تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 596 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یه سوال : دیگه خسته شدم از این کی پیدا کردن . ما اگه بخوایم اصلشو بخریم میتونیم به سی دی های بازار اعتماد کنیم ؟ البته منظورم سی دی فروشی های دست فروش نیست . این مغازه ها معتبر توی چهارراه ولیعصر . میشه کسی قیمتش رو هم بده ؟ من یادمه خیلی گرونه . آخرین قیمت توی نمایشگاه گرفتم 45 هزار تومن . آیا ارزونتر هم هست ؟!
    كاسپر داراي نمايندگي رسمي در ايران ميباشه.ميتونيد از اونجا تهيه كنيد كه 100% هم معتبر ميباشه.ولي قيمت اينترنت سكيوريتيش همونيه كه شما فرموديد.باز ارزش خريدش رو داره.من خودم به شخصه به هيچ وجه براي آنتي ويروسم از كرك يا سريالهاي منتشر شده در اينترنت استفاده نميكنم و واقعا اعصاب آدم هم راحت هستش.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یه سوال : دیگه خسته شدم از این کی پیدا کردن . ما اگه بخوایم اصلشو بخریم میتونیم به سی دی های بازار اعتماد کنیم ؟ البته منظورم سی دی فروشی های دست فروش نیست . این مغازه ها معتبر توی چهارراه ولیعصر . میشه کسی قیمتش رو هم بده ؟ من یادمه خیلی گرونه . آخرین قیمت توی نمایشگاه گرفتم 45 هزار تومن . آیا ارزونتر هم هست ؟!
    كاسپر داراي نمايندگي رسمي در ايران ميباشه.ميتونيد از اونجا تهيه كنيد كه 100% هم معتبر ميباشه.ولي قيمت اينترنت سكيوريتيش همونيه كه شما فرموديد.باز ارزش خريدش رو داره.من خودم به شخصه به هيچ وجه براي آنتي ويروسم از كرك يا سريالهاي منتشر شده در اينترنت استفاده نميكنم و واقعا اعصاب آدم هم راحت هستش.

4. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

یه سوال!
    update کی هایی که تو اینترنت هست
    با update کی های اصل شرکت فرقی داره؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه سوال!
    update کی هایی که تو اینترنت هست
    با update کی های اصل شرکت فرقی داره؟
    از نظر عملکرد هیچ فرقی برای محصول ندارند. فقط به علت غیر قانونی بودن :

1. امکان استفاده از پشتیبانی شرکت ارایه دهنده وجود نداره.

2. بعد از مدت کمی بلک میشند.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من چند ماه پیش نسخه 2009 رو اینجا 20 تومن دیده بودم.الان نمیدونم گرون شده یا نه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

واقعا 20 هزار تومن هم خیلیه . یه سوالی این key ها که اصل هستند رو میشه چند نفر استفاده کنند ؟ 1 نفر ؟ 2 نفر ؟ و ....

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

واقعا 20 هزار تومن هم خیلیه . یه سوالی این key ها که اصل هستند رو میشه چند نفر استفاده کنند ؟ 1 نفر ؟ 2 نفر ؟ و ....
    قيمتها بر اساس تعداد Userي كه استفاده ميكنند متفاوت ميباشه.قيما پايه اعلام شده عموما براي يك كامپيوتر ميباشه و با پرداخت مبلغ بيشتر يوزرهاي بيشتري بين 3 تا 5 يوزر نيز ميتونن استفاده كنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آخرين كدهاي ارائه شده رو بزاريد لطفا چون كسپر من آپ نميشه با اين كدها

داره خودمونی میشه hamed_wise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Air

پيش فرض

دوست عزیز این کلید ها هنوز فعال هستند

کد:
    http://basij-yusefi.persiangig.com/prog/20090908-all-kis-kav-key.zip

12. این کاربر از hamed_wise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام استاد همیلتون

اگر شما بگی اصل بهتره خریدنش شکی نیست

میشه برای محل جایی که خریدید و قیمت اینترنت سکیوریتی تک کاربره و دوکاربره رو بفرمایید بصورت خصوصی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •