سلام دوستان. من یه سوال داشتم. می خواستم ببینم برای ورود به دانشگاه عملی کاربردی در مقطع کاردانی پودمانی چی جوری باید ثبت نام کنم؟ دفترچه اش کی میاد؟ شرایطش چیه؟ با تشکر
سلام دوستان. من یه سوال داشتم. می خواستم ببینم برای ورود به دانشگاه عملی کاربردی در مقطع کاردانی پودمانی چی جوری باید ثبت نام کنم؟ دفترچه اش کی میاد؟ شرایطش چیه؟ با تشکر
سلام
شما فقط باید دیپلم داشته باشی و هر رشته ای رو که بخوای میتونی انتخاب کنی(اینطور نیست که حتما در ارتباط با رشته ی دیپلمت باشه)
قبول شدنش هم که بر اساس معدل هست.شما دفترچه رو پر میکنی و جوابش حدود یک ماه بعد میاد که کجا قبول شدی.
معمولا دفترچه سالی 2 بار میاد.احتمالا باید 2-3 ماه دیگه دوباره بیاد.اگه خواستین از مسئول آموزش دانشگامون بپرسم؟
سلام. تشکر از پاسختون. ممنون میشم اگر سوال کنید که کی دوباره دفترچه میاد. با تشکر
سلام دوستان
من میخواستم بدونم برای مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کی دفترچه میاد.....
آیا نیمه ی دوم سال 90 هم دفترچش میاد.....
متاسفانه من چون ملاک رو این گونه قرار داده بودم که مثل پارسال دوباره دفترچه 23 آبان میاد دنبالشو نگرفتم و العان میبینم اصلا خبری نیست!!!!!!و مثل اینکه شهریور ثبت نامش بوده و من قافل شدم ازش
لطفا راهنمایی کنید......یعنی باید یک سال دیگه صبر کنم![]()
شرایط رو حدودا دوستمون عرض کردند دمتتون
من فقط یک نکته رو بگم که دوره های پودمانی کارت پایان خدمت رو میخواد برای آقایان
منم میخوام بدونم تاریخ بعدی ثبت نام پودمانی کاردانی کیه
دوستان باید تا شنبه صبر کنید که بپرسم براتون![]()
l
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
الوعده وفا
سلام
از آموزش پرسیدم گفتن اسفند دفترچه های کاردانی پودمانی میاد
از استادمونم پرسیدم،ایشون هم گفتن بهمن یا اسفند میاد
آیا امکان تحصیل برای شاغلین در علمی کاربردی وجود داره؟مثلا کسی ک فروشنده هست و تمام وقت رو تو فروشگاه فروشندگی میکنه امکان تحصیل تو علمی کاربردی رو داره ؟(مقطع کارشناسی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)