مثلا من مواقعی که تهرانم همراه آخر استفاده میکنم چون سرعتش از ایرانشل بهتره ولی مواقعی که کرجم ایرانشل بهتره و در کل شهر و منطقه شما توی اینترنت موبایل خیلی تاثیر داره و نمیشه بطور قطعی گفت کدوم بهتره!!
مثلا من مواقعی که تهرانم همراه آخر استفاده میکنم چون سرعتش از ایرانشل بهتره ولی مواقعی که کرجم ایرانشل بهتره و در کل شهر و منطقه شما توی اینترنت موبایل خیلی تاثیر داره و نمیشه بطور قطعی گفت کدوم بهتره!!
مشکل منم با سیم کارت اعتباریم حل نشد الان دارم با سیم دائمی وصل میشم ، مشکل شما هنوز حل نشده ؟؟؟
نه براي منم درست نشد--- بسته ي يك ماهه 2 گيگ ايرانسلمو فعال كردم----فرقش با همراه اول فقط 500مگابايته ، سرعتشم بيشتره
واقعا خاك توسر همراه اول مشتري هاي خودشو پروند...
سلام دوستان
اگر با همراه دائمی بسته رویائی را فعال کنیم و بعدش اخر ماه بفهمیم که اون بسته فعال نشده بوده یا شده ولی هزینه هم اضافه میکرده و یه قبض سنگین رو دستمون بزاره اون وقت میشه کاریش کرد یا نه؟ چون من این رو تو همین تاپیک چند وقت پیش خوندم که بچه ها میگفتن با وجود بسته رویائی باز هم واسشون هزینه کم میکرده و سوال بعدی اینکه ایا فعال کردنش هزینه اولیه داره یا نه؟
ممنون
سلام
ببین دوست من به نظرم من شانسی هست این موضوع!
شما بهتر با همراه اول دائمی بسته فعال نکنید اگه میتونید از اعتباری استفاده کنید.
همونطور که خودتون گفتید خیلی ها هستند که بدون مشکل دارن استفاده می کنند خیلی های دیگه هم هستند که...
در کل اگه خواستید فعال کنید مطمئن بشید که بسته فعال شده و حتما اس ام اس فعال سازی از طرف همراه اول واستون ارسال بشه! در این صورت می تونید استفاده کنید. بد هم موقعی که صورت حساب ها منتشر میشه واسه شما نباید هزینه اینترنت رو حساب کرده باشه ولی اگه حساب کرده بود کارتون خیلی سخت میشه!
باید برید ریز مکالمات بگیرید و... کلا به سختی میشه پول رو پس گرفت.
هزینه اولیه نداره! فقط هزینه خوده بسته ها حساب میشه!
متاسفانه بعضی موارد هست که همراه آخر اضافی پول تو قبض میاره !!! و تجربه ثابت کرده از این اشتباه ها زیاد میکنه پس بهتره از سیم اعتباری استفاده کنید
چون اثبات اینکه چقدر استفاده گردید زمانبره و از کار و زندگی میفتید!!!!!
با این توصیفاتی که دوستان از سیم کارت دائمی کردند منم میرم سراغ ایرانسل، دوست ندارم بخاطر 500مگ بیشتر با قبض رویایی مواجه شم!![]()
بدبخت شدم رفت
اقا من میخواستم با وایرلس از گوشیم کانکت شم کانکت هم شدم بعد گذاشتم یه فایل 34 مگابایتی دانلود کنه بعد نیم ساعت گذاشتم رفتم اومدم دیدم نماد E بالای گوشیمه گفتم نکنه با این دانلود کرده باشه رفتم دیدم بله بدبخت شدیم و 34 مگ با GPRS همراه اول دانلود کردیم اونم از نوع سیمکارت ثابت
اصلا اعصابم داغون شد نمیدونم چیکار کنم حساب کردم حدود 30 هزار تومن میشه
هیچ راهی نداره بشه باهاشون صحبت کرد و مشکل براشون گفت و یه کاری کرد ؟؟؟؟
نه دوست عزیز!
چی میخوای بهشون بگی؟؟
بهت میگن در هر صورت شما 34 مگ مصرف کردی و باید پولشو بدی!
خاک بر سرم شد
امروز عجب روز اشغالی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)