بازی بسیار جالبی بود خیلی وقته تموم کردم این بازی از نظر من خیلی اسان است و با درجه سختی زیاد هم هوش مصنوعی واقا کم است ولی در کل بازی جذابی بود
بازی بسیار جالبی بود خیلی وقته تموم کردم این بازی از نظر من خیلی اسان است و با درجه سختی زیاد هم هوش مصنوعی واقا کم است ولی در کل بازی جذابی بود
تونستم امروز بازیشو تموم کنم به نظر من کوتاه نبود (اخه من از بازی های طولانی متنفرم)
به نظر من خیلییییییی قشنگ بود بازیش اون مرحله که از تو پارکینگ شروع میشد و باید لیزر ها رو رد میکردی بی نظیر و قشنگترین مرحلش بود
مرحله عراقش واسه کش دادن بازی نبود...واسه این بود که گیمر از داستان بازی درک بهتری داشته باشه.اگر در بازیهای دیگه دیده باشی مثل battlefield,cod4 یک همچین حالتی وجود داشت که خیلی جالب بود.
داستان بازی هم فکر کنم اکثرآ راضی بودن چون نمره خوبی در این زمینه از منتقدانش گرفته!
منظور از چیزای اضافی هم متوجه نمیشم کجاش اضافه بود!؟
در کل تو این چند وقته یکی از بهترین بازیها در سبک خودش بوده با اینکه نقصهای خیلی ریزی داره![]()
مرحله ی عراق خدایی خیلی مرحله ی تکی بود.
فحش هاش که خیلی تمیز بود. العنت!!!
داستان و محیط بازی یک نواخت بود همش شب و همش تو اداره و اینجو جاها..مامور دوجانبه خیلی قشنگتر بود..
یک چیز ضایع این بود که تیرش تموم نمیشد..البته کلتش..
این بازی که می بایست مثل سری های قبلی مخفیانه باشه اصلا این طور نبود..فقط یک مرحله داشت تو این سبک..
ولی در کل از 20 بهش 16 میدم..
خب ! اینم حرفیه ولی ای کاش حد اقل گیم پلی بیشتری داشت ! چون واقعا زود تموم شد ! 5 ساعت !!!
در مقایسه با شماره قبلی داستان بازی افت کرده همه هم میدونن !
منظورم از چیز اضافی یه تفنگی مثل شاتگان بود ! چون کسی که اسپلینتر بازه هیچوقت سراغ شاتگان نمیره !!
خود بازی هم میگفت این اصلحه ای که انتخاب کردی صدا ایجاد میکنه ( یه چیزی تو این مایه ها ) !
من نگفتم بازی بد بود ! منم خودم خیلی از بازی کردن این 5 ساعت (منهای عراق) لذت بردم !
آره واسه کسی تا حالا MGS 4 (یکی از اصلی ترین رقیب بازی اسپلینتر سل) رو بازی نکرده بازی عالی به نظر میاد
ولی باید قبول کرد که اسپلینتر سل داره از سبک اصلیش دور میشه ! که اصلا قابل تحمل نیست !
مخصوصا این که نمیتونستین اجساد رو جا به جا کنید ! که واقعا ضد حال بود !
هوش مصنوعی دشمنا که در حد خرگوش بود ! سم با اون هیکلش کاورشو عوض میکنه اما با این حال دشمنا هنوز به جای قبلی شما که سفید هست شلیک میکنن (البته بعضی جاها منطقی بود)!
اصلا دوست ندارم با یه شاتگان (یا ام 4 بی خفه کن) برم دشمنا رو بکشم تو SC چون اصلا حال نمیده ! واقعا بخش اکشن بزن بکش بازی خوب نبود ! و اضافی بود !
نمره های خوب بازی اصلا دلیل خوبی واسه تصمیم گیری نیست !
حالا بیا با MGS 4 مقایسه کن ! ببین چه طوری اصل و نصب خودشو حفظ کرد ولی اسپلینتر سل شده یه بازی آبکی که اصل و نصب خودشو فراموش کرد و فقط براش تاریکی مونده و یه خفه کن !
Last edited by Khashayar King; 17-07-2010 at 18:44.
کلا برای کسایی که سر هی قبلی رو بازی کرده بودن نا امید کننده و عذاب اور بود
مخصوصا همین شاتگان
سم فیشرو این زانگولر بازی ها؟؟؟
کلا احساس کردم max payne دارم بازی میکنم right click میکردی می پرید وسط معرکه؟یادتونه؟
خب امروز برای بار دوم رو روی درجه سخت تموم کردم
بنظرم میشد حتی 2 درجه سخت تر از این رو هم گذاشت
ولی با این حال انقدر داستان بازی خوب بود که اینجور نقص های کوچک رو میپوشوند
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------
خب امروز برای بار دوم رو روی درجه سخت تموم کردم
بنظرم میشد حتی 2 درجه سخت تر از این رو هم گذاشت
ولی با این حال انقدر داستان بازی خوب بود که اینجور نقص های کوچک رو میپوشوند
کلا بازی شوتر خیلی خوبی بود.در هر حال باید می کشتی.یادش بخیر DA خیلی از جاها با طرح نقشه و استراتژی می شد بدون کشتن افراد پیش رفت.این بازی از لحاظ تنوع مراحل جدا صفر بود.باز خوب شد اون عراق رو گذاشتن.آخه مساله اینه که اگر دیگه کسی می خواست Full stealth بره تمام بازی براش سیاه و سفید میشد.تبریک می گم به UBI تخصص خاصی داره به گند زدن به IP ها ! من نمی دونم اگر وضعیت این بازی در مقابل MGS4 شکست نیست پس اسمش چیه؟ شوتر خوبی بود و SPLINTER CELL فوق العاده ضعیفی بود
گرافیکش واسه این سبک بازی عالی بود..درسته یک سری نقصهای کوچیک داشت ولی خب یه جورایی میشه اینجور بهش نگاه کرد که قراره در آینده با بهتر و کامل تر از این رو به رو بشیم و تقریبآ به این بازی به چشم اولین سری splinter نگاه می کنم چون سری های قبلی گرافیکاشون فانی و کاغذی بود نسبت به این..برای این سبک بازیها واقعآ یک گرافیک خوب از مهم ترین گزینه های موفقیتشه..
گرافیک 9/10
گیم پلی 7/10
صدا 7/10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)