هوس عزیز
من قسمت سوم بازی رو تموم کردم فقط میخام ه قسمت جدید رو بگیرم
پس به نظرت قسمت اول بهتره
هوس عزیز
من قسمت سوم بازی رو تموم کردم فقط میخام ه قسمت جدید رو بگیرم
پس به نظرت قسمت اول بهتره
بعد از قسمت سوم قسمت جدیدی وجود نداره البته قرار هست که روش کار کنند. همون نسخه ی اولی رو بگیری بهتره.
سلام من بازی شاهزاده ایرانی 3 رو دارم من توی غول اولی گیر کردم اول یه ضربه بش می زنم ولی هرچی منتظر می مونم دوباره برق نمیزنه و پرتم می کنه من چیکار کنم؟
شما وقتی شاهزاده دستش رو برد بالا شمشیرش آبی رنگ میشه بعد باید بلافاصله دکمه ضربه زدن رو بزنی تا بعد از چند بار غول رو از بین ببری.
سلام دوست عزیز
مگه اول ضربه به کتفش نمی زنی بعد باید بری بالای سرش و دوباره شمشیرش ابی شد بزنی توی سرش تا چشکش کور بشه ؟
من دفه اول که می پره رو میزنم ولی خود به خود نمیره بالای سرش و شمشیر ابی بشه که بزنم توی چشمش اصلا بالا نمیره و سریع منو پایین میندازه
من چیکار کنم؟
اگه سریع کار کنی میگیره در ضمن فقط یک بار دکمه حمله رو بزنید.
age zood tar az abi shodan bezani nemiad?
man ke har kar mikonam nemishe vaghti ke dafe aval mizanam sari mizane va mioftam paeen nemirese ke dafe dovom bezanam toye cheshmesh
دوست عزیز شما بیشتر از دو بار نمیتونید از اسپید کیل استفاده کنید بعد از اون دو بار باید خودتون برید و به پاهاش ضربه بزنید یعنی وقتی که نصف جونش کردید.
be lakhare radesh kardam agha bade ghool ye tike hast ke az pele ha paeen miri onja bayad chikar koni?
دوست عزیز! یه عکس از جایی که گیر کردید بزارید.
تا جایی که یادمه تو مرحه بعد Arena باید به سمت بالا برید نه پایین ... و مشکلی نباید براتون پیش میومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)