نسبت به قبلی یه کم ابتکار عمل از ما گرفته شده این نظر من هست و کلا معتقدم نسبت به cod4 برتری نداشت تازه 4 بهتر بود از این قبلیه معرکه بود
نسبت به قبلی یه کم ابتکار عمل از ما گرفته شده این نظر من هست و کلا معتقدم نسبت به cod4 برتری نداشت تازه 4 بهتر بود از این قبلیه معرکه بود
به نظر منم بازی با تمام مشکلاتی که داشت مثل هوش مصنوعی که بعضی وقتا مشکل داشت . و اینکه اصلا نوآوری هم نداشت..ولی بازم قشنگ بود واون مراحل آخرشم خیلی خاطره انگیز بود...به هر حال cod بود دیگه..کلا من که راضی بودم. ولی توقع بیشتری از cod می رفت.
اون قسمت زامبی هم سخته ها پنجره ها رو تعمیر می کنه اون تا راند چندم ادامه پیدا می کنه کسی تا حالا اونو تموم کرده؟
اساتید عذر میخوام دخالت میکنم من زیاد اهل پست دادن نیستم ولی بعضی جاها دلم میخواد یه چند کلمه ای عرض افاضات کتم با اجازه:
یکم اینکه من 50 بار خوندم که میگویند ACTIVISION سازنده این بازیه در حالیکه فقط ناشر بازیه!درست مثل کتاب!هیچ دخالتی هم در ساخت بازی نداره.
دوم اینکه من تعجب میکنم از آقایون بازی بازهای گرامی که این نقدهای جالب رو راجع بهCall of Duty:world at war انجام می دهند البته جسارت بنده رو می بخشید ولی کسی که این بازی روو میخره (چه 1000 تومان چه49.99 دلار) باید بدونه این چه بازیه و چه سبکی داره!عجیبه که این نسخه پنجمه این بازیه هنوز یکی میگه :آقا بیخیال جنگ جهانی شو!!! بابا COD یعنی همین حالا اون نسخه قبلی سازنده فرق داشت اسمش هم داد می زد چیه من نه خریدم نه بازی کردم چون میدونستم چیه!نمیرم بازی رو بخرم بعد بگم آقا مزخرفه!!!کسی که همینطوری یلخی بازی میخره از عکس روی کاور بازی حقشه همون 1000 تومن هم بره تو آستینش. این خیلی واضحه آقا جنگ نوین میخواید 700 تا بازی دیگه هست که میتونید بازی کنید چرا گیر دادید COD متحول کنید؟کسی که میخواد بازی تو سبک neighbours from hell بازی کنه میره Resident evil میخره(بازهم میگم چه 1000 چه شونصدهزار تومن) بعد بیاد بگه مزخرف بود؟
سوم اینکه خداوکیلی صداگذاری رو کف کردید؟محیط بازی گرافیکی رو دیدید به جزئیات دقت کردید؟دیدید داستان و روایت بازی چقدر خوب شده؟خداییش چقدر فکر کردید که میلر رو نجات بدید یا روبک رو؟عمرا فکر میکردید وقتی دارید میرید پرچم رو نصب کنید یههو غافلگیر شید؟
چهارم اینکه کسی ناراحت نشه کوچیک همتون!
شنیدم که گفتی cod4 رو نخریدی بخری بازی کنی همه حرفات رو پس میگیری![]()
سوال منو کسی نبود جواب بده:
ایا قبلا ubisoft هم در مراحل ساخت بازی cod همکاری داشت؟؟؟اگه داشته پس چرا الان دیگه نیستش؟؟؟اصلا ubisoft مثل activision ناشر هست و یا در ساخت بازی هم دخالت میکنه؟؟؟
اصلا ubi در ساخت cod هیچ دخالتی نداشته ! ( نسخه ی های pc که نداشته )
امروزم تو جام جم نقد جالبی راجع به بازی نوشته بودن. البته بیشترش تعریف بود. که خداییشم تعریف داره. ولی انتقاداتشم به جا بود.
من تو مرحله 14 Breaking Poin گير كردم
اونجايي كه ميگه به شمال برو و از رادار براي هجوم air strike استفاده كن
من اونجايي كه بايد از رادار استفاده كنكم رو پيدا نميكنم وهنوز تو كف رد كردن اين محله ام
البته اينم بگم من از ترينر هم استفاده ميكنم
دوستان كمك كنند لطفا
سلام
خداییش بازی هم تعریف داره. خیلی باهاش حال می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)