دوست عزیز
اول بایستی اینترنت خطت کار کنه
دوم بایستی بری توی Tools => Settings => General =>Positioning=> Positining server => Access point بعدش اینترنت خط موبایلت رو انتخاب کنی.
سوم بری حالش رو ببری
دوست عزیز
اول بایستی اینترنت خطت کار کنه
دوم بایستی بری توی Tools => Settings => General =>Positioning=> Positining server => Access point بعدش اینترنت خط موبایلت رو انتخاب کنی.
سوم بری حالش رو ببری
سلام
خب من خودم با گوشی n79 دوستم یعه عکس گرفتم و مقایسه کردم ..... دوربین 5800 هم نوشته 3.2 ، ولی عکس هایی که میگیره در حد 2 مگ هم نیست .....
دوست عزیز
Satelite Status زمانی کار می کنه که به ماهواره کانکت باشی. اول کانکت شو (می تونی پست شماره 1361 یا همون دومین پست قبلی رو بخونی) بعدش ...
اوج لذتت وقتیه که آپدیت بشه. باهاش عکس بگیری و بری عکس هاش رو روی کاغذ براق چاپ کنی. واقعا لذت خواهی برد.![]()
دوربینش با توجه به اینکه دوربین یک گوشی موبایله ولی واقعا عالیه و با چاپ کردن عکسش این مطلب به شما اثبات خواهد شد دوست عزیز.
من اینترنت گوشیم وصل اما وقتی تو gpsdata میرم میزنه no connection و از positional setting===>positioning methods==>network based را هم تیک میزنم اما بازم نمیشه
دوست من وقتی gps data رو اجرا میکنی صبر کن ببین البته تو محیط باز waiting for GPS را مینویسه یا نه اگه نوشت صبر کن تا مکانتو پیدا کنه چند دقیقه طول میکشه اگه ننوشت و no connection را نوشت بدون شده مثل گوشی و امواج دریافت نمیکنه من از وقتی به ورژن 20 اپدیت کردم اینطور شد تو ورژن 11 خوب کار میداد البته نگران نباش تو اسمارت کام و گارمین امواج میگیره و جاتو پیدا میکنه ولی تو Gps data نه
این یکی از مشکلات ورژن 20 هست بالا بیشتر تو ضیح دادممن اینترنت گوشیم وصل اما وقتی تو gpsdata میرم میزنه no connection و از positional setting===>positioning methods==>network based را هم تیک میزنم اما بازم نمیشه
سلام به همگی ..
دوستان این گوشی ما اولش خوب بود .. ولی الان هر وقت که میخوام روشنش کنم باید 5 دقیقه صبر کننم ...
آپدیت هم کردم . خواستم ببینم مال شما هم این طوره یا از شانس خوبه من ؟![]()
اقاااااااااااااا یه مشکلاین کابل یو اس بی گوشیم راحت میره داخل گوشی ولی به سختی در میاد باید کجش کنم سمط چپ محکم بکشم تا بیاد بیرون ایا در اوردنش قلق داره؟؟؟؟؟ماله شما هم اینجوریه
![]()
ورژن گوشیم هم 20.115 هست فارسی هم فابریک روش دارهاپدیت نمیخاد؟
Last edited by DISTUR; 18-11-2009 at 19:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)