آقا بگیر انقدر دس دس نکن چند روز دیگه این 8910 میاد پشیمون میشی
15 تومن چیزی نیست که با گارانتی بگیر.اونا رو در نظر بگیر که گول اسم n96 رو خوردن رفتن خریدن چقدر ضرر کردن
آقا بگیر انقدر دس دس نکن چند روز دیگه این 8910 میاد پشیمون میشی
15 تومن چیزی نیست که با گارانتی بگیر.اونا رو در نظر بگیر که گول اسم n96 رو خوردن رفتن خریدن چقدر ضرر کردن
آره N96 به نظر من هیچ برتری خاصی نسبت به N95 8gb نداره و فقط قیمتش بیخودی بالا !
1. تقویم این گوشی رو میشه تنظیم کرد که روز آغاز هفته شنبه باشه؟
2. آیا گرد و خاک زیر قاب گوشی نفوذ میکنه؟
3. دوستان چه کیفی رو برای این گوشی پیشنهاد میکنند؟
با تشکر
1.آره
2.من الان 2 ماهه که دارم ولی تا حالا گرد و خاک جاییش نرفته
3.من براش کیف نگرفتم.کیف مخصوص نداره میتونی از همین معمولی ها که شبیه گونیه بگیری
دوستان حجم فايل update چقدره ؟
تو کدوم سايت سامسونگ برم برايه update آخه ماشالا يه چند هزارتايی سايت و جينگلک بازی داره
اونایی که روش انگیج ریختن چه بازیهایی رو تونستن اجرا کنن؟
من فقط solitare رو تونستم اجرا کنم.بعدش با بعضی از بازیهای جاوا مشکل دارم. یه بازی 25 مگی که اسمش lamentisland
بود روش ریختم خوب اجرا میشد بعدش خراب شد دیگه اجرا نمیشه دوباره هم نصبش کردم درست نشد.یه مشکلی داره فکر کنم باید فلشش کنم.شما هم اگه میشه یه امتحانی کنید.مثلاً counter یا crash arena 3d جاوا رو یه امتحانی بکنید.
نمیدونم حجمش چقدره آخه من که میزنم آپدیت میگه گوشی آپدیته.
توی سایت نمیخاد بری توی همون pc studio بزن آپدیت دیگه
دوستان گوشی جديد سامی رو يه نگاه بندازين با قيمت برابر(تقريباً) تازه جديد امده از اين هم کلی پايين تر
مياد تازه نمايشگرش oled هست!!! و رزلوشن با لاتری داره و touch&slide هست
اگه قصدخريد innov8 دارين و مثل من عشق طراحی های سری n و اينجور گوشيها نيستين اين گوشی هم
يه نگاه بندازين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
s8300 طراحی جالبی داره ولی از نطر امکانات با 8510 قابل مقایسه نیست.دوربینشم ضعیفتره.احتمالاً صداشم ضعیفتره.
امکانات دیگه مثل wlan و.... که جای خودش
بهادر جان این جدیده که گرفتی باتریش درسته؟
Last edited by hasanmotori; 04-04-2009 at 23:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)