این دیگه چه جوابیه؟؟؟؟
من مامانم مواظب رشد من هست :دي
هر روز 100 تا لیوان شیر میخورم :دي
شما 1 کم در موردتوضیح میدین تا من هم یک چیزی یاد بگیرم؟؟؟؟سبکش با کرایسیس از بعضی لحاظ متفوته عزیز جان.
این دیگه چه جوابیه؟؟؟؟
من مامانم مواظب رشد من هست :دي
هر روز 100 تا لیوان شیر میخورم :دي
شما 1 کم در موردتوضیح میدین تا من هم یک چیزی یاد بگیرم؟؟؟؟سبکش با کرایسیس از بعضی لحاظ متفوته عزیز جان.
بیاید حالشو ببرید!!!
FAR CRY3 تایید شد باز هم در افریقا!!!!!
اقای Patrick Redding که narrative chap(به نوعی مشخص کننده ی خط اصلی و داستانی بازی) بازی Far Cry 2 هست اعلام کرد که Ubi Montreal استودیوی سازنده ی بازی در مراحل اولیه و مقدماتی اماده سازی شماره ی بعدی از سری بازی Far Cry یعنی شماری سوم این بازی هست
و این که تیم سازنده بازی وابستگی و مسئولیت خواصی به افریقا در ساخت بازی پیدا کرده !!
"و تیم ما هنوز تعهد بزرگی رو نسبت به افریقا احساس میکنه"
و وقتی مشخصا این سوال از وی شد که ایا شماری بعد بازی نیز در افریقا ایا اتفاق میفته ایشون جواب دادن:
در افریقا هنوز چیز های بزرگی برای کاوش و انجام دادن برای ما وجود داره و بله ما همچنان میخوایم به جستوجو های خودمون در افریقا ادامه بدیم.
ما در بازی بعدی میخوایم بازی اصلی رو تکامل بدیم و چیز های جدید دیگه رو نیز بهش اضافه کنیم
البته ما هنوز در مراحل ابتدایی کار قرار داریم
همچنین وی به این موضوع هم اشاره میکنه که موتور بازی به نحوی طراحی و ساخته شده که قابلیت این که بازی رو در هر شرایت و منطقه ای طراحی کنه رو داره
و حتی اگر ما بخوایم بازی رو در جنگل های جنوب امریکا نیز طراحی کنیم باز ما میتوینم این کار رو انجام بدیم
در اخر اقای Redding میگه یکی از دلایل مهمی که ما افریقا رو انتخاب کردیم اینه که مردم در بقیه ی بازی و یا فیلم ها به خوبی این شانس رو نداشتند که بتونن این منطقه و فضا رو به طور کامل مشاهد و لمس کنن
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. اکشن اول شخص.
2. فیزیک بالا.
3. محیط زیبا.
. . .
تفاوتها:
آتش سوزی جنگل ها در فارکرای.
دقت تیر اندازی بیشتر در کرایسیس.
کرای انجین 2 در کرایسیس که خودش یه شاهکاره.
رئال بودن موضوع و محیط فارکرای.
. . .
نظر شمارم بدونم دیگه عالی میشه.
چه خیری از farcry 2 دیدیم که از farcry 3 ببینیم.ها ها.جدی نگیرید شوخی کردم.حالا این حتمیه.شاید ما هم به farcry علاقه مند شدیم.
ویژگی های بازی FAR CRY2:
- موتور بسیار قدرتمند DUNIA ENGINE که توسط تیم Ubisoft Montreal انخصارا برای بازی بزرگ Far Cry 2 طراحی و ساخته شده است و طبیعی ترین و واقعی ترین محیط را یک بازی رایانه ای ارائه می کند.
- جلوه های ویژه خیره کننده، گردش طبیعی شب و روز در بازی، سیستم موزیک و آهنگ دینامیک بازی هوش مصنوعی کاملا پویا و از پیش تعیین نشده دشمنان و بسیاری موارد دیگر
- سیستم روایی بسیار زیبا و Real-Time بازی، سیستم ترمیم قوا و Auto Healing
- بازی نسبتا دشوار که شما به تنهایی در برابر انسنان هایی قرار می گیرید که جان هزاران انسان را تهدید می کنند
- تعدد سلاح های مخرب و قدرتمند و لذت یک شلیک عالی به هدف که به خوبی به بازیکن منتقل می شود.
- تغییر فیلم نامه بازی و عدم وجود هیولاها در این نسخه که به هرچه طبیعی تر شدن بازی کمک کرده است
- دنیای بی انتهای بازی که به شما امکان گشت و گذار در بیش از 50 کیلومتر مربع از محیط بسیار عظیم و زیبا طراحی شده بازی را طی این بازی مهیج می دهد .
- استفاده از وسایل متعدد نقلیه که امکان رانندگی با اتومبیل های سبک و سنگین مختلف، خلبانی کردن و راندن قایق و ... را می دهد.
کمپانی سازنده : Ubisoft Montreal
محدوده سنی: بالای 17 سال
امتیاز بازی: 8.5
آقای کروسر اینو بعنوان عذر خواهی از من بپذیرید.
ممنون مهدی جان.کامل بود.
ولی با این شباهت ها نمیشه بازی ها رو باز هم مقایسه کرد.
مثل اینکه بخوایم بازی red alert 3 رو با total war مقایسه کنیم.
بگیم چون جفتشون استراتژیک هستن بیاین با هم مقایسه کنیم.
ولی در کل ممنون. موفق باشی.
من این بازی رو نکردم حالا من بعضیا رو دیدم که میگن بازی باحال نبود و .... چرا بنظر که خوبه از چه لحاضی گفتن بده؟
اصلا داستان بازی چیه ماموریت هاس چیه ماله چه سالیه اسلحه هاش چیا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان موقعی که اسلحه میخریم چطوری اونو با اسلحه قدیمی عوض کنیم؟...من که چیزی ندیدم !..مرسی
همیشه کنار خونه ی که توی اون اسللحه می خری یک خونه است که اسلحه هایی که خریدی می ریزه اونجا برو اونجا بردار.
عذر خواهیت پذیرفته شد دیگه پرو بازی در نمییاریا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)