مشکل جدید با اجرای بازی![]()
مشکل جدید با اجرای بازی![]()
آخرين ورژن Directx رو نصب كن درست ميشه
روي 30 درصد پيشرفت بازي دقيقا بدون هيچ دليلي همچين اتفاقي براي منم افتاد...افت فريم شديد طوري كه اصلا نميشد بازي كرد...
ولي من بازي رو آنيستال نكردم...
دو سه روز دست به بازي نزدم...به ويندوزم هم همينطور...
بعد از دوسه روز بازي درست شد مثل روز اولش...!!!!!
دليلشو خودمم نميدونم.........
بازيه عجيبيه...
دوست عزيز...
منم اين سوالو داشتم ولي كسي جواب صريحي نداشت تا اينكه يه ايميل زدم به شركت Dell و تمام مساله رو شرح دادم...
پاسخشون خيلي ساده بود...
share كردن كارت گرافيك اصلا در خصوص بازيها مصداق نداره...خصوصا بازيهاي جديد...
در اين حالت، بازي فقط همون حجم رم اختصاصي يا dedicate كارت رو ميشناسه و والسلام....
هيچ راهي هم نداره...اگه مثل من لپتاپ داشته باشي كه بايد بسوزي و بسازي وگرنه ميتوني ارتقا بدي...
دوست عزیز کارت گرافیکت چیه!؟کل سیستمت رو بگو !
کسی در مورد مشکل من نظر نداره!؟
خب خوبه حداقل یه نفر این مورد مشابه رو داشته!(ها!؟من در این شرایط یه سری حدس میزنم که معمولا درست در میاد!)
اما اینکه بدون هیچ دلیلی باشه برام منطقی نیست!حتما یه مشکلی هست!حالا این که شما دو روز بازی رو اجرا نکردی شاید یه کار دیگه کردی که اون مورد رفع شده و یا..!؟نمی دونم!امروز ویندوز میریزم ببینم چی میشه!
حالا تو این دو روز چه تغییرات و کارایی با ویندوز و ...کردی!؟از پچ و مود استفاده می کردی!؟فریم و تنظیماتت چی بود!؟ای بپکه این راک استار!
![]()
ببين اينكه اين بازي جونش به نفس cpu بسته است توش هيچ شكي نيست...
اون موقعي كه بازي برا من دچار افت شديد شده بود، متوجه شدم cpuمن دچار نوسان شديديه...يهو از 0 درصد ميشد 14 بعدش ميپريد رو 48 (در حالتيكه سيستم هيچ فعاليتي نداشت...)
ممكنه از اين باشه ممكنه هم نه.....![]()
سلام
من پست اول را خوندم ولی به یه مشکل دیگه برخوردم که تو پست اول توضیح داده نشده بود بازی را نصب میکنم و انواع کرکها را هم امتحان کردم ولی بازی را اجرا که میکنم و گزینه استارت را میزنم فقط صفحه لودش میاد و عکسهایی لود را نمایش میده و داخل بازی نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید.
من سی پیو چهار هسته ای دارم با 4 گیگ رم و کارت 9500 1 گیگ ! ولی فریم ریت 19 می گیرم !! میشه دلیلش از wide بودن مانیتورم باشه و یا از عدم اپ دیت بودن ویندوزم ؟
برای حل این مشکل با زدن حرف v (وی) میتونی جهت های نمایش تصویر رو وقتی تو ماشین هستی عوض کنی در این صورت دوربین هم با ماشین میچرخه.
کسی میدونه این مشکل که بعد از بیرون اومدن از بازی سیستم یک دو دقیقه هنگه از کم آوردن رمه یا سی پی یو؟
من یه مشکلی دارم با اینکه گرافیک بازی رو رو 800*600 گذاشتم و بازی رو از روی hight روی low گذاشتم ولی بازی تیکه تیکه میشه.
win sp3
nvidia 8600 gts 512
cpu e2180 dual 2.00 ghz
1gig ram ddr2 800
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)