ولی در کل هنگ و ... در این گوشی دیده نمیشه و سیستم عامل روانی داره.البته سی پی یو گوشی هم یکی از بهترینهاست و عملکرد عالی داره.
    4:تا 1.5 فکر کنم میشه اورکلاک کرد ولی با اورکلاک کردن هم پدر باطری در میاد و هم گوشی زودتر کاراییش رو از دست میده.در کل پیشنهاد میکنم اگه خریدی اورکلاک نکنی چون سرعت خودش قابل قبوله.
    5:n900 بنظرم برای بازی ساخته نشده و یه گوشی اینترنت تبلت هستش البته بازی براش کم نیست ولی در کل برای بازی ساخته نشده ولی در عوض برنامه های خیلی جذاب و کاربردی داره و به نظرم اینترفیسش فوق العاده جذاب و دوست داشتنی هستش.
    حتی با عوض کردن تم تو گوشی گوشی اینترفیسش از این رو به اون رو میشه.
    من الان یک سال n900 دارم ولی هنوز از اینترفیسش خسته نشدم.(اگه طریقه کار کردنش دستت بیوفته واقعا خوشت میاد)
    6:یه برنامه فکر کنم اومده که میتونی تو حالت عمودی هم استفاده کنی که الان یادم نیست.
    ولی بصورت پیش فرض تو حالت dial و web بروزر چند تا برنامه دیگه میتونی تو حالت عمودی باهاش کار کنی.
    7:تو روز هم فیلمبرداری و هم عکاسی مطمئن باش راضیت میکنه و کیفیت خیلی خوبی داره.
    8:نخیر اجرا نمیشه.
    در کل انتظار اینو نداشته باش که n900 به میگو آپدیت بشه.اگه آپدیت هم بشه یه سری باگ خواهد داشت که ارزش آپدیت رو نداره.

3. 3 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rezarsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تجربیات من

n900 خودم رو آذر ماه 88 خریدم ، کلی باهاش حال کردم و تمام زیرو بم اون رو در آوردم.
    این گوشی برای هر کاری بدردم خورد ، از شتاب سنجش تو دویدن و کوه یا مپ تو مسافتهایی که طی میکردم ...تا نت برداری تو جلسه و امکانات مولتی مدیا که همه جا بدردم خورد و فقط از فیس بوک نتونستم استفاده کنم که میدونید چرا!!!
    تا اینکه یه روزی که حدود 3 ماه پیش میشه تو در حالی که تمریناتم رو رو دوچرخه داشتم انجام می دادم که یهو بارونی گرفت که تا بحال اونطوری نبودم و وقتی که رسیدم به خونه گوشی که همچنان زیر اون بارون داشت آهنگ هارو پلی میکرد ، دیدم که از نصف بیشتر زیر lcd آب گرفته و سریع باطری رو خارج کردم تا بعد از 5 روز که از لای سیلیکاژن (رطوبت گیر) درآوردم گوشی چند بار اول داغ بود که فهمیدم هنوز یه رطوبطی توش هست .
    بعداز چند روز درست شد و مشکل من با GPS و WIFI شروع شد .
    تا دو ماه پیش تمام سعی من از فلش و آپدیت و کامند و گشتن تو کل سایتهای اینترنتی برای درست کردن GPS افاغه نکرد که از یک ماه پیش WIFI اون هم قطع شد و کلی دردسر که نتیجه ایی نداد
    تو بعضی کامندها از مصرف زیادی یا داغ کردن باطری میگفتن که چند نفر هم گفتن ایرادش از وایرلس و غیره نیست و یکی گفته بود که بعد از یه مدت باطری کارکردش بهتره میشه !!!! همه میدونن که باطری لیتیوم نیاز به شارژ اولیه و از این حرفها نداره که بعدا بخواد باطری بهتر کار کنه.
    و اینکه اگر بعد از کار با وایرلس و کارای مشابه دیدین که باطری خوری داره گوشی بدونید که Task یا اون برنامه موردنظر همچنان در حال کار هست و تو پروسس ها درحال استفاده از شارژ باطری .
    در مورد مشکل خودم آخر کار به این نتیجه رسیدم که گوشیم رو بفرستم به گارانتی ، خودم جرات باز کردنش رو ندارم ، احتمال داره همچنان گوشیم رطوبت داشته بشه؟؟؟

همین
    یعنی به درد نمیخوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به تمام دوستان. میخواستم ببینم چطوری میشه مدت زمان هر مکالمه در N900 ببینم . در گوشی های سمبین بخش log کامل نشون میداد. اما ظاهرا در N900 فقط در بخش calltimer بطور کلی جمع تمام تماس های دریافتی و گرفته شده رو نشون میده.البته 2 تا نرم افزار هم مربوط به ارشیو مکالمات هم نصب کردم به اسم extended call log و glogarchive . هر دو این نرم افزار ها کامل هستن اما هیچ کدوم زمان مکالمات رو نشون نمی داد. خواستم ببینم راه حلی واسه این مشکل وجود داره یا آیا نرم افزار خاصی وجود داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAME-GTR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN/ABADAN

پيش فرض

سلام.
    میخواستم بدونم میشه با وایرلس لپتاپ اینترنت ADSL رو شیر کنم طوری که با وایرلس گوشی با اینترنت کار کنم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    میخواستم بدونم میشه با وایرلس لپتاپ اینترنت ADSL رو شیر کنم طوری که با وایرلس گوشی با اینترنت کار کنم ؟
    اگه بتونی شیر کنی بله میشه

8. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض شیر اینترنت لپ تاپ با وایرلس

سلام.
    بله دوست من ، شما ابتدا باید یک کانکشن Ad-hoc در قسمت کانکشنهات بسازی و به کارت شبکه وایرلست هم IP بدی و DNS اون رو هم روی 4.2.2.4 , 192.9.9.3 تنظبم کنی . سپس میری روی کانکشن ADSL و اونو شیر میکنی با کارت شبکه وایر لس اگر هم کانکشن اینترنت نداری و مودمت Auto Connect هستش میری و Local Area Connection رو با کانکشن وایرلس شیر میکنی
    سپس روی گوشی یک کانکشن وایرلس میسازی ( در گوشیهای نوکیا در قسمت Destination و یا مقاصد ) اون کانکشن رو در قسمت تنظیمات پیشرفته بهش یه IP از رنج کارت شبکه وایرلست میدی Gateway رو IP کارت شبکه وایرلست میدی و DNS ها رو هم دقیقا مثل کارت شبکه وایرلست میدی
    اونقت ابتدا کانکشن Ad-hoc رو در سیستم کانکت میزنی سپس میروی روی گوشی و اون کانکشنی که ساختی رو کانکت میکنی

10. این کاربر از errick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چرا من دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کلا گوشی جالبیه
    با همه گوشیا فرق میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

گروه خبری GSM: مژده به دارندگان گوشیN900از این پس می توانند بر روی گوشی
    خود 2 سیستم عامل داشته باشند.
    تیم توسعه دهنده Meego از ارائه آپدیت جدید این سیستم عامل خبر دادند که با استفاده
    از آن می توان 2 سیستم عامل را روی گوشی N900 تجربه کرد.
    این آپدیت هم اکنون در سایت Meego موجود است اما خبر بد این است که هنوز باگ های
    قبلی این سیستم عامل بر طرف نشده است.

14. این کاربر از POROMA2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •