تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 587 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

راستي همه اون كارارو بايد بعد اينكه فرموير اريجينال رو گرفتي انجام بدي نه با فرموير كاستوم

چون فرموير كاستوم رو كه سيستم امنيتي قبول نميكنه بريزي

اما اين ارور تو سايت اپل بود ومن هم دقيقا از رو سايت پيشنهاد هاش رو ترجمه كردم

با اين حال مطمئنا رو يه سيستم جديد امتحان كن درست ميشه

آيپاد محاله كه با جيلبرك و اين حرفا خراب بشه
    خراب كه نشده!غير قابل استفاده شده!!!!
    نميدوني برا گرفتن كاستوم فريموره چه بدبختي كشيدم...
    اما سعيمو ميكنم ورژن اصلي رو هم گير بيارم ...
    كدوم ورژنش باشه؟3.1 يا 3.1.1 ؟

حل اینطور مشکلات ، فارغ از اینکه چه مارکی و چه مدلی باشه، از طریق راه دور و آنلاین واقعا دردسره ... این عین معاینه مریضی می مونه که بیهوشه، و صرفاً یه نفر کنارش نشسته و داره از پشت تلفن جوابهای متصدی اورژانس رو میده .. من بارها شده که عیناً این وضعیت پیش اومده برای دوستی و هرچی توضیح داده ام افاغه نکرده، آخرش بهش گفتم مثلا "بابا بذارش تو آژانس بفرستش واسه من یا فلانی" ، احتمال موفقیت واقعاً بالاتر میره ...

شما هم باید همین کار رو بکنی ... برسونش به دست یه آدم حرفه ای تر ... تعمیرکار ... تهران ...
    اينم حرفيه ولي فعلا" مقدور نيست ...

ميتونم به اين اميدوار باشم؟!؟!؟
    Sn0wbreeze: PwnageTool Coming To Windows?
    wo relatively new names on the scene, iH8sn0w, the developer of iReb (a Windows tool for overcoming 16** errors when downgrading or installing custom firmwares), and DarkMalloc are porting the Dev Team’s PwnageTool to Windows, a project that they’ve codenamed ’sn0wbreeze’. They’ve given a definite deadline of October 12th for release – another date for the calendar. While ETAs, lack of detail and code-names always make me suspicious we wish them well. There’s a lot of Windows users out there who’ve been messing about with OSX emulation or hunting around for friends with Macs to build custom firmware, so this will be a welcome addition to the stable of 3.1 jailbreak tools when it’s released
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستان من امشب یه 8g رو از پایتخت گرفتم 225 تومن ! جالبه که اکثرا زیر 240 نمیدادن. تو مغازشم پر iPod بود و خودش میگفت که ما واسه پوز زنی بقیه انقد پایین میدیم. فعلا چیزی که هست من دست به firmware یا Jailbreaking نمیزنم چون الان چیز سالم و تست شده واسه 3.1 نیومده چون میترسم مثل احمد بنده خدا اون بلا سرم بیاد. چند تا آهنگ توش ریختم و باهاش مشغولم. فقط نمیتونم کلیپی که توش میریزم رو ببینم. میخواستم بدونم قلق خاصی داره، شاید واسه اینکه رجیستر نشده ؟
    یه چیز دیگم اینکه با کیفیت هدفونش زیاد حال نکردم، نظر دوستان هم همینه یا من اشتباه میکنم ؟
    ممنون میشم اگه یکم راهنمایی بفرمایین .
    Last edited by fade2amin; 08-10-2009 at 06:14.

3. این کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من امشب یه 8g رو از فروشگاه نگاره تو پایتخت گرفتم 225 تومن ! جالبه که اکثرا زیر 240 نمیدادن. تو مغازشم پر iPod بود و خودش میگفت که ما واسه پوز زنی بقیه انقد پایین میدیم. فعلا چیزی که هست من دست به firmware یا Jailbreaking نمیزنم چون الان چیز سالم و تست شده واسه 3.1 نیومده چون میترسم مثل احمد بنده خدا اون بلا سرم بیاد. چند تا آهنگ توش ریختم و باهاش مشغولم. فقط نمیتونم کلیپی که توش میریزم رو ببینم. میخواستم بدونم قلق خاصی داره، شاید واسه اینکه رجیستر نشده ؟
    یه چیز دیگم اینکه با کیفیت هدفونش زیاد حال نکردم، نظر دوستان هم همینه یا من اشتباه میکنم ؟
    ممنون میشم اگه یکم راهنمایی بفرمایین .
    سلام
    مبارکه
    با itunes فقط mp4 رو میشه ریخت
    منظورم پسوند mp4

5. این کاربر از RAGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مباركت باشه ...
    دوستان من امشب یه 8g رو از فروشگاه ----- تو پایتخت گرفتم 225 تومن ! جالبه که اکثرا زیر 240 نمیدادن. تو مغازشم پر iPod بود و خودش میگفت که ما واسه پوز زنی بقیه انقد پایین میدیم.
    خدا بده شانس!تا باشه از اين پوز زني ها!!!!
    (اسم مغازه رو ويرايش كن كه بهت گير ميدن)
    كار درستي كردي دست به فريمورش نزدي!!!بعدا" هم بهش دست نزن تا مث بچه ي آدم يه روش جيلبريك درست و حسابي بياد...
    به من گفتن آيپاد مشكلي نداره برا دانگريد.منم اعتماد كردم ولي اينجوري شد.اولشم تا 4-5 بار چيزيش نشد اما چه بلايي سرش در آوردم الله اعلم!!!
    چند تا آهنگ توش ریختم و باهاش مشغولم
    مشغول باشو لذت ببر.برا منم دعا كن!!!
    فقط نمیتونم کلیپی که توش میریزم رو ببینم. میخواستم بدونم قلق خاصی داره، شاید واسه اینکه رجیستر نشده ؟
    احتمالا" فرمتشو ساپورت نميكنه.بايد فرمت فايلاي تصويريت MP4 باشه.با JetAudio هم راحت ميشه فايلا رو به MP4 تبديل كرد.
    كيفيت رو كه به نظر من خيلي خوب بود اما بلندي رو با نوكيا 5310 (البته روي 5310) مقايسه كردم كم آورد ...

موفق باشي ...
    Last edited by ahmad72; 09-10-2009 at 20:49.

7. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

ممنوناحمد جان، ايشالا مال شمام هر چي زودتر رله شه. راستي ميخواستم بگم اگه ميتوني روي يه PC ديگه تست کن.چون بعضي موقعها بخاطر چيپست مادربرد ممکنه يه اختلالي پيش بياره، من ميگم ضرر نداره .

با itunes فقط mp4 رو ميشه ريخت
    منظورم پسوند mp4
    اتفاقامن که iPod رو خريدم طرف بهم اشانتيونم داد ( يه CD که توش iTunes و Decoder ) بود. منم فرمتيکه Decode کردم MP4 بود.اما حدسي که خودم ميزنم اينکه نتونستم انتقال بدم توش چون وقتي ميرم تو Setting براي فايل Video ميزنه صفر. هنوز را نيفتادم، يه چند روزي زمان ميبره .

9. این کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آیپاد یه زنجیره امنیتی داره که اجازه بوت شدن فرمویر دستکاری شده رو نمیده البته این برای اینه که کسی قصد نفوذ به آیپاد یا آیفون رو نداشته باشه اما برای جیلبرک هم باید این زنجیره امنیتی شکسته بشه تا بشه یه فرمویر دستکاری شده رو ریخت رو دستگاه

چون فرمویر اپل کد هر برنامه رو چک میکنه و اگه اون برنامه استانداردهای اپل رو نداشته باشه که اجازه نصب نمیده

زنجیرش اینطوریه که توی ROM یه Bootrom هست که از همونجا مراحل چک کردن شروع میشه

Bootrom میاد و LLB رو چک میکنه که اگه اون سالم باشه اجازه لود میده بعد اونم میاد و iBoot رو چک میکنه و باز اگه درست باشه اجازه لود میده و اونم میاد و کرنل رو چک میکنه تا در نهایت اگه همه اینها اوکی بود شما میتونی یه کرنل پچ شده که بهت اجازه نصب نرم افزارهای کرک شده میده رو بریزی رو آیپادت

چون بوت رام هم به صورت سخت افزاری تو دستگاه به قول معروف هارد شده خیلی طول کشید تا یه حفره گیر آوردن تا آیپاد رو تونستن جیلبرک کنن

ما پارسال شیش هفت ماه اینجا با آیپاد جیلبرک نشده روزگار سر کردیم

خلاصه میخوام بگم به این دلایل فقط آیپاد جیلبرک شده میتونه فرمویر دستکاری شده رو قبول کنه ...

11. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هدفون خودش مزخرفه
    منم که داشتم یه هدفون سونی گرفتم
    قط نمیتونم کلیپی که توش میریزم رو ببینم. میخواستم بدونم قلق خاصی داره،
    با یه نرم افزار کانورتور فیلماتو تبدیل کن به mp4 به رزولشن 640*480 و بیتریت ۱۰۰۰-۳۰۰۰ (بسته به کیفیت سورس)

راستی یادم رفت مبارکه
    خیلی خوب گرفتی

13. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جواب منو هم بدید
    دانلود از itunes

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

اساتید لطف کنن هر وقت یه JB سالم واسه این 3.1 اومد یه ندا هم به ما بدن .
    ممنونم .

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جواب منو هم بدید
    والا من با easy hide ip کار نکردم
    کلن اهل دانلود از آیتونز نیستم
    یه زمانی با V.P..N دانلود میکردم
    اگه امکانش برات هست یه اکانت V..P..n بخر
    قیمتی هم نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •