آخرین فریمورو لطف می کنین................برا من s8000OXEIK1 هست..............
ماله من همين فريمور هستش . يعني جديدتر از اين ( فارسي ) نيومده ؟نوشته شده توسط vroom مشاهده تاپيک
سلام
s8003JPIL1 جدیدترینه که فقط نمایندگی ها دارن و تو اینترنت نیست
جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2
جدیدترین فریمور خارجی(جنوب شرق آسیا) ماله من این فریموره که واقعا عالیه:S800MDXJC
خیلی ممنون....فقط چون من باید با مدرک حرف بزنم....چون کارم جایی گیره....میشه بگی منبع داری یا نه....یا اصلا طرف گفت نه این نیست..من بهش چی بگم..؟؟جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2
.................................................. ...........................................من یه مشکلی با جت دارم اینه که وقتی تو جیبم می زارم بعد در میارم بعد ده دقیقه گوشیم گیر می کنه بد بعدشم سر 5 دقیقه درست می شه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فلش کردم فریمورشو عوض کردم درست نشد.....................ممنون.............![]()
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
پول می گیره نصب می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا کارتو نشون بدم کار حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر
اگه گارانتی داری رایگانه وگرنه باید پول بدی.
کارتو ببری حله فاکتورت هم همراهت باشه بهتره![]()
آخه مشکل اینجاس طرف خود نمایندگیه...خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر![]()
![]()
یعنی چی؟؟؟!!!!
اگه خود نمایندگیه ازش بپرس دیگه
اگه هم زیاد اطلاعات داره یعنی در حد نمایندگی بازم برید نمایندگی![]()
پرسیدم دیگه....الکی جوابمو داد....منم گفتم اینی که شما گفتی رو بگم البته با سند و مدرک..اگه خود نمایندگیه ازش بپرس دیگه![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)