چجوری می شه اسم بلوتوث امنیا رو تغییر داد؟
چجوری می شه اسم بلوتوث امنیا رو تغییر داد؟
با تغییر نام دستگاه
A2 بهترین رامیه که تا جالا اومده از j9 بهتره every thing is better than others like GPS,touch sensivity ,wifi...
اما اگه خیلی نرم افزار نصب نکردی عوض کن وگرنه با j9 اونقدرها ...
سه تا سوال از دارندگان این گوشی(امیدوارم تکراری نباشه ، گیر ندید خواهشا) :
با نصب برنامه جاوا که مشکلی نداره ایشالا ؟ ،( بازی مهم نیست فقط دیکشنری و نقشه تهران)
و اینکه gps اش رو تونستید راه باندازید ؟
باتریش خوبه ؟
![]()
سوال:
وقتی یک رام رو آپدیت می کنیم و رام جدید نصب می شه ، و از برنامه های رام قبل BackUp گرفته باشیم ، وقتی Restore می کنیم ، همه برنامه های رام جدید باز می شه و قبلیا میان ، آیا ممکنه که قسمتی از رام قبل هم برگرده و امکانات جدید رام مثل افزایش طول عمر باتری رو از بین ببره ؟
مثلاً من رامم رو از K1 بهK3 تغییر دادم یعنی i900DXHK3/DXHK3اما بعد از restore کردن ورژن رامم شد i900DXHK3/JVHK1 ، تازه برنامه Dice هم که با K3 میاد بعد از Restore حذف شد . یعنی یه قسمت از رام قبلی برگشته ، درسته ؟
آخه می گفتن توی K3 باتری خیلی بهتر می شه ، اما من تغییری نمی بینم ، یعنی این می تونه تاثیر داشته باشه ؟
دوستانیم که فارسی ساز رو تست کردن ، ببینن کسی تغییری توی عملکرد باتری دیده ؟ یعنی فارسی ساز توی عمر باتری تاثیر داره ؟ فکر نمی کنم ، اما یکی گفت داره ، می خواستم ببینم دوستان چیزی حس کردن ، خودم که متوجه نشدم.
1- جاوا رو عالی اجرا می کنه ، فقط چون کی برد و کلید 5 جهته نداره ، و تاچ هم توی جاوا تاثیری نداره ، یکم با کنترلاش دچار مشکل می شی.
2- Gps به راحتی و به خوبی با برنامه های Garmin و GPStuner سازگاره و کار می کنه.
3- باتریش هم اگه از رام جدید استفاده کنی عالیه.
می دونم. ولی این قسمت تو کجای گوشیه؟
Setting>OwnerInformation
بجای name اسم وارد کن .
آقا مرسی فقط چند تا سوال دیگه :
رام چیه؟ یه چیزی مثه Firmware ـه ؟![]()
و اینکه کیبورد فارسی داره ؟
و سوم هم اینکه" یکمی دچار مشکل میشی" یعنی چی ؟ سختی اشکال نداره ، فقط کار بکنه ( خصوصا دیکشنری).
و در آخر هم اینکه ، من گوشی GPS دار ندیدم تاحالا، آیا همونطوری که تو عکس های گوشی تو اینترنت هست، به راحتی تو ایران هم کار می کنه و نقشه ی تهران رو هم نشون میده و قابل استفاده ست ؟ مثلا مثه تصویر زیر :
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
![]()
1- یه جورایی رام همون firmware باشه.....
2- من از فارسی ساز استفاده نمیکنم.. آقای Ali_Macbook در مورد فارسی ساز فعالیت می کنن!
3- والا فکر نکنم دچار مشکل بشی.. من کلی بازی Java روی گوشیم نصب کردم که touch هم هستن مثل:
Frycry 2
Roland Garros 2008
و ......
4-
خیالت از GPS راحت باشه.... البته هر برنامه ای نقشه خاصه خودشو داره و با اونیکه عکسشو گذاشتی فرق میکنه.... من از Garmin استفاده میکنم و کارم راه افتاده واقعا .... البته برنامه های دیگه ای هم هست مثل IGO 8 که متاسفانه نقشه ایران هنوز براش ساخته نشده ولی طبق یه نظرسنجی محبوب تریت برنامه GPS سال 2008 بوده .......
یه سری برنامه هم وجود داره که از Google Earth استفاده میکنن..... در ضمن Google Map هم هست....
انصافا خیلی کامل جواب دادم!!!!![]()
Last edited by amir_rafie; 26-01-2009 at 17:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)