بله واقعا داخل شهر صدی 12 میسوزونه هر کی بگه کمتر میسوزونه یا بلد نیست چطوری حساب کنه یا چرت میگه
تفاوت seباlx رو دوستمون خوب توضیح دادن
ef7 مصرفش یه کم کمتره ولی شنیدم قطعاتش خیلی گرونه و بازار خرید و فروشش خیلی بده
بله واقعا داخل شهر صدی 12 میسوزونه هر کی بگه کمتر میسوزونه یا بلد نیست چطوری حساب کنه یا چرت میگه
تفاوت seباlx رو دوستمون خوب توضیح دادن
ef7 مصرفش یه کم کمتره ولی شنیدم قطعاتش خیلی گرونه و بازار خرید و فروشش خیلی بده
خب دوستان ما هم به جمع سمند سوارها پیوستیم .
یه سمند ال ایکس سفید مدل اواخر 90 گرفتم که دیروز کلا مشغول تمیز کاریش بودم .
حالا احتمالا به مرور سوال برام پیش میاد که باید بپرسم ازتون . به عنوان سوال اول :
این چراغ مطالعه جلو خراب شده و بعضی وقت ها خود به خود روشن میشه و همین طوری روشن میمونه ، بعضی وقت ها هم اصلا هر کاری میکنیم روشن نمیشه .
فکر کنم لامپش سالمه ولی این ماسماسکش که میچرخه خراب شده .
حالا اینو کجا باید بدم عوض کنن ؟ خودم از لوازم یدکی بگیرم عوض کنم یا باید بدم باتری سازی و ... ؟
سلام
بله باید عوضش کنید . لوازم یدکی ها هم دارند احتمالا درست قطع نمیکنه و روشن میمونه چون با حرکت دادن به طرفین سمت راست یا چپ روشن میشه و رو حالت وسط خاموش میشه اگه دائما روشن میشه پلاتینش بهم چسبیده و باعث میشه که روشن بمونه .
خودتون هم می تونید عوضش کنید کار سختی نیست .
ممنون از توضیحتون .
یه مشکل دیگه هم هست ، این لامپ های سقفی چرا وقتی در ها رو باز میکنم روشن نمیشن ؟ یعنی وقتی دکمش رو میزنیم روشن میشه ولی روی هیچ کدوم از حالت ها موقعی که درب ها باز و بسته میشن روشن خاموش نمیشه .
سلام
اگه تو بقیه ی موارد روشن میشه و فقط روی باز بودن در ها روشن نمیشه اون وقت ایراد از میکرو سوییچ های لادری هستش که باید عوض بشه . اگه هم کلا روشن نمیشه که یا لامپش سوخته یا سوکتش ایراد داره
برای شما به احتمال زیاد ایراد ار میکرو سوییچ لادری هستش .
سلام بنده به تازه گی سمند تحویل گرفتم متاسفانه ضبط برای ماشین نزاشتن
ضبط فابریک شرکتی چی هست ؟
و آیا گیر میاد ؟ قیمتش توی بازار چقدره ؟
مبارکه آقا. انشاالله به خوشحالی ازش استفاده کنید.
پول ضبط را به شما برگرشت دادن؟
من نمیدونم ضبط فابریکی که میگذارن چی هست!
اما شنیدم که به صرفه هست که پول ضبط را ازشون بگیرید و خودتون یک مبلغی اضافه کنید و یک ضبط بهتر و مناسب بخرید.
البته ماشین من هم ضبط نداشت که گفتند یه مدت دیگه (یکی دو ماه) مراجعه کنم شاید 100 تا 200 تومان، بابت نداشتن ضبط پس برگردانند![]()
اكثر مدلهاي ضبط ايرانخودرو سأخت شركت كروز هست
شما از مغازه دار ضبط فابريك ايرانخودرويي را بخواهيد
اگه تهران هستيد هم توي خيابان سورنا و ميدان توپخونه پيدا كنيد
ضبط فابریکی واسه من کافیه که فلش بخوره دنباله صدای زیاد و آمپلیفایر و اینجور برنامه ها نیستم
مساله اینه که ظاهرا ارزش ضبطی که روی ماشین میگذارن، کمتر از مبلغی هست که پرداخت میکنند.
نتیجه این میشه که اگر بجای ضبط ازشون پول گرفته بشه، نفع کردید.
البته توی نمایندگی کسی که ماشین را به من تحویل داد گفت باید 200 تومان برگردونند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)