تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 1024 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

کی گفته اندیشه سازان 60 تا کتاب فیزیک داره؟

من هر چی فکر می کنم دلیل این ارسال این پستتون رو نمی فهمم........( چرا حالا فهمیدم : زیادی بیکاری !!!!!نمی دونم شما کجای ایران زندگی می کنید ولی هرجا هستی بدون اینو بهش عدد کثرت میگن ) یه سری به بازار بزن میبینی حداقل 4 تا کتاب قدیمی داره به علاوه این محمودزاده !!!!! اصلا من نمی دونم چرا دارم توضیح میدم ( یکیو می خوام به من توضیح بده )

از دوستان عزیز خواهش می کنم یکی برای من روشن کنه این کتاب اندیشه سازان آموزش فیزیک 2 مولفش کیه و کتابش چه مشخصاتی داره تقریباَ دارم به جنون میرسم

2. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

شما ها کاری به جز پست دادن اینجا ندارید ؟وقت کردید یه ذره هم درس بخونید ( شوخی کردم ) اگه مدیرا تاپیکو در روز 1 ساعت بازش می کردن رتبه های بچه های این تاپیک نصف میشد ...!!!
    سلام.
    ما 1 مدت اینجا پست میدادیم شما درس میخوندین ،حال ما درس میخونیم شما پست بدین.
    نه جدی من خودمم احساس کردم خیلی زیاد میام اینجا ،البته چون نمیخواستم این 2 هفته ای درس بخونم زیاد میومدم.
    ولی جدی نمیخوام تا آزمون بعدی بیام.
    خداحافظ تا 30 مرداد.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فیزیک 2 مبتکران که هنوز نیومده! من رفتم بخرم، گفتن هفته ی دیگه میاد.

5. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اگه منظورت من بوده باید بگم این کتابی که من می خوام اندیشه سازانه نه مبتکرانه یعنی عمرش وصال به رسیدن به مبتکران رو نداد آخرین چاپش 83 بوده بقیه مشخصاتش هم خواهش می کنم دوستان بگن ( یعنی بین 400000 کاربر یکی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟) البته به این راحتی ها هم گیر نمیاد

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام.
    ما 1 مدت اینجا پست میدادیم شما درس میخوندین ،حال ما درس میخونیم شما پست بدین.
    نه جدی من خودمم احساس کردم خیلی زیاد میام اینجا ،البته چون نمیخواستم این 2 هفته ای درس بخونم زیاد میومدم.
    ولی جدی نمیخوام تا آزمون بعدی بیام.
    خداحافظ تا 30 مرداد.
    کجا بابا چرا اینقدر به خودتون سخت میگیرین ادم هم میتونه درس بخونه و هم تفریح کنه

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

من هر چی فکر می کنم دلیل این ارسال این پستتون رو نمی فهمم........( چرا حالا فهمیدم : زیادی بیکاری !!!!!نمی دونم شما کجای ایران زندگی می کنید ولی هرجا هستی بدون اینو بهش عدد کثرت میگن ) یه سری به بازار بزن میبینی حداقل 4 تا کتاب قدیمی داره به علاوه این محمودزاده !!!!! اصلا من نمی دونم چرا دارم توضیح میدم ( یکیو می خوام به من توضیح بده )

از دوستان عزیز خواهش می کنم یکی برای من روشن کنه این کتاب اندیشه سازان آموزش فیزیک 2 مولفش کیه و کتابش چه مشخصاتی داره تقریباَ دارم به جنون میرسم
    ببین من هر کجای ایران هستم که هستم فقط اینو بدون که این زبان فارسی که ازش دم میزنی زبان مادری من نیست زبان دومم هست و هر وقت خواستی زیادی دربارم بدونی پستهایی که از اول تو این تاپیک دادم رو برو بخون

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

واقعاَ شما ها میرسید درس های عمومی رو هم بخونید ؟؟؟

دوستان راهنمایی کنن من خودمو دارم بیچاره میکنم درس های اختصاصی روی برنامه پیش نمیره چه کارکنم ( از همینجا می خوام john doe عزیز راهنماییم کنن )
    من طبق برنامه کانون پیش میرم فقط تعداد درس هایی که میاد 15 درسه که حداقل برای هر آزمون هر درس باید حداقل باید 10 ساعت براش وقت گذاشت یعنی هفته ای 75 ساعت چه کار کنم دارم دیوونه میشم ..

تا چند سال پیش گاج سبز ادبیات مولفش ساجدی بود که حالا مولفش شده محمدی و ساجدی هم رفته انتشارات کلک معلم برای خودش درست کرده ...
    بیخیال بابا! آهسته و پیوسته!

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام!
    پیش2؟ یا فیزیک سال دوم دبیرستان؟

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

اگه منظورت من بوده باید بگم این کتابی که من می خوام اندیشه سازانه نه مبتکرانه یعنی عمرش وصال به رسیدن به مبتکران رو نداد آخرین چاپش 83 بوده بقیه مشخصاتش هم خواهش می کنم دوستان بگن ( یعنی بین 400000 کاربر یکی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟) البته به این راحتی ها هم گیر نمیاد
    اگه فیزیک 2 میخواید مواظب باشید محمود زاده رو نخرید چون خیلی مسخرس اما اون یکی که ماله کمان دارو زاهدی و ایناس اگه گیرتون بیاد که عالیه

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

من پارسال کنکور دادم بهترین کتاب تست فیزیک حتی از اندیشه سازان و مبتکران هم بهتر فکوره نگاش کنید عاشقش می شید کل سوالای کنکور ها رو داره البته نه مثل بقیه پشت سر هم که بتونید از حفط هم سوال بعد رو جواب بدید تیپ بندیش ریزه و سوال تکراری نگذاشته پشت سر هم سه قسمته یادگیری دوره ی 1 دوره ی2 داره که سوال های تکراری رو تو اینا پخش کرده که هم همه ی سوال ها رو داشته باشه هم سوال ها پشت سر هم تکراری نباشد روحیه ی کاذب بده بعد سوال های تالیفیش هم که دیگه نگو خود سوال های کنکوره معرکه ترین کتابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •