سلام من یه مودم مدل 4ports combo router دارم و رفتم یه اشتراک adsl2 گرفتم میخواستم اموزش کلی نصب مودم و instaler مودمم رو بزارین چون هیچ سی دی درایور همراش نبود:((
راستی میخواستم اگه بشه قیمتش رو هم بزارین ممنون
سلام من یه مودم مدل 4ports combo router دارم و رفتم یه اشتراک adsl2 گرفتم میخواستم اموزش کلی نصب مودم و instaler مودمم رو بزارین چون هیچ سی دی درایور همراش نبود:((
راستی میخواستم اگه بشه قیمتش رو هم بزارین ممنون
من همین مودمو دارم..متاسفانه مشکل داره!![]()
IP رو توی آدرس بار وارد میکنم و روی run wizard کلیک میکنم اما صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه!در ضمن چراغ لن هم گاهی خاموش میشه و ثابت نیست...
دوستان لطفا راهنمایی کنید با این مودم چجوری باید کار کرد؟! ایراد از کجاست که وارد تنظیمات مودم نمیشه؟![]()
دوست عزیز، شما دفترچه مودم رو خوندید؟
برای بعضی مودم ها آدرس فرق میکنه.
برای بعضی ها 192.168.1.1 هست.
در بعضی مودم ها 192.168.2.1 هست.
در بعضی ها 192.168.1.2 و الی آخر.
همچنین پسورد ورود هم فرق میکنه . . .
تمام اینها در دفترچه مودم ذکر شده . . .
ولی اگه همه اینا رو درست زده باشید، و صفحه مربوط به تنظیمات باز نشه، مشکل یه چیز دیگه ست که بارها راه حلش گفته شده . . . (تعویض ویندوز)
موفق باشید![]()
افرین حالا اگه میشه جواب من رو هم بده![]()
منم دیروز که زنگ زدم به لایزر واسه ثبت قرار داد وقتی گفتم که مودمم D-Link هست همینو به من گفتما ظاهرا شاتل با d-link مشکل داره... دیروز رفتم نمایندگیشون طرف بعد از ثبت قرارداد میگه مودمتون به ما نمیخوره بهتره عوض کنی!!!حالا واقعا سازگاری نداره یا فقط بازی در میارن برای فروشه مودمهاشون!؟
دوستان متخصص نظرشون در مورد d-link چیه؟ مودم خوبیه یا......![]()
فکر می کنم واسه فروش مودم خودشون این حرف رو میزنن.....
نمی خوام پست الکی بدم ولی PLZ به من هم یه کمکی کنین
من یه مودم planet 4400 دارم که بصورت poppe کانکت نمیشه و فقط bridge کانکت می شه
از اونجایی که سرویس گرفتم هم اومدند نتونستند کاریش کنند
می شه راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟
ممنون
سلام
در حال حاظر مودم خوب چیست؟ و اگر میشه آخرین قیمت مودم را بگین.
یکی از بهترین مودم های موجود در بازار همانطور که گفته شده و باز هم گفته میشه که با بیشتر شرکتهای اراءه دهنده ی سرویس اینترنت پر سرعت ای دی اس ال هم هماهنگی کامل داره ! مودم ASUS مدل AM602 میباید که با قیمتی حدود 45 تا 50 میتونید از بازارهای تهران تهیه کنید !
عزیز من خوب اگه کسی می دونست بهت می گفت , اما چون شما Lan می خوای وصل کنی به درایور نیازی نداری . فقط کافیه کابل شبکه رو وصل کنی و تو مودم تنظیماتشو انجام بدی .
حالا بگرد مطمئن همینجا جواب تو پیدا می کنی ع اگه نکردی بگو خودم کمکت می کنم البته اگه بتونم
منم 3410 دارم اما همیشه Bridge وصل است , شما چرا اصلن می خوای Poppe وصل کنی ؟؟؟
ولی اگه می خوای تو اون حالت وصل کنی , یکم بیشتر توضیح بده ؟؟؟؟ چکار کردی ؟؟
مودم خوب عزیزم زیاده ولی کمی بستگی به شرکتی که ازش مودم گرفتی داره من Planet 3410 دارم ازش هم راضیم . اما اونی که دوستمون هم معرفی کردند اگه اصل باشه هم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)