نه عزیز کسی سر شما کلاه نزاشته این کرک کلا گفته قسمت مالیتی فعلا فعال نشده باید بمونیم یک هفته این هم کرک میشه شیاد یک جور این بازی رو Detected Server کردن هر کاری ممکنه حتی اگر به نظر محال باشه.![]()
نه عزیز کسی سر شما کلاه نزاشته این کرک کلا گفته قسمت مالیتی فعلا فعال نشده باید بمونیم یک هفته این هم کرک میشه شیاد یک جور این بازی رو Detected Server کردن هر کاری ممکنه حتی اگر به نظر محال باشه.![]()
علی جان منم امروز بازی را از foysteam گرفتم .
یک بازی داد که گفت نسخه جدیده و پچ به خوده بازی اضافه شده . باید یه کم صبر میکردی تا میگرفتی
من فعلا نخریدم از کدوم شرکت بخرم ؟
الان بویز استیم که این مشکل رو داره برای من و سر مرحله 11 میپره بیرون من این پچی رو که علی گذاشت دانلود کردم و نصب کردم ولی درست نشد ... علی جان برای تو چه جوری درست شد ؟ ... میشه بگی ؟ تو محل خاصی باید نصب کرد ؟
الان منی که با این بویزاستیم مادر .... مشکل دارم چه کنم ؟ کرک رازور 1911 هست برای من !!! ...
کمی تا قسمتی نیمه ابری جدیدا داره بازی درمیاره این بویز ...
Last edited by SIMON137; 12-11-2009 at 19:16.
من امروز رفتم بگیرم دیدم همه جا 4 تا دی وی دیه . نگرفتم . حالا واقعا نسخه کاملش چند تا دی وی دیه ؟
4 تا دی وی دی مال بز تیمه ؟
4 DVD نسخه ی Boysteam هست. به هیچ وجه نخرید چون خرابه.
اره دیگه برای ما هم 4 تا دی وی دی بود نخرید !!!
ببخشید سوالم شاید تکراری باشه ولی کرکی که تست شده باشه و کامل باشه کسی داره ؟
حقیقت من بازی رو دانلود کردم و وقتی که نصب میکنم تو درایوی که بازی نصب شده فایل اجرایی وجود نداره و فایلهای اجرایی رو از قسمت دیگه (فایل بازی) وارد این قسمت میکنم و دوتا کرک هم داشت که جفتشو قرار دادم ولی حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم سر این فایل گیر میده : code_pre_gfx.ff
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
نسخه 4 دی وی دی کجاهاش دیگه خرابه ؟ بگید بدانیم کجا قراره دوباره به مشکل بخوریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)