خیلی ممنون از توجهت ، اما من منظورم پوشه نصب نبود ، منظورم پوشه Setup هست ، یعنی از همون جایی که بازی رو نصب می کنن
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
خیلی ممنون از توجهت ، اما من منظورم پوشه نصب نبود ، منظورم پوشه Setup هست ، یعنی از همون جایی که بازی رو نصب می کنن
سلام
ببخشید در مورد تراینری که در صفحه 86 جناب mohammadrezams معرفی کردن به نام GTAIV SIMPLE NATIVE TRAINER Version 4.0
نوشتند اگه کار نکرد یعنی پچ نداره . میشه لینک این پچ رو به من هم بدید آخه مال من نمیاد وقتی F3 رو میزنم
با تشکر
سلام به دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی با وجود اینکه سیستمم خیلی ضعیف نیست (البته منظورم باسه این بازی هست) ولی بازی ریپ می زنه و فرم به فرم اجرا می شه گرافیکم هر چی ادیت می کنم و کم می کنم یا زیاد هیچ فرقی نمی کنه به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟
راستی تاپیک این بازی کجاست تا اونجا هم این سوال رو بپرسم خودم هر چی گشتم پیدا نکردم مجبور شدم بیام اینجا پست بزنم
سیستمم
دو هسته ای 2.6 اینتل
انویدیا جی فرس 9400 GT
رم هم دو گیگ
مشکل از سیستمه؟
Last edited by Hamid..God; 26-11-2009 at 19:26.
اقا يكي ميشه اين كرك 1.0.0.4 رو آپ كنه؟ من با torrent ها مشكل دارم
آقا سلام یه سوال وقتی نو gta play رو میزنم میگه:gta iv fatal error: d3d error _ plrase re-boot your system کمکم کنید![]()
اه نه
چيزي كه نميخواستم داره اتفاق ميفته
اين پست خيلي ساكته
سلام
نقشه شهر سوم هست ولی ماموریتی نمیده تو این شهر با هلیکوپتر هم وارد این شهر میشم پنج ستاره میشه و دیگه هیچی.
باید چه کار کنم
یکی جواب بده کسی نیست جواب سوال من رو بدونه.؟
با سلام به دوستان.این سول از چند جی تی ا باز سول کردم اما جوابی نگرفتم.
تنضیمات ارتفاع و سرعت در فایل handling در بین این همه ستون کدوم یکی هستن.
خواهش می کنم جولب بدید
با سلام به دوستان.این سول از چند جی تی ا باز سول کردم اما جوابی نگرفتم.
تنضیمات ارتفاع و سرعت در فایل handling در بین این همه ستون کدوم یکی هستن.
خواهش می کنم جولب بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)