تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 198 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

از کجا دانلود کردی برادر
    لینکش رو میدتونی بدی؟

والا من تازه همین الان خوده بازیش رو تموم کردم چیزی اضافه نصب نکردم روش ببینم چی ریختی راه میافته
    تو سایتش ننوشته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

از کجا دانلود کردی برادر
    لینکش رو میدتونی بدی؟

والا من تازه همین الان خوده بازیش رو تموم کردم چیزی اضافه نصب نکردم روش ببینم چی ریختی راه میافته
    تو سایتش ننوشته؟

داریوش جان تو همون سرزمین لعنتی کوتوله ها پادشاه هراوین میگه برو دنبال اسمیت بگرد
    هر چی میگردم اونجا رو هیچکس نیست همه رو کشتم ولی هیچی که هیچی خودمم هیچی یادم نیومد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برادر نمیدونم دقیق کجاشی
    یهوقتی که وارد شهر دوراف ها میشی پادشههشون مرده و دو نفر دارن سره تاج و تخت میجنگن با هم
    شما هم برایا اینکه نیرو بگیری باید به یکیشون کمک کنی

حالا که به هروین کمک کردی ( من به اونیکی کمک کردم) برای اینکه مجلسشون نمیتونه تصیمیم بگیره و رای گیری کنن میگه یه دونه رای پاراگون هم باید برای محکم کاری داشته باشی

میگن این زنه آهنگره که پاراگون هم هست دو ساله رفته دنباله golem ها هنوز هم برنگشته
    شما باید بری دنبالش بگردی و از جزئیات ئ رد پاهاییک ه گزاشته پیداش کنی

توی نقشه ی deep road (نقشش رو گرفتی؟) حدودا 5 تا جا رو باید بری تا برسی به آخرش یعنی 5 تا جا باز میشه

حالا شما کجاشی؟

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

راستی بچه ها کله لینک های رپید شیر خوده بازی + تمامی DLC هاش و پچ جدیدیش رو گیر آورم
    کسی خواست بزارم

البته خودم گمون نکنم دانلود کنم بخرم بصرفه تره

4. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

برادر نمیدونم دقیق کجاشی
    یهوقتی که وارد شهر دوراف ها میشی پادشههشون مرده و دو نفر دارن سره تاج و تخت میجنگن با هم
    شما هم برایا اینکه نیرو بگیری باید به یکیشون کمک کنی

حالا که به هروین کمک کردی ( من به اونیکی کمک کردم) برای اینکه مجلسشون نمیتونه تصیمیم بگیره و رای گیری کنن میگه یه دونه رای پاراگون هم باید برای محکم کاری داشته باشی

میگن این زنه آهنگره که پاراگون هم هست دو ساله رفته دنباله golem ها هنوز هم برنگشته
    شما باید بری دنبالش بگردی و از جزئیات ئ رد پاهاییک ه گزاشته پیداش کنی

توی نقشه ی deep road (نقشش رو گرفتی؟) حدودا 5 تا جا رو باید بری تا برسی به آخرش یعنی 5 تا جا باز میشه

حالا شما کجاشی؟

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

راستی بچه ها کله لینک های رپید شیر خوده بازی + تمامی DLC هاش و پچ جدیدیش رو گیر آورم
    کسی خواست بزارم

البته خودم گمون نکنم دانلود کنم بخرم بصرفه تره

داریوش جان منم دقیقا همون جام که گفتی میگه برو پاروگون رو پیدا کن از Aeducan thaig گذشتم الانم تو caridins cross هستم هر جا رو میگردم اثری ازش نیست

بعدم مگه باید بری نقشه ازش بگیری خودش باز بود که !!!!!!! یعنی تو نقشه رد پاهاش هست اگه اینجوریه من نقشه رو نگرفتم از کجا باید نقشه رو بگیرم؟
    Last edited by metal baz; 22-05-2010 at 11:34.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خوب اگه نقشه داری که مشکلی نداره
    والا من اون نقشه رو تو ساب کوئست اون یکی پسر پاداشاهه گرفتم
    یکی یه برگه بهم داد گفت برو زیر آب این هروین رو پیشه noble ها بزن بگو یه زمین رو به اسمه دو تاشون داده
    اینا هم دختره یکیشون تو شهر بود رفتم پیشش گفت باید بری پیشه بابام تو deep road به اون بگی و نقشش رو هم داد بهم

ولی اگر شما نقشه رو داری پیش مشکلی نیست

من دقیق یادم نیست اسمای جاها و ... رو ولی خیلی ساده تونستم برم و راه هاش رو پیدا کنم
    احتمالا یه جاش رو نگشتی

اون Boss عنکبوته رو کشتی؟
    فکر بالا سمته راسته نقشه میشد ولی کدوم نقشه بود یادم نیست از همون پشتش یه راه کوچیک بود میرفتی زیمنه بعدی
    البته یه کتاب هم همونجا رو زمین هست نوشته که این دختره اینو به عنوان ردپا برای کسایی که دنبالشون اومده گزاشته و آدرسه اونجا رو داده

بزار تو walk through اش رو ببینم
    هممم
    اینا اسمه جاهای دیپ رود هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Defeat the hired goons and turn the corner taking the first right until you
    reach a [FRACTURED STONE]. Enter the expansive area defeating the Darkspawn
    that attack. Check the [FIREPIT] to the right for [CODEX 161: THE BLIGHTS] and
    progress to a [FRACTURED STONE] before the camp of Darkspawn. Take the camp and
    the two [CHESTS] it holds then make your way to the bridge where a Hurlock
    Alpha and numerous traps await. Once acrossed the bridge, button hook left to
    find [RUBBLE] and a [FRACTURED STONE]. Take out the camp and loot two more
    [CHESTS] then check the [RUBBLE] for [CODEX 303: THE CROSSCUT DRIFTERS].

There is a passage way to the east that heads south, follow it to a [STATUE]
    for [CODEX 147: ORZAMMAR HISTORY: CHAPTER ONE] and the [RUBBLE] to it's right.
    Head east and defeat the Bronto then continue on taking out the Genlock Runners
    that will bring more Darkspawn. Keep going east to a large camp in the middle
    of a three-way intersection, the [BARREL] is empty. Once the camp is yours loot
    the [CHEST], [FRACTURED STONE], and [RUBBLE] then go north.

Take the path to the right and kill the Deep Stalkers. Check the [RUNESTONE]
    and [FRACTURED STONE] then go north through the passage killing more Deep
    Stalkers. Grab the [SMALL BLOODY SACK] and loot the [HEAD IN A BAG]. There is
    a [CHEST] and [FRACTURED STONE] to the right but more Deep Stalkers will strike
    before you can get to it. Return the camp at the three-way intersection and go
    east.

Loot the [BROKEN CRATE] and [GLASS PHYLACTERY] to summon a Revenant. Loot it
    to find it was the Third Corpse Walker. Head south and enter the area to the
    the east. Loot the [SMALL BLOODY SACK] for the [TORSO IN A BAG], which should
    then give you the quest [ASUNDER] if you went through Aeducan Thaig, then
    dispatch of the Darkspawn. In the next room are numerous Deep Stalkers, killing
    them all spawns more and the Deep Stalker Leader. Killing these spawns the Deep
    Stalker Matriarch, kill away and loot the two [FRACTURED STONES] and the
    [SARCOPHAGUS]. Check the [RUBBLE] near the second stone to finish the codex and
    gain the quest [THE DRIFTER'S CACHE].

Return to the road and head south again but don't leave yet, take the path to
    the right. Follow the path killing the Shriek's then turn right and kill the
    Ogre Alpha. Check the [FRACTURED STONE] and [DRIFTER'S CACHE] for some good
    items to include [THORN OF THE DEAD GODS](Silverite), [EFFORT'S GLOVES], and a
    [RING OF THE WARRIOR]. To the south is another [FRACTURED STONE], follow the
    path north and kill the Darkspawn then loot the [BROKEN CHEST] and [CHEST] they
    were guarding. The Genlock Emissary has the [TOPSIDER'S HILT] which starts
    [CODEX 307: TOPSIDER'S HONOR]. You may now leave Caridin's Cross and head to
    Ortan Thaig.

7. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این بازی خیلی قشنگه و من هنوزم دارم بازی میکنم و یک Dwarf که Warrior هستش دارم که Level 46 هستش و پاش عرق ریختم !!
    Level های شما ها چنده ؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

میشه یه نفر لطف بنمایه در مورد نژاد Qunari یه توضیحی بده؟
    یه جا خوندم که این نژاد در اصل همون مسلمونا هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب اون DLC جدید اومد به نام Dragon Age: Origins - Darkspawn Chronicles منم دیروز دانلودش کردم حجمش 350MB هست و من شدیدا به همه توصیه میکنم که وقتشون رو برای دانلود این DLC صرف نکنن

بدون داستان خاصیه فقط Archdemon هی میگه بیا جلو اون کارو بکن اینکارو بکن و بعدش هم که میزنی همه کسایی که تا حالا باهاشون بازی میکردی رو میکشی ( sten , alister و ....) و بعدش هم بازی تموم میشه

در کل ارزش 30 مگ دانلود رو هم نداره چه برسه به 350 مگ حالا تصمیم با خودتون

11. این کاربر از d_a_n_t_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

این بازی خیلی قشنگه و من هنوزم دارم بازی میکنم و یک Dwarf که Warrior هستش دارم که Level 46 هستش و پاش عرق ریختم !!
    Level های شما ها چنده ؟
    اوه اوه اوه
    چه خبره برادر
    مگه چند بار تمومش کردی؟
    من که تو همین بار اول لول 19 هست تموم شد بازی دیگه

میشه یه نفر لطف بنمایه در مورد نژاد Qunari یه توضیحی بده؟
    یه جا خوندم که این نژاد در اصل همون مسلمونا هستن
    والا منکه فرق خاصی توش ندیدم
    اصلا تو بازی های دیگه هم اینا رو ندیده بوم
    اینا گویا مردم جنگ طلب و کم حرفین
    شبیهه انسان ها هم هستن فقط یه نمه درشت ترن

خب اون DLC جدید اومد به نام Dragon Age: Origins - Darkspawn Chronicles منم دیروز دانلودش کردم حجمش 350MB هست و من شدیدا به همه توصیه میکنم که وقتشون رو برای دانلود این DLC صرف نکنن

بدون داستان خاصیه فقط Archdemon هی میگه بیا جلو اون کارو بکن اینکارو بکن و بعدش هم که میزنی همه کسایی که تا حالا باهاشون بازی میکردی رو میکشی ( sten , alister و ....) و بعدش هم بازی تموم میشه

در کل ارزش 30 مگ دانلود رو هم نداره چه برسه به 350 مگ حالا تصمیم با خودتون
    یه پچش رو دیدم حجمش فک کنم بالای 2 گیگ بود
    برای همین بی خیالش شدم کلا
    ولی بقیه کم حجم تر بودن همین دور و ور زیره 500 مگ بودن

13. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

Level های شما ها چنده ؟
    من که فکر کنم دو دفعه با یه هیومن وریور و یه بار هم با یه هیومن روج تمومش کردم. فکر کنم لولم بیشتر از 25 نبود. رو چه دیفیکالتی بازی میکنی تو ؟

راستی دوستان: Awakening چطوری بود ؟ من که نتونستم بخرمش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •