دوستام می خواستم بدونم که میگن این گوشی زیاد هنگ می کنه !؟ آیا واقعاً این حرف درسته !؟
دوستام می خواستم بدونم که میگن این گوشی زیاد هنگ می کنه !؟ آیا واقعاً این حرف درسته !؟
سلام
این فایلو دانلود کن یه ستاپ داره با یه کرک ، هردوشو نصب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوالا واسه من که تا الان یه بارم هنگ نکرده
تا به حال از کسی هم نشنیدم بگه هنگ کنه
------
مگه این گوشی برنامه Adobe Reader را نداره؟ اگر داره با همون میتونه فایلهای PDF را بخونه
سلام.
هرکی گفته، واسه خودش گفته. من که تاحالا 5530 خودم نهنگیده.
نه دوست عزیز.مگه این گوشی برنامه Adobe Reader را نداره؟ اگر داره با همون میتونه فایلهای PDF را بخونه
5530 بطور پیشفرض برنامه های Adobe Reader و برنامه Microsoft Office رو نصب نداره.
شاد باشید![]()
Last edited by skimoo_m; 14-08-2010 at 09:18.
ديروز به نسخه 31 به روز كردم از نسخه 30. تنها تفاوتي كه حس كردن سرعت بيشتر جواب دهي گوشي تو اعمالش هست.
من از دیروز تا حالا هر کاری میکنم نمیتونم اپگرید کنم!
سایت btusers هم فایل های نسخه 31 رو نمیده! پیج نسخه 31 همش ارور میده!
نمیدونید دیگه کجا میشه فایلاشو پیدا کرد؟
می خواسم با NSS پروداکت کد گوشیو عوض کنم ولی متاسفانه NSS هم ارور میده!
به نظر شما چکار میشه کرد؟
سلام.
درسته. سایت btusers.com.ar فقط و فقط برای فریمور های 5530 درحال حاضر ارور میده.
من خودم با NSU یعنی همون Nokia Software Updater گوشیمو بدون مشکل آپگرید کردم.
فقط چون NSU که داشتم قدیمی بود، 35 مگابایت نسخه جدیدش و 140 مگابایت هم حجم فریمور شد.
: لینک نسخه جدید برنامه NSU
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشید!
---------
این مشکل به دلیل نصب بودن احتیاجات برنامه Nokia PC Suite تو گوشیته و شما باید بری به App Manager گوشیت و احتمالا 2 تا فایل هست که Suite دارن اون 2 تا را پاک کن بعد گوشیت را خاموش و روشن کن و اینبار بدون اینکه برنامه Nokia PC suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و مطمئن باش NSS گوشیت را حتما می شناسه
و یا با یکی از برنامه های Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite از گوشیت بکاپ بگیر و بعد گوشیت را فرمت مستر کن ابتدا کد #7370#* را بزن و در مرحله بعد 12345 را وارد کن و منتظر باش گوشی بالا بیاد و تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کن و بعد همونطور که گفتم بدون اینکه Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه nss را اجرا کن و مشکلت حل می شه
موفق باشی
چند بار با NSU امتحان کردم ولی بعد از یه مدت که داره دانلود میکنه کنسل میشه!سلام.
درسته. سایت btusers.com.ar فقط و فقط برای فریمور های 5530 درحال حاضر ارور میده.
من خودم با NSU یعنی همون Nokia Software Updater گوشیمو بدون مشکل آپگرید کردم.
فقط چون NSU که داشتم قدیمی بود، 35 مگابایت نسخه جدیدش و 140 مگابایت هم حجم فریمور شد.
دست شمادرد نکنه!این مشکل به دلیل نصب بودن احتیاجات برنامه Nokia PC Suite تو گوشیته و شما باید بری به App Manager گوشیت و احتمالا 2 تا فایل هست که Suite دارن اون 2 تا را پاک کن بعد گوشیت را خاموش و روشن کن و اینبار بدون اینکه برنامه Nokia PC suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و مطمئن باش NSS گوشیت را حتما می شناسه
و یا با یکی از برنامه های Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite از گوشیت بکاپ بگیر و بعد گوشیت را فرمت مستر کن ابتدا کد #7370#* را بزن و در مرحله بعد 12345 را وارد کن و منتظر باش گوشی بالا بیاد و تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کن و بعد همونطور که گفتم بدون اینکه Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه nss را اجرا کن و مشکلت حل می
فایلی که Suite داشته باشه ندیدم ولی یه دونه بود OVI داشت پاکش کردم و مشکل حل شد!
از لطف هردوتون ممنونم
سلام.
چطور میشه تو این سایت رجیستر شد؟وقتی من میخوام رجیستر بشم پیغام Sorry, you are not eligible for a Nokia account at this time. رو میده.
ایا خدمات این سایت روی ایرانیها بسته شده؟.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)