این لب تاپ با گارانتی کدوم شرکت عرضه میشه؟
این لب تاپ با گارانتی کدوم شرکت عرضه میشه؟
سازگار ارقام
تو سایتش هم هست SAZGAR.COM
لطفا دقت کنید، گفته بودم![]()
البته این مدلی که دوستمون ( nikaan ) گذاشتن 3 گیگ DDR3 داره HDMI نداره و سی پی یوش هم DOUL CORE هست
خیلی ارزش داره زود باید بریم بخریم می ترسم سازگار ورداره پس فردا تعقیرات بده ( 3 گیگ رم رو 1 گیگ DDR2 سی پی یوش رو
هم بکنه CELERON قیمتش رو هم بده 590000 ؟!؟!؟!؟! )
این HDMI یکی به ما توضیح میده یعنی چی؟
سلام
نه ، دقیقا مدل 2 گیگ رم منظورم هست و این مدل رو این قیمت دیدم و مدل 3 گیگ رمش همونی هست که توی
سایت سازگار دیدید و قیمتش هم توی بازار تقریبا همونیه که توی سایت دیدید
در مورد hdmi هم بگم که من این کانفیگ رو از یه سایت ایرانی دراوردم و توی اون کانفیگ زده بود hdmi داره
(که قیمت رو هم زده بود 530 که الان نگاه کردم دیدم 10 تومن گرون کرده!!!!! ویه مدل دیگشو 1 گیگ رم کم کرده و قیمت رو 20
تومن کاهش داده!!!!! البته من توصیه می کنم از بازار بخرید) حالا ممکن این سایت اشتباه زده باشه
البته سایت سازگار هم اشتباه داره چون اون مدلی که 3 گیگ رم داشت رو نزده که بلوتوث داره در صورتیکه یکی از
دوستام این مدل رو خریده ، دارای بلوتوث هست ... ( بلوتوث داخلی ونه از طریق یو اس بی)
پورت hdmi به این درد می خوره که لپ تاپ رو می تونید وصل کنید به تلویزیون lcd و فیلم هارو در لپ تاپ اجرا و
در تلویزیون پخش کنید
البته این خروجی گویا نسبت به خروجی های قبلی مثل dvi دارای سرعت بالاتری هست و به دردفیلم ها با
کیفیت بالا (full hd)که نیاز به انتقال اطالاعات بیشتر در هر ثانیه دارند، می خوره
Last edited by nikaan; 20-10-2009 at 18:46.
دوستان سلام
جواب مارو که کلا" ندادید و نمیدید ! ؟
حالا بگذریم ...
من شنیده بودم که برای تقییر و تحول در نگه داری شارژ و خوب شارژ شدن و این جور حرفای باطری های یون لیتیومی جدید ، یه سری کارا باید کنیم
حالا کارش هم اگه خواستین بعدا" توضیح میدم
من این کارو با باطری گوشیم (5800) کردم . نمیگم جواب نداد ، ولی 50 درصد جواب داد
مثلا" اگه قبلا" 2 ساعت استفاده مداوم شارژ رو تموم میکرد ، الآن شده 3 ساعت استفاده مداوم
حالا ، این لپ تاپ هم همینطوره ؟
ساعت هاش که آره : 3 ساعت استفاده معمولی ، 1.5 ساعت استفاده معمولی + مثلا" وایرلس و ...
من خودم امروز تست کردم ، لپ تاپ رو خاموش شارژ کردم و باطری در آوردم گذاشتم کنار و با برق استفاده کردم (دیشب)
امروز صبح رفتم مدرسه ، باطری رو انداختم و از اینترنت وایرلس استفاده کردم (البته قبلش یه 10 دقیقه یا 15 دقیقه روشن کردم و ، فک کنم 10 تا بلوتوس 5 ، 6 مگابایتی فرستادم
حالا آخرش این که : همون موقع که داشتم از وایرلس و اینترنت استفاده میکردم ، همینجوری داشت باطری مصرف میکرد
1.5 ساعت استفاده دائم کردم و آخرش 20 و خورده ای شارژ داشت
به نطرتون اینجوری استفاده کردن و شارژ کردن خوبه ؟
یا اون روش رو بکنم و 2 ساعت بشه 3 ساعت ؟
نظرتون درباره 1 باطری شارژ شده اضافه چیه ؟
راستی ، برای شارژ باطری اینا ، پایه شارژ هست ؟ یعنی بدون اینکه بندازم تو لپ تاپ شارژ کنم ؟
منطورم اینه که مثل چرخ زاپاس ماشین ! امیدوارم مطلبو گرفته باشین
اگه متن رو کامل خوندین ، نظرتون رو حتما" بدین
اگه کمی مشکل تایپ و اینا داشت ، مشکل از کیبرد عربی لپ تاپه ! هنوز عادت نکردم !
ممنون و مرسی
سلام
به نظر من مثل این می مونه که ماشین بخری بعدش برای اینکه خراب نشه ، بندازی رو کولت و اینجا و اونجا
ببریش![]()
ببین به نظر من عمر مفید یه لپ تاپ توی رنج 500 تا 700 تومن حدود 3 سال هستش ... بدین معنی که تا 3 سال
آینده اینقدر نرم افزارها و گیم ها و... تغییر میکنه ونیز لپ تا پ های قوی تر میاد که لپ تاپ شما پاسخ گوی
نیازتون نیست و توی نرم افزارها کم میاره!!!
همینطور اضافه کنید اصطحلاک بقیه ی قطعات رو(حالا حتما اونجا هم مثلا برای اینکه cpu مصطحلک نشه باید
درش بیاریم و مثلا cpu دسکتاپ رو بجاش بزاریم)
برای همین اینقدر خودت رو برای 3 سال اذیت نکن و همون روش اول به نظرم بهتره
در صفحات قبل دیدم که تبدیلی برای انتقال تصویر از لب تاب به تلوزیون بود آیا کسی می تواند این تبدیل را برای من بفرستد هزینش را هم می پردازم اگر لطف کنید ممنون می شم
وزن 5738 zg چنده ؟
بالا 2.5 کیلو خیلی زیاد نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)