یعنی هارد در بایوس دیتکت نمیشه ؟
یعنی هارد در بایوس دیتکت نمیشه ؟
سلام لطفا قیمت این دستگاه برام بفرست
بــــــــــــــــــــــــ ـــــه ، سلام حامد جان
آقا میبینم که تاپیک رو کلی بردی جلو
خدا خیرت بده که کمک می کنی به مردم
اومدم یه چیزی بگم برم
دوستانی که تهران هستن و نتونستن خودشون هاردشون رو زنده کنن ، از امروز دوباره من میتونم کمکشون کنم .
کسی خواست پیام خصوصی بده هماهنگ کنیم با هم.
حامد جان موفق باشی داداش.
سلام
بنده داشتم ویندوز سون روی کامپیوترم نصب می کردم،بعد از مراحل نصب موقع ری استارت شدن(1یکی از مراحل طی شدن مونده بود)سیستم ری استارت شد، ودیگه اصلا وارد نصب نمیشه فقط بر روی تصویر مادر بورد می مونه(اسوس)و وارد بایوس هم نمیشه؟!؟
یکی از کابلهای هارد رو در میارم،وارد بایوس میشه (قبلا ویندوز سونبه راحتی نصبکرده بودم،اتفاقا سی دی وندوزش رو از محصولاته فروگاه همین سایته)،هارد دوستمو تست کردم ویندوزش بالا اومد
هاردم160 گیگ مکستور
ممنون
Last edited by mohamadrm70; 03-09-2012 at 04:29.
کابل هارد رو میکنید وارد بایوس میشه ؟
بله،ولی با همون کابلها(کابل جدید هم خریدم)هارد دوستم روسیستم من بالا اومد
پس با هارد دیگه مشکلی ندارید ولی با هارد خودتون این مشکل پیش میاد بله مشکل از هارد است
مشکل هم میتونه از برد هاردتون باشه هم میتونه از فریم ویر هارد باشه و هم سوکت دیتا ی هارد
درست میشه؟!؟(اطلاعات خیلی مهمی دارم)سکوت دیتا هارد؟؟!؟!
بله احتمالا درست میشه
سلام به همه
دوستم یه هارد seagate barracuda 7200.11 320 gig داره که هر چند وقت یبار ویندوز میپروند دوباره درستش میکردم چند بار هم که اصلا زمان بوت بالا نمیومد و شناسایی نمیشد.من اپدیتش کردم و موقتا درست شد ولی بعد از مدتی دوباره همون جوری شد و اصلا بالا نیومد اونم رفت یه هارد دیگه خرید. هارد الان پیش منه و به عنوان هارد دوم خیلی راحت رو سیستم من بالا میاد میخوام درستش کنم بهش پس بدم.چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1. من میخوام دوباره هارد رو اپدیت کنم از اونجایی که هارد خودم وسترن دیجتاله اپدیت این هارد از طریق ویندوز به اون یکی هاردم ضربه ای چیزی وارد نمیکنه ؟
2. من میخوام هارد رو به دو پارتیشن 160 گیگی تقسیم کنم بهترین برنامه واسه این کار کدومه ؟ وین xp
3.هر برنامه ای واسه چک کردن بررسی فیکس کردن هارد لازمه بگید و در کل اگه کاری مونده بگید میخوام انجام بدم تا این دیگه نپره و قابل اطمینان بشه!
ممنون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)