دوستان من بعضی از سایتا را دیدم که دو نسخه ی 32 بیتی و 64 بیتی را با هم برا دانلود گذاشتند که حدود 5 گیگ حجمشه یعنی یه فایل ایمیج است که میشد موقع نصب انتخاب کرد که کدوم نسخه را نصب کند
موفق باشید
دوستان من بعضی از سایتا را دیدم که دو نسخه ی 32 بیتی و 64 بیتی را با هم برا دانلود گذاشتند که حدود 5 گیگ حجمشه یعنی یه فایل ایمیج است که میشد موقع نصب انتخاب کرد که کدوم نسخه را نصب کند
موفق باشید
سلام
بازم یه مشکل دیگه.
من قبلا یه مشکلی باgtaiv داشتم زمانی که داشتم بازی میکردم در حین بازی کردن باز برای 2 یا 3 ثانیه مکث میکرد.که نرم افزار CoolnQuiet که توی cd مادربورد نصب کردم درست شد. که فک کنم مربوط به cpu های amd باشه.
حالا مشکل من اینه که نمیتونم این ئدرایو رو روی ویندوز 7 نصب کنم. دوستان اگه راه حلی به ذهنوشن میرسه و یا نرم افزاری سراغ دارن....
cpu
amd 64*2 4600
بازم شرمنده
سلام..آره من uninstal رو میزنم..بعد سیستم ریستارت میشه..دوباره میام روی آیکونش راست کلیک گزینه run adminis...
رو میزنم..یه پنجره باز میشه اون پایین چند تا دکمه است و بالا به عالمه آرم تجاری...من فقط از روی پایین روی instal loder کلیک میکنم و بعد میگه بعد ریستارت کرک میشه و بهد از چند دقیقه هم ریستارت میشه و بعد که سیستم بالا میاد همون عدد هست...
من امروز سون 7600 را روی لب تاپ نصب کردم بعدش هم کرک tookit 1.8 را اجرا کردم هواسم نبود به صورت افلاین اجرا کردم بعد ریست شد و هنوز کرک نشده
گویا باید به نت وصل بشم و کرک کنم
حالا مشکل اینه
که وقتی میخوام کانکشن بسازم تو مرحله آخر مینویسه can nat great conection
به نظر شما مشکل چیه؟ من همین طوری تو ویستا میسازم و وصل میشم
شما UAC رو خاموش میکنی؟!
ذرضمن به اینترنت هم نباید کانکت باشی...
برای کرک کردن از این کرک استفاده کن:
نیازی به کانکت بودن به اینترنت هم نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مراحل کرک کردن:
1-تو استارت تایپ کن UAC و بعد اینتر کن...
2-تو پنجره ای که ظاهر میشه یه درجه هست که اون درجه رو باید تا آخرین حد ممکن بیاری پایین و بعد Ok کنی...
3-سیستم رو ریست کن...
4-کرک رو اجرا کن و بروی Unistall7Loader کلیک کن...
5-روی install7loader کلیک کن...
بعد از ریست شدن سیستم کامپیوتر شما باید کرک شده باشه...
بازم ممنون داداشی...
جناب oranoos_92 این راه رو برو جواب میدهمن دیشب از همین راه کرک کردم
![]()
Last edited by reza2kn; 29-08-2009 at 12:45.
انگار به ما نیومده که سیستم عالی و بدون نقص داشته باشیم
نزدیک 3 ماه داشتم با این کرک نورتون کار میکردم.حالا که سون نصب کردم. نورتون رو آپدیت کردم.
کرک پریداینم شانس ما
حالا از دوستان ویندوز سونی که نورتون دارن و کرک کرده باشن به ما هم بدن ممنون میشم Norton Internet Secirity 2009. ببخشید که یکم به موضوع مربوط نبود
![]()
سلام
من چند وقت پیش مشکلم رو بیان کردم که این بود : خیلی از نرم افرارها روی سون اجرا نمیشن و اصلا نصب نمی شن . پیغام میده که مثلا winamp has stopped working تو توضیحاتش هم دلیل رو زده APPCRASH من اون موقع از بیلد 7100 استفاده می کردم . ولی دیگه الان دارم 7600 فاینال استفاده می کنم ولی باز هم همین مشکل رو با همون برنامه ها دارم . بدشانسی اینکه بیشترشون هم نرم افزارهایی هست که خیلی باهاشون کار دارم . می دونم که مشکل از نسخه نیست . چون فایرفاکس 3 رو می تونم نصب کنم . 3.5 رو نمی تونم .
اگه کسی دلیل یا راهی به ذهنش می رسه ممنون میشم کمکم کنه .
با تشکر...
سلام
من سون نصب کردم یه مشکل عجیب دارم
تا قبل از نصب درایور کارت گرافیک همه چیز خوب بود الان درایور کارت گرافیک رو کخ نصب کردم سیستم من دقیقا یکی در مون بالا میآید . یعنی 1 دفعه بعد از زدن پسورد تو ویندوز همونجا هنگ میکنه !! ریست که میکنم دوباره بالا می آید . دوباره ریست میکنم هنگ دوباره کار میکنه !!!
گرافیک من 9200 512M>B هستش و سیستم هم HP dv4 -1105
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)