تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 137 از 178 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

امیر عکس رو ندیدم ولی منم تو فکر تعویض پانل وسط هستم
    تو رنگ کردی من میخوام آلومنیوم بندازم جاش ولی دنبال ترکیب چرم آلو مینویم و چوب هستم
    راستی میخوام یه سیستم تریپ کامپیوتر هم برای پانل نشانگر ها بسازم ایثن تریپ کامپیوتر خودش به هیچ دردی نمیخوره به جاش میشه یه چیز دیگه گذاشت
    آقا لینک که پرشین گیگ هست. چه طور ندیدی عکس و ؟
    اون کاری که میخوای بکنی ظریف کاریه و حوصله میخواد . همین باز کردنش کلی اعصاب خوردی داره چه برسه به همچین ظریف کاری
    انجام دادی عکس بزار
    یه نظرم یه ساعت چند کاره هم بزار از اون 40 تومنیا . شایدم کاکپیت کار کرده پیدا کردی. تریپ خودش هم بد نیست . میخوای چی کارش کنی مثلا ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم همون لینک قبلی

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خب من واسه 405 ساعت پارس نصب کردم . ولی ست پنل وسط هم رنگ کردم نقره ای هم رنگ ماشین . رنگ کیلومتر و پنل وسط و کلیدها هم یخی شد
    نظرتون چیه ؟
    فرمون رو خودت عوض کردی؟
    چند گرفتی فرمون رو؟
    تو عملکردش و اینا که مشکلی پیش نمیاد؟ مثل فابریکی هست؟ ( بعضیا میگن فرمون پهن نرمی بیشتری داره)

3. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آره 44 تومن غربیلک فرمان اصلی
    نه فرقی نداشت

5. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مصرف ترکیبیش حدود 9.5 لیتر
    با موتور xu7 قدیمی
    مرسی محمد جان
    SLX مصرفش چقار با GLX فرق میکنه؟
    یه سوال دیگم داشتم
    با توجه به اینکه 405 TU5 دیگه تولید نمیشه! (میشه؟) میشه یه 405 با همون متور قدیمی XU7 گرفت و بعد موتورشو عوض کرد؟
    اصن همچین چیزی ممکن هست؟ خود موتور TU5 رو میشه تهیه کرد؟!
    ممنون میشم جواب بدین

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی محمد جان
    SLX مصرفش چقار با GLX فرق میکنه؟
    یه سوال دیگم داشتم
    با توجه به اینکه 405 TU5 دیگه تولید نمیشه! (میشه؟) میشه یه 405 با همون متور قدیمی XU7 گرفت و بعد موتورشو عوض کرد؟
    اصن همچین چیزی ممکن هست؟ خود موتور TU5 رو میشه تهیه کرد؟!
    ممنون میشم جواب بدین
    در واقع موتور Tu5 روی تیپ SLX خودرو 405 گذاشته می شه و موتور معمولی روی تیپ GLX خودرو 405 . پس دولید می شه دوست من.
    نه شما نمی تونید موتور ماشین رو عوض کنید. علاوه بر مشکلات قانونی که بر می خورید هزار و یک هماهنگی دیگه باید تو سیستم ماشین انجام بدین که اصلا توجیه اقتصادی نداره.

8. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا لینک که پرشین گیگ هست. چه طور ندیدی عکس و ؟
    اون کاری که میخوای بکنی ظریف کاریه و حوصله میخواد . همین باز کردنش کلی اعصاب خوردی داره چه برسه به همچین ظریف کاری
    انجام دادی عکس بزار
    یه نظرم یه ساعت چند کاره هم بزار از اون 40 تومنیا . شایدم کاکپیت کار کرده پیدا کردی. تریپ خودش هم بد نیست . میخوای چی کارش کنی مثلا ؟
    اینم همون لینک قبلی
    من باز و بسته میکنم عادت دارم به اینطور ریزه کاری ها
    راستش یه سیستم تو ذهنم داشتم دارم عملیش میکنم کل بخش وسط رو باید بیارم پایین
    کاکپیت پیدا نمیشه پیدا همب شه قیمتش بالای 600 تومنه پس به جاش یه کاکپیت دیجیتال بسازم بهتره فوقش یه سال طول میکشه کار روی AVR و arm که تصمیم دارم از یه تبلت چینی کمک بگیرم
    ولی اولش میخوام این وسطش رو با چند چرم و آلو مینیوم عوض کنم آلومینویم تک بندازم خیلی بی ریخت میشه ترکیب چرم و آلومینیوم و چوب خوب در میاد . از فردا کم کم با اضافه کردن چراغ توی اتاق و صندوق شروع میکنم نتونستم کنسول پارس پیدا کنم یعنی خیلی گرونه 175 تومن به من قیمت دادن دنبال دست دوم نسبتا خوب بدون کلید میکردم خودم قاب کلیدها رو میسازم .
    الان میفهمم میشه روی این 405 خیلی کارا کرد ولی باید وقت بذاری و کمی هم حوصله اونوقت میشه با هزینه کمتر نسبت به جنس شرکتی یه طرح بهتر درست کنی .
    راستی امیر طرحت عالی شده خیلی خوش نقش سلیقه و تمیز کار کردی
    ==============================================
    دیگه به نظر من تعویض موتور ماشین با این وضعیت هیچ توجیح اقتصادی نداره بخصوص اینکه این موتور روی ماشین از طرف کارخونه نصب میشه
    تعویض موتور در مواردی مثل تیونینگ ماشین برای ریس یا ساخت یک ماشین پرفورمنس خیابانی توجیه داره و اون هم نه در حد تقویت مثلا 10 اسب بیشتر مثلا شما برای مصرف کمتر میتونید روشهای رانندگی بهینه رو امتحان کنید
    مثلا من خودم در نظر دارم موترو ماشینم رو با حفظ بلوک سیلندر به xu9jp4 با ecu اجاستیبل تبدیل کنم ولی میدونمخ هزینه این کار من زیاده ولی اگه بتونم به طریقی ecu خود ماشین رو قفل شکنی کنم روی همین با تغییر برنامه میشه موتور رو برنامه ریزی و راه اندازی کرد ولی باز م این کار من نه برای مصرف سوخت بلکه برای تقویت موتور هست و توجیه اقتصادی نداره .
    Last edited by rami_hemi; 05-01-2013 at 22:13.

10. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    از دو روز پیش وقتی ماشینمو رو بنزین روشن می کردم شروع می کرد به ریپ زدن و ...
    امروز بردمش تنظیم موتوری طرف گفت که اشکال از ecu ماشینه و باید تعمیر بشه و 80 تومنی هم خرجشه .
    علتشم گفت که چون ecu زیمنسه و دوگانه دستیه ، با گاز زیاد رفتی که اینجوری شده و...
    منم هرچی توضیح دادم که دارم گاز و بنزین رو ترکیبی استفاده می کنم . قبول نکرد .
    خلاصه زنگ زدم به یکی از همکارام که قبلا تنظیم موتوری داشت . اون تمام حرف های طرف اول رو رد کرد و گفت که اگه ECU خراب باشه که ماشین همیشه مشکل داره . گفت احتمالا ecu کد گرفته بوده و طرف سر در نیاورده بود که علت چیه و اینو گفته .
    به نظر شما علت چیه ؟Ecu خرابه ؟ چی پیشنهاد می کنین ؟
    چون چند هفته دیگه باید برم مسافرت . می خوام خیال راحت برم .

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

راهی نیست که ترمز ذستی 405 را خوبش کرد ؟
    یه سوال دیگه هم دارم
    به جز من تو فامیلمون چند نفر دیگه هم 405 مدل 88 رو دارن . یه روز یکی از فامیلامون اومده بود خونمون . موقع رفتن دیدم که وقتی خودرو اون در حالت سلو داره کار می کنه از ماشین من نرمتر کار می کنه . منظورم اینه که انگار ماشین من تو حالت سلو یه جاهاییش نیاز به روغن کاری داره و صدای موتور یه حالت خاصیه . شاید بشه گفت بلند تره و توام با جیر جیره . میشه کاری کرد که نرم تر و بی سر و صدا تر کار کنه ؟
    آخه بالا بر شیشه های ماشین من هم صداش زیاد بود گفتم نکنه می خواد خراب بشه . بردمش تعمیر گاه گفت که از جنس بالا بر هست و عادیه . گفت هر چند وقت از یه قطعه ای استفاده می کنن که جنسش با قطعه قبلی فرق می کنه و ...
    اگه این مورد بالا هم معمولی باشه باید نتیجه بگیریم که ماشین مد مدل پر سر و صدای 405 هست
    شما ببر ترمز دستی روتنظیم کن
    اگه ماشین شما عیب موتوری نداره احتمالا یا خیلی سرد بود و شاید هم بستگی به نوع روغن مصرفی داره

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    یه سوال از اونایی که 405 دارن داشتم .
    از زمانی که من 405 خریدم هیچ جور با دستیش کنار نیومدم ( 405 مدل 88 )
    اولا که خیلی سفته و در ثانی موقعی که ماشین تو یه سربالایی ایستاده و دستی رو کشیدم به نظر مطمئن نمی یاد .
    تازه کلی هم باید زور بزنم تا دسیت رو بکشم که مطمئنا اینجوری خیلی زود خراب می شه .
    سوال اینجاست که آیا ماشین شما هم همین مشکلو داره ؟ همه پژو ها اینجوری هستن یا فقط مشکل از ماشین منه ؟
    برای رفع این مشکل چکار کنم ؟
    دو تا نکته :
    1- تو پرایدی که بهاهاش رانندگی می کردم دستی با یه اشاره می گرفت ولی تو پژو باید قبلش ورزش کنیم .
    2- پیش مکانیک هم بردمش گفت که پژو ها اینجورین و ... ولی من به حرفش اعتماد نکردم .
    دوست عزیز دستی 405 اگه خوب کار کنه باید 3 تقه نهایتا 4 تقه کنه و دیگه ماشین نباید از جاش تکون بخوره

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    از دو روز پیش وقتی ماشینمو رو بنزین روشن می کردم شروع می کرد به ریپ زدن و ...
    امروز بردمش تنظیم موتوری طرف گفت که اشکال از ecu ماشینه و باید تعمیر بشه و 80 تومنی هم خرجشه .
    علتشم گفت که چون ecu زیمنسه و دوگانه دستیه ، با گاز زیاد رفتی که اینجوری شده و...
    منم هرچی توضیح دادم که دارم گاز و بنزین رو ترکیبی استفاده می کنم . قبول نکرد .
    خلاصه زنگ زدم به یکی از همکارام که قبلا تنظیم موتوری داشت . اون تمام حرف های طرف اول رو رد کرد و گفت که اگه ECU خراب باشه که ماشین همیشه مشکل داره . گفت احتمالا ecu کد گرفته بوده و طرف سر در نیاورده بود که علت چیه و اینو گفته .
    به نظر شما علت چیه ؟Ecu خرابه ؟ چی پیشنهاد می کنین ؟
    چون چند هفته دیگه باید برم مسافرت . می خوام خیال راحت برم .
    ایراد از ECU نیست ماشین منم این ایراد رو داره
    یه قسمت از جواب تعمیرکار درست بود
    یعنی دوگانه سوز غیر کارخونه ایراد میده و چون توی این روش یه مدت پمپ بنزین رو خاموش میکنه ECU دچار اختلال توی کارکردش میشه و کد خطا میگیره مشکلی اگه زا ecu بود باید ماشینوتون کلا کار نمیکرد یا به شدت بد کار میکرد . من توصیه میکنم سیستم سوخت رسانی ماشین رو هم یه بازبینی کنید با این وضعیت بنزینها انژکتورها رو شستو شو بدید فیلتر بنزین رو هم اگه خیلی وقته عوض نکردید عوض کنید . من امروز بعد تقریبا دو ماه که گاز ماشین از کار افتاده بود دوباره تعمیرش کردم و راه انداختمش روی گاز نرمتر از بنزین کار میکنه . ECU مشکل خاصی نداره فقط یه برنامریزی دوباره میخواد ببرید یه جایی که واقعا کارشون رو بلد باشن .
    ماشین خود من صبحا الان به جای اینکه درو بالا بگیره تا موتور گرم بشه دور کم کار میکنه که واسه خودمم عجیب هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •