نه. بعد از لول 20 دیگه خیلی ضد حاله.
پیرزنه رو حتما پیدا میکنی.
خودش میاد دنبالت فکر کنم.
بابا خشن چیه؟
بزن بکش اون پدر سوخته ها رو![]()
نه. بعد از لول 20 دیگه خیلی ضد حاله.
پیرزنه رو حتما پیدا میکنی.
خودش میاد دنبالت فکر کنم.
بابا خشن چیه؟
بزن بکش اون پدر سوخته ها رو![]()
اره خدایی حال گیری میشه ...نه. بعد از لول 20 دیگه خیلی ضد حاله.
البته تو دی ال سی ها بالاتر میری .....
نه لازم نیست کارمات کم شه. اما به هر حال باید همه رو بکشی. اگه می خوای کارمات کم نشه باید بری تو خونه ی همون مرده. تنها خونه ایه که بهم ریخته و درب و داغونه. یه سری وسایل داره که می شه انتخابشون کرد. یا روشون کلیک کرد یا یه همچین چیزی. درس یادم نیست. ولی وقتی کلیک می کنی روشون یه صدای می ده. ترتیبشون مهمه مثل یه رمزه. درس که بزنی یهو یه کامپیوتر جلوت ظاهر می شه که می تونی باهاش اونجا رو کنترل کنی. خروج اضتراری رو بزن همه رو می کشه بعد میای بیرون. ولی کارمات کم نمی شه.برای نجات پدره به جای میرسی که وارد یه رویا میشی و اونجا باید خیلی ها رو بکشی تا بتونی پدرت رو نجات بدی ... توی اون قسمت خیلی کارمای ما کم میشه چون انسان های خوب رو می کشیم ...
اینطوری که خیلی بده ... هیچ راه دیگه ای وجود نداره که به حرف اون یارو گوش ندیم و بتونیم پدره رو نجات بدیم ؟!!! :((
wow ... چه جالب ... حتما امتحانش ميكنم ... اگه بشه خيـــــلي خوبه .... ممنوننه لازم نیست کارمات کم شه. اما به هر حال باید همه رو بکشی. اگه می خوای کارمات کم نشه باید بری تو خونه ی همون مرده. تنها خونه ایه که بهم ریخته و درب و داغونه. یه سری وسایل داره که می شه انتخابشون کرد. یا روشون کلیک کرد یا یه همچین چیزی. درس یادم نیست. ولی وقتی کلیک می کنی روشون یه صدای می ده. ترتیبشون مهمه مثل یه رمزه. درس که بزنی یهو یه کامپیوتر جلوت ظاهر می شه که می تونی باهاش اونجا رو کنترل کنی. خروج اضتراری رو بزن همه رو می کشه بعد میای بیرون. ولی کارمات کم نمی شه.
اين نوكا كولا كوانتم چقدر سخت گير مياد ... از 30 تايي كه بايد بديم به اون دختره من تازه 20 تاشو جمع كردم ...
راستي تعداد bouble head هام ...همون آدمك هاي كه بايد جمع كنيم شده 5 تا ... خيلي بانمكن ... كلشون تكون ميخوره .... :دي
كسي ميدونه اين قسمت بازي كجاي نقشه قرار داره؟؟؟
![]()
مال یکی از DLC های اضافه شونده بازی به نام Operation Anchorage هست که در نسخه اولیه موجود نیست.
مطمئنی ... چون من این عکس رو قبل از بیرون اومدن اون دی ال سی ها هم دیده بودم ...مال یکی از DLC های اضافه شونده بازی به نام Operation Anchorage هست که در نسخه اولیه موجود نیست.
بله . این سرزمینشم مشخصه آلاسکاست و خود این عکس اولین اسکرین شاتیه که خود من تو همین تاپیک گذاشتم زمان اعلام DLC ها.
خوب این یعنی این دی ال سی ها اول بخشی از بازی بوده ... بعد جدا کردن احتمالابله . این سرزمینشم مشخصه آلاسکاست و خود این عکس اولین اسکرین شاتیه که خود من تو همین تاپیک گذاشتم زمان اعلام DLC ها.
مرسی رفیق
یه نکته بسیار جالب در مورد رنجر ها هست که حتما خیلیاتون نفهمیدید... رنجر ها با برادران پولاد دشمنن ... من با یکی از اعضای برادران پولاد(همون زن سیاه پوسته) همراه شده بودم اونا که منو دیدن بهم حمله کردن! دفعه بعدی از سیو قبلیم رفتم به همراهم گفتم تو اینجا وایسا بعد تنهایی رفتم سراق رنجرا دیگه حمله نکردن!!! زرهی که ازشون گرفتم هنوز تنمه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)