تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 173 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

وقعا عجب تیم ورکی دارن اسکیل black smith لولش پایین بود کلی باید فارم میکردم Mold با mat ها رو دادم یکی برام سلاحو درست کرد!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

عزیزم شما wow بازی کردی ؟ مگه wow فقط به black smith هستش ؟

اولا که bs یه شغل
    دوما شما چند بار راید رفتی ؟
    در کل اصلا به من چه . پولتو هدر بده به یه بازی آشغال . دلیلشم میدونم چون ازدواج داره توش

wow هم بگی ایرانی هستند به جای اینکه فحش بدن میگن nice . چون کلا کسایی که wow بازی میکنند با شعور هستند .
    برو پولتو خرج یه بازی کارتونی کن . به من چه اصلا

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من دوباره داخل wiki pw چشت زدم دیدم برای Venomancer نوشته خیلی عالی برای پول در اوردن

میشه یه کمی در موردش بیشتر برام در مورد کلاس توضیح بدید ؟ ممنون
    Last edited by p30 arman; 17-11-2010 at 20:00.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بحث پول داره کش دار میشه ترجیح میدم ادامه ندم.
    چون منجر به اخطار گرفتن میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

به مدت 15 دقیقه سرور dreamweaver
    down بود به علت بک اپ گیری.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم اومدم!!! اسمم XarmanX هست Venomancer برداشتم یه نفر یه بیلد خوب بهم معرفی کنه یه نفرم بیاد کمک !

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خوش اومدی کدوم سروری ؟
    افرین انتخاب خوبی کردی venomancer عالیه میتونی یه بخشی از غولای بازی رو تنهایی بکشی!!
    من خودم venom و این build رو دارم از قدیمیا اینا رو پرسیدم
    هر lvl
    4 مجیک 1 str
    هر 5 لول 1 vit
    اولش یه گرگ ور دار برای pet بعدا بهترین پت glacil walker هست حالا دیکتش یادم نیست ولی به walker معروفه
    سوالی داشتی بپرس من تقریبا همه کلاس ها شو امتحان کردم بهترینش همین venom یا blademaster هست

8. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همون سرور dream waves اگه درست گفته باشم
    یه چنتا سوال دادش :
    چطوری از گروه خارج بشم؟ {شرمنده ها خیلی نووب هستم}
    و چطوری یه pet بردارم
    و اسکیل اپ کردن چطوریه توی این بازی من سر در نیاوردم
    ایتم هایی که دارن خراب میشن رو کجا باید ترمیم کرد!
    این gine هست gini هست دقیقا یادم نیست چطوری باید لولشو بالا بد برد ایتم خاصی داره؟
    Last edited by p30 arman; 21-11-2010 at 22:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

البته خوده من هم 2 ماه دارم بازی میکنم
    g رو بزن صفحه faction میاد پایینش نوشته leave faction
    اول بازی خودش بهت pet میده پت ها اول تو تخم هستن تخم pet های مختلف رو میتونی بخری یا اینکه tame کنی یعنی همین جور که داری mob ها رو میکشی اسکیل tame رو اجرا کنی mob مورد نظر جونش که نصف شد tame رو اجرا کن
    ایتم هاتم به هر npc بری تعمیر میکنه مثلا black smith روش کلیک کن یه صفحه میاد goods رو کلیک کن پایینش نوشته repair all
    بعد yes رو بزن همین(بستگی به لولت coins ازت کم میکنه)
    جنیو خرج الکی رو دست ادم میزاره کلی باید سنگ از این و اون بخری که mp شو پر کنی خوده من اصلا ازش استفاده نمیکنم
    الان شما venom هستی باید بری پیش venom skill trainer یه لیست میاد هر کدوم رو خاستی کلیک میکنی یاد گرفتن اسکیل یکم خرج هم داره
    لول چندی از لول 18 به بعد نیاز به داشتن faction داری تا دیگران هم کمکت کنن
    خیلی از امکانات بازی رو موقع بازی کردن متجه میشی چون جزییات بازی خیلی زیاده
    سعی کن حتما تو forum بازی هم بگردی خیلی بهت کمک میکنه
    venom خیلی برا غول کشتن خوبه یه assassin دارم لول 45 زورکی mob های 2 تا لول از بالاتر خودشو میکشه خواستم venom رو امتحان کنم یه mob قوی که 30000 hp داشت رو با pet راحت کشت لول venom هم 28 بود!
    Last edited by AliROCK; 22-11-2010 at 00:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

veno یک زمانی بهترین کلاس بود برای پول در اوردن.یعنی تا قبل از اومدن expansion جدید.اون موقع همه برای پول در اوردن یک veno در کنار کاراکتر اصلیشون می ساختن و بعد می رفتن TT رو solo می کردن و در امد خوبی بدست می اوردن.اما با expansion جدید که nirvana و gear های int- به بازی اضافه شد کلا روند بازی تغییر کرد.الان بهترین dungeon برای پول در اوردن nirvana هست.که تو هر run میشه حدود 500k با squad 6 نفره بدست اورد البته با نفرات کمتر مثلا 3 نفر پول بیشتری به دست میاد.با یک squad خوب هم تو نیم ساعت میشه nirvana رو تموم کرد حتی 15-20 دقیقه هم امکان پذیره و تو روز میشه چند بار اون رو انجام داد.یعنی راحت میشه روزی 2-3 mil بدست اورد.اونهایی که 5 aps هستند می تونن nirvana رو solo هم بکنن.اما مشکلی که الان هست اینه که کلاسهای magic عملا به درد nirvana نمی خورن چون قدرت damage شون پایینه و یک ران نیم ساعته اگه با کلاس magic بری ممکنه تا دو ساعت هم طول بکشه.به همین دلیل معمولا veno هارو به nirvana راه نمیدن. حتی barb هم راه نمیدن چون damage پایین داره و باسها random aggro هستن و bm میتونه همه باسها رو تانک کنه.مگه اینکه اون barb از claw استفاده کنه.اخیرا حتی archer ها هم از fist به جای کمان استفاده میکنن تا بتونن از int- استفاده کنن.حتی بعضی از veno ها هم از fist استفاده میکنن.خود veno هم نمی تونه باسهای nirvna رو solo کنه.
    توی T_T هم یک assasin یا یک bm با cleric خیلی سریعتر از veno می تونن موبها و باس رو بکشن.
    در FF هم که برای کسب exp هست اگه با bm و sin کار کنیدخیلی سریعتر میتونید FF رو تموم کنید و در نتیجه می تونید سریعتر lvl up کنید.به همین دلیل اگه قصد دارید بازی رو تا لول 100 ادامه بدین بهتره که یک bm یا assasin بردارید.البته برای assasin خرج رسیدن به 5 aps کمتره ولی در کل blademaster کلاس بهتری هست چون قابلیت soloing و tanking بالاتری داره.ضمن اینکه aoe خیلی بهتری هم داره+ stun که باعث میشه در مقابله با 'گروهی از موبها خیلی قویتر از assasin عمل کنن.ولی توی pvp (غیر از TW) بهترین کلاس assasin هست و میشه گفت در حال حاضر شکست ناپذیره.در کل بالانس pvp رو بهم زده.

در لولهای پایینتر هنوز veno کلاس خوب و مفیدی هست و شاید بهترین کلاس برای پول در اوردن البته به شرطی که herc داشته باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •