تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 165 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بازی بسیار جالبی بود خیلی وقته تموم کردم این بازی از نظر من خیلی اسان است و با درجه سختی زیاد هم هوش مصنوعی واقا کم است ولی در کل بازی جذابی بود

2. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

تونستم امروز بازیشو تموم کنم به نظر من کوتاه نبود (اخه من از بازی های طولانی متنفرم)

به نظر من خیلییییییی قشنگ بود بازیش اون مرحله که از تو پارکینگ شروع میشد و باید لیزر ها رو رد میکردی بی نظیر و قشنگترین مرحلش بود

4. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که خیلی وقته تمومش کردم !

ولی نکات جالبی که توش دیدم اینا بود :

- وقتی میری بمب C4 رو روی ژنراتور کار بزاری روی ژنراتور کاملا مشخص هست که باید بمب رو اونجا بزاریم ولی بازم به فونت بزرگ روی دیوار نوشته : C4 را روی ژنراتور کار بنداز ! واقعا احمقانست!

- مرحله عراق ! بسیار بد بود ! یعنی اصلا یک ضد حال کامل بود که انگار واسه کش دادن داستان اینکارو کرده بودن !

- سیستم شلیک خودکار هم بد نبود اما بهتر بود که روش بیشتر کار بشه !

- بازی خیلی راحت بود ! خیلی !

- داستان بازی خیلی ضعیف بود !

-عصبانیت سم در نوع خودش جالب بود ! انقد عصبانی شده بود همه رو هد شات میکرد

-گرافیک بازی هم خوب بود.

من تمام مراحل رو (به غیر از عراق) رو به صورت مخفی کاری رفتم با این حال باز هم راحت بود ! حتی وسط بازی من میرفتم چک کنم روی Normal نباشه !!!!

خیلی کوتاه بود ! به نظرم یه چیزای اضافی داشت که اصلا قابل قبول نبود !

شماره مامور دو جانبه خیلی خیلی از این بازی بهتر بود ! واقعا جای تاسف داره اگه سازندگان برای شماره بعدی همین روند رو ادامه بدن !

هر چند شایعه های زیادی برای شماره بعد نیست ولی فک میکنم با این اوصاف فیشر رو بازنشست کنن ! چون واقعا پیر شده!

امیدوارم که شماره بعدی یه فلش بک باشه ! و به ماموریت های قدیمی سم بپردازه!

ولی با همه این حرفا مولتیش خوب بود ! (ما که نزدیم شنیدیم !)

مرحله عراقش واسه کش دادن بازی نبود...واسه این بود که گیمر از داستان بازی درک بهتری داشته باشه.اگر در بازیهای دیگه دیده باشی مثل battlefield,cod4 یک همچین حالتی وجود داشت که خیلی جالب بود.

داستان بازی هم فکر کنم اکثرآ راضی بودن چون نمره خوبی در این زمینه از منتقدانش گرفته!

منظور از چیزای اضافی هم متوجه نمیشم کجاش اضافه بود!؟

در کل تو این چند وقته یکی از بهترین بازیها در سبک خودش بوده با اینکه نقصهای خیلی ریزی داره

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

مرحله ی عراق خدایی خیلی مرحله ی تکی بود.
    فحش هاش که خیلی تمیز بود. العنت!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

داستان و محیط بازی یک نواخت بود همش شب و همش تو اداره و اینجو جاها..مامور دوجانبه خیلی قشنگتر بود..
    یک چیز ضایع این بود که تیرش تموم نمیشد..البته کلتش..
    این بازی که می بایست مثل سری های قبلی مخفیانه باشه اصلا این طور نبود..فقط یک مرحله داشت تو این سبک..
    ولی در کل از 20 بهش 16 میدم..

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

مرحله عراقش واسه کش دادن بازی نبود...واسه این بود که گیمر از داستان بازی درک بهتری داشته باشه.اگر در بازیهای دیگه دیده باشی مثل battlefield,cod4 یک همچین حالتی وجود داشت که خیلی جالب بود.

داستان بازی هم فکر کنم اکثرآ راضی بودن چون نمره خوبی در این زمینه از منتقدانش گرفته!

منظور از چیزای اضافی هم متوجه نمیشم کجاش اضافه بود!؟

در کل تو این چند وقته یکی از بهترین بازیها در سبک خودش بوده با اینکه نقصهای خیلی ریزی داره
    خب ! اینم حرفیه ولی ای کاش حد اقل گیم پلی بیشتری داشت ! چون واقعا زود تموم شد ! 5 ساعت !!!

در مقایسه با شماره قبلی داستان بازی افت کرده همه هم میدونن !

منظورم از چیز اضافی یه تفنگی مثل شاتگان بود ! چون کسی که اسپلینتر بازه هیچوقت سراغ شاتگان نمیره !!

خود بازی هم میگفت این اصلحه ای که انتخاب کردی صدا ایجاد میکنه ( یه چیزی تو این مایه ها ) !

من نگفتم بازی بد بود ! منم خودم خیلی از بازی کردن این 5 ساعت (منهای عراق) لذت بردم !

آره واسه کسی تا حالا MGS 4 (یکی از اصلی ترین رقیب بازی اسپلینتر سل) رو بازی نکرده بازی عالی به نظر میاد

ولی باید قبول کرد که اسپلینتر سل داره از سبک اصلیش دور میشه ! که اصلا قابل تحمل نیست !

مخصوصا این که نمیتونستین اجساد رو جا به جا کنید ! که واقعا ضد حال بود !

هوش مصنوعی دشمنا که در حد خرگوش بود ! سم با اون هیکلش کاورشو عوض میکنه اما با این حال دشمنا هنوز به جای قبلی شما که سفید هست شلیک میکنن (البته بعضی جاها منطقی بود)!

اصلا دوست ندارم با یه شاتگان (یا ام 4 بی خفه کن) برم دشمنا رو بکشم تو SC چون اصلا حال نمیده ! واقعا بخش اکشن بزن بکش بازی خوب نبود ! و اضافی بود !

نمره های خوب بازی اصلا دلیل خوبی واسه تصمیم گیری نیست !

حالا بیا با MGS 4 مقایسه کن ! ببین چه طوری اصل و نصب خودشو حفظ کرد ولی اسپلینتر سل شده یه بازی آبکی که اصل و نصب خودشو فراموش کرد و فقط براش تاریکی مونده و یه خفه کن !
    Last edited by Khashayar King; 17-07-2010 at 18:44.

9. 2 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arctany's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کلا برای کسایی که سر هی قبلی رو بازی کرده بودن نا امید کننده و عذاب اور بود

مخصوصا همین شاتگان
    سم فیشرو این زانگولر بازی ها؟؟؟

کلا احساس کردم max payne دارم بازی میکنم right click میکردی می پرید وسط معرکه؟یادتونه؟

11. 5 کاربر از arctany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب امروز برای بار دوم رو روی درجه سخت تموم کردم
    بنظرم میشد حتی 2 درجه سخت تر از این رو هم گذاشت
    ولی با این حال انقدر داستان بازی خوب بود که اینجور نقص های کوچک رو میپوشوند

---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------

خب امروز برای بار دوم رو روی درجه سخت تموم کردم
    بنظرم میشد حتی 2 درجه سخت تر از این رو هم گذاشت
    ولی با این حال انقدر داستان بازی خوب بود که اینجور نقص های کوچک رو میپوشوند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کلا بازی شوتر خیلی خوبی بود.در هر حال باید می کشتی.یادش بخیر DA خیلی از جاها با طرح نقشه و استراتژی می شد بدون کشتن افراد پیش رفت.این بازی از لحاظ تنوع مراحل جدا صفر بود.باز خوب شد اون عراق رو گذاشتن.آخه مساله اینه که اگر دیگه کسی می خواست Full stealth بره تمام بازی براش سیاه و سفید میشد.تبریک می گم به UBI تخصص خاصی داره به گند زدن به IP ها ! من نمی دونم اگر وضعیت این بازی در مقابل MGS4 شکست نیست پس اسمش چیه؟ شوتر خوبی بود و SPLINTER CELL فوق العاده ضعیفی بود

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرافیکش واسه این سبک بازی عالی بود..درسته یک سری نقصهای کوچیک داشت ولی خب یه جورایی میشه اینجور بهش نگاه کرد که قراره در آینده با بهتر و کامل تر از این رو به رو بشیم و تقریبآ به این بازی به چشم اولین سری splinter نگاه می کنم چون سری های قبلی گرافیکاشون فانی و کاغذی بود نسبت به این..برای این سبک بازیها واقعآ یک گرافیک خوب از مهم ترین گزینه های موفقیتشه..
    گرافیک 9/10
    گیم پلی 7/10
    صدا 7/10

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •