من حوالشو خریدم حوالش مال آخر سال 87 بود و تحویل اردیبهشت 90
اول خرداد تحویل گرفتم
من حوالشو خریدم حوالش مال آخر سال 87 بود و تحویل اردیبهشت 90
اول خرداد تحویل گرفتم
Last edited by glayolx; 12-06-2011 at 13:50.
والا قضیه این مدل m2 رو نمیدونم
اما اینطور که قبلا شنیدم پارسال و قبل از اینکه این صفحه توضیحات تیبا به سایت سایپا اضافه بشه و نام 4 مدل رو اونجا اضافه کنن به مشتریان گفته بودن اگر مدل 2 ایربگه (m2) میخوان باید تا سال 90 منتظر بشن و اگر میخواهند قید ایربگ سرنشین را بزنند خودروی مدل lx را به ایشان تحویل میدادند.
حالا اینکه در خودروهای امسال که در سایت سایپا دقیقا نام 4 مدل ذکر شده و طبق گفته ی نمایندگان سایپا در حال حاضر خودرو sx یه مشتریان تحویل میشود چرا برای شما زده اند m2 در حالی که در سایت مدلی به نام m2 نیست جای بحث دارد.
حالا دوستان عزیزی که ثبت نامی های پارسال میباشند اگر سند خودرو به دستشان رسیده اگر لطف کنند و نام مدل ذکر شده را بنویسند شاید گره از کار شما هم باز شود.
Last edited by TIBA-NAVID; 12-06-2011 at 14:42.
از دوستان عزیز جدا خواهش می کنم سری به پستهای قبلی بزنند و با خواندن و مرور آنها از به کار بردن سوالات و مطالب تکراری خودداری کنند
آقای بندری قبلا اعلام کردتد که تیبا فعلا در سه مدل تولید می شود m1 , m2 , m0 که مدل m2 طبق گفته ایشان همان sx است:
bandary :
دوستان فعلا داریم تو کارخونه فقط و فقط m2 تولید میکنیم که بالاترین تیپ هست فعلا که ایبرگ راننده و abs 4 کاناله داره قیمت فول 11700 تعیین شده فقط خیلی ضایع هست که یه ماشین فول شیشه بالابر برقی عقب نداشته باشه!!!!!! فعلا هم روزانه 20 تا تولید داریم
سئوال اینجاست که چطوری همین الان سایپا برای تحویل تیر ثبت نام تیبا داره در حالیکه هنوز ماها که پارسال ثبت نام کردیم و تحویلی تیر هستیم خبری از دعوتنامه نیست جالب اینجاست که قبلا حتی یکی گفته بود ثبت نام فروردین 88 بوده و ماشینو تحویل نگرفته اقای بندری تولیداتون افزایشی کاهشی پیدا نکرده؟فکر میکنم یه مشکلی هست ماشینها تولید میشه ولی به مشتری تحویل داده نمیشه...
یکی نیست جواب سوال من رو بده؟
تیبایی که تحویل میگیریم بیمه بدنه هم داره؟
واقعا هم ضایع هست این نکته...
افسوس که تیبا در موتور شیشه بالابر و 2 کلید که مطمئنا به بحران بر خورده ....
وگرنه این حرکتو نشون نمیداد از خودش
دوست عزیز کلید ایربگ سمت شاگرد فقط مخصوص ایربگ سمت شاگرد هست و امکان خاموش و روشن شدن دارد ولی ایربگ راننده همیشه روشن هست و کلید ندارد
اره یکسال بیمه تمام بدنه داره خیالتون راحت و همچنین کارت نارنجی
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
بله تو سند من نوشته مدل sx
خدمت دوستان صادقانه بگم در مورد ماشین من هیچکدوم از موارد بالا به جز مورد 13 را تایید نمی کنم که اون هم در مورد یکی از دربها و درب صندوق عقب درست هست که اونم میگن در سرویس اولیه درستش میکنن و مصرف جاده هم بگم کمتر از هفت لیتر هست و در مورد ایربگ هم بگم به نظر میرسه بیشتر قضیه سی اسی باشه و ربطی به تیبا نداره و ممکنه بعضیها بخوان اب رو گل الود بکنن تا بتونن ماهی شون رو بگیرن و بیخود تیبا رو میکوبن تا دل مردم رو خالی کنن
231 و m2 کد پروزه های تیبا هستنند
سلام. جالبه كه واسه يه پروژه كد هاي متفاوتي رو گذاشتن: ( m2:231:sx) .!! براي صنايع خودرو سازي ديگه هم همچين چيزي بنظر شما مرسومه؟ يا نه اين مخصوص سايپا و صنايع خودرو سازي ايرانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)