شما ورژن گوشیت چنده؟...............آخه ماله من که 21 هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره.........
شما یک ماه با N78 کار کن حرفت رو پس میگیریاین گوشی بخاطر مشکلاتش آبروی نوکیا رو برده! توی همه فروم های خارجی و حتی فروم اصلی خود نوکیا دارن ازش بد میگن!![]()
شما ورژن گوشیت چنده؟...............آخه ماله من که 21 هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره.........
شما یک ماه با N78 کار کن حرفت رو پس میگیریاین گوشی بخاطر مشکلاتش آبروی نوکیا رو برده! توی همه فروم های خارجی و حتی فروم اصلی خود نوکیا دارن ازش بد میگن!![]()
در مورد غیر فعال شدن فرستنده FM در بعضی N97 ها به جواب قطعی رسیدم!
این به پرداکت کد ربط داره! یعنی به کشوری ربط داره که N97 برای اون ساخته شده!
مثلا یک N97 برای بازار ترکیه ساخته شده، اگه ترکیه اجازه استفاده از فرستنده رو بده فعال میشه اگه نه، غیرفعال میشه!
برای کنترل گوشی خودتون به ادرس زیر برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماله من 21.0.102 هست.
با اجازتون من قبل از این گوشی یک سال و نیم N78 داشتم و از ورژن 20 به بعد دیگه به هیچ مشکلی بر نخوردم توی ورژن 30 هم که داره عالی کار میکنهشما یک ماه با N78 کار کن حرفت رو پس میگیری![]()
![]()
راستی نوکیا جدیدا 1برنامه به اسم Notifications درست کرده برای N97 & N97mini که تو Home Screen اضافه میشه و همه ی مسیج های جدید و Missed calls هارو تو اون نشون میده که واقعا عالییه.
اینم عکسش:
از اینجا میتونید دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره !
این برنامه رو تو قسمت آپدیت برنامه های خود گوشی دانلود کردم و نصب کردم !
باحاله ...
من نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد!!! چطوری باید فعال بشه؟
علاوه بر اون اینم نصب کردم "Nokia Image Exchange" ولی بازم چیزی عوض نشد!!!
سلام دوستان mini با معمولی97 چه فرقایی داره؟ تو قیمت امکانات مشکلات و...
اگه میشه کمک کنید بین ایندو تا واقعا موندم
مرسی!![]()
در صفحات قبلی چند بار بحث شده، بگردی پیدا میکنی
"در صفحات قبلی چند بار بحث شده، بگردی پیدا میکنی "
اگه میشه آدرس دقیق صفحه رو بگید
سلام دوستان من گوشی n97 ام رو وقتی به شبکه وایرس وصل میکنم وقتی میرم تو کانکشن منیجر گوشیم میبینم وضعیتش تند تند بین حالت active و in active تغییر میکنه و ثابت نیست. میخوام به مودم وایرلس واسه اتصال به اینترنت وصل کنم اما وصل نمیشه اگه دوستان راه نمایی کنن ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)