Last edited by Dreamland; 09-10-2010 at 01:57.
Norton Internet Security 2011, 366 Day
V4F9Y-6FRF9-DH62F-W29F2-2TJTG
باسلام
لطفا راهنمايي بفرماييد چرا در هنگام كليك بر روي زمان آپديت سبزرنگ antivirus 2011---niv2011 پيغام خطا ccsvhst.exe applacation errorميدهد؟
این برنامه رو نصب و اپدیت کنید. سپس اسکن. هرچی پیدا کرد پاک کنید.
بعد ریست کنید و نورتون رو اپدیت کنید و نتیجه رو بگید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
سلام
من هرچه ميخوام از سايت نوترون نرم افزار اينترنت سيكيورتي 2011را دانلود كنم از من نام كارت مي خواد البته من ميخوام نسخه رايگان ان را دانلود كنم براي نام كارت چي وارد كنم تا قبول كنه ؟
Norton Internet Security 2011 18.1.0.37 Final
Tiny.cc/NIS2011
با سلام وتحيت خدمت همه دوستان
جناب دكتر هاني بال روي سخنم با شماست
ترا به خدا (قسم جلاله دادم)
اگر ميتوانيد مرا دقيق دقيق راهنمايي كنيد
براي من فقط نظر شخص شما مهم است(بي ادبي به ديگر دوستان گلم نباشد)
بنده 8 سال است فروشنده رايانه هستم در اين مدت آنتي ويروس هاي زيادي كار كرده ام از جمله norton -avira-eset-kasper-
macafee
در اين اواخر با norton 360 به نظرم بهترين انتخاب براي مشتريانم anti virus norton 2011+autorun remover 2.3باشد . ولي مشكل عجيب كه در پست 1364گفتم حتي با كارهايي كه گفته شد دارم. بعد شما malware bytes را معرفي كرديد ديدم تروجان دارم باز خودم قفل كردم كه اي دل غافل باز كه گير كرديم .
حال سوال دقيق من اين است : بهترين انتخاب آنتي ويروس براي سيستم هاي جديد- متوسط-ضعيف كه1.فايروال خيلي مهم نيست 2-سرعت سيستم كم نشود(خيلي مهم است-مگر اينكه ارزشش را واقعا داشته باشد).3-راحت آپديت شود4-حداقل بتوان تا 4 ماه اكتيو كرد چيست؟
اگر جواب را به دلايلي نميتوانيد واضح بدهيد عاجزانه استدعا دارم به اين ايميل جواب را بفرستيد:eb7626@gmail.com
با تشكر از سايت عالي p30world وهمه دوستان واساتيد بخصوص جناب دكتر
میتونی دوست من از سایت های زیر این نرم افزار را دانلود کنید.این نسخه 90روزه است که جناب دکتر هانیبال این نسخه را زیادتوصیه نمیکنند ودیگر سایت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که مدت این نسخه 15 روزه است و خود نسخه اورجینال است.به نظر من نسخه 15 روزه را دانلود کنی بهتر است.موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Karkas20; 10-10-2010 at 14:31.
اگر از سایت سافت گذر دانلود کنی 90روز تریال دارد ولی اگر از سایت.------.irدانلود کنی 15 روزاست که به گفته اساتید نسخه 15 روزه اورجینال وبهتراست پس شما هم بهتراست نسخه 15روزه را دانلود کنی.شکیبا باشید
دکتر هانیبال عزیز من هنوز نتونستم مشکل مدرسه رو حل کنم این پیغامی هستش که میده با اینکه هنوز 190 روز قانونی هم ازش مونده
ممنون میشم راهنمائی کنین
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
اینم عکسی از محیط خود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)