راستي همه اون كارارو بايد بعد اينكه فرموير اريجينال رو گرفتي انجام بدي نه با فرموير كاستوم
چون فرموير كاستوم رو كه سيستم امنيتي قبول نميكنه بريزي
اما اين ارور تو سايت اپل بود ومن هم دقيقا از رو سايت پيشنهاد هاش رو ترجمه كردم
با اين حال مطمئنا رو يه سيستم جديد امتحان كن درست ميشه
آيپاد محاله كه با جيلبرك و اين حرفا خراب بشه
خراب كه نشده!غير قابل استفاده شده!!!!
نميدوني برا گرفتن كاستوم فريموره چه بدبختي كشيدم...
اما سعيمو ميكنم ورژن اصلي رو هم گير بيارم ...
كدوم ورژنش باشه؟3.1 يا 3.1.1 ؟
حل اینطور مشکلات ، فارغ از اینکه چه مارکی و چه مدلی باشه، از طریق راه دور و آنلاین واقعا دردسره ... این عین معاینه مریضی می مونه که بیهوشه، و صرفاً یه نفر کنارش نشسته و داره از پشت تلفن جوابهای متصدی اورژانس رو میده .. من بارها شده که عیناً این وضعیت پیش اومده برای دوستی و هرچی توضیح داده ام افاغه نکرده، آخرش بهش گفتم مثلا "بابا بذارش تو آژانس بفرستش واسه من یا فلانی" ، احتمال موفقیت واقعاً بالاتر میره ...
شما هم باید همین کار رو بکنی ... برسونش به دست یه آدم حرفه ای تر ... تعمیرکار ... تهران ...
اينم حرفيه ولي فعلا" مقدور نيست ...
ميتونم به اين اميدوار باشم؟!؟!؟
Sn0wbreeze: PwnageTool Coming To Windows?
wo relatively new names on the scene, iH8sn0w, the developer of iReb (a Windows tool for overcoming 16** errors when downgrading or installing custom firmwares), and DarkMalloc are porting the Dev Team’s PwnageTool to Windows, a project that they’ve codenamed ’sn0wbreeze’. They’ve given a definite deadline of October 12th for release – another date for the calendar. While ETAs, lack of detail and code-names always make me suspicious we wish them well. There’s a lot of Windows users out there who’ve been messing about with OSX emulation or hunting around for friends with Macs to build custom firmware, so this will be a welcome addition to the stable of 3.1 jailbreak tools when it’s released
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید