ممنون . ولي لطفا براي كساني هم كه حال ندارن دانلود كنن نتيجه رو بگو.
دانلودش كردم.
نتيجه : واقعا عجيبه كه نورتون اينقدر هالو تشريف داره!!!
ممنون . ولي لطفا براي كساني هم كه حال ندارن دانلود كنن نتيجه رو بگو.
دانلودش كردم.
نتيجه : واقعا عجيبه كه نورتون اينقدر هالو تشريف داره!!!
Last edited by SuffEr; 26-09-2010 at 13:25.
سلام
اولین نفر دارم دانلود می کنم
ممنون از این همه حوصله برای همچنین تبدیل فایلها و آپلود اونا تو 2 تا سرور
منتظرم تا تموم بشه تا نتیجه رو ببینم
گفتم یه تشکر کردن ساده کافی نیست
بسیار بسیار ممنون
l
اين اصرار شما براي استفاده از Kaspersky خيلي براي من جالبه
بزاريد يه نگاه دقيقتر يه آخرين تست AV- Comparatives بندازيم .
مقايسه Kaspersky با سه آنتي ويروس رايگان و مطرح Avira - Avast- AVG
تست ويروس يابي :
Avira :99.8%
Avast :99.3%
AVG-Kaspersky :98.3%
============
تعداد فالس آلارم :
Avast : 9
Avira : 10
AVG : 19
Kaspersky :46
===========
سرعت اسكن :
Avast :17.2 MB/s
Avira : 15.1 MB/s
AVG: 13.0 MB/s
Kaspersky : 9.8 MB/s
========
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky ضعيف ترين عملكرد رو در تمام اين موارد داشته ، اونم در مقايسه با آنتي ويروسهايي كه كاملا رايگان هستند !
اگر دليل شما براي استفاده از Kaspersky داشتن محافظت Proactive بالاتر هستش ، باز هم دليل منطقي نيست ، چون فايروالهاي Comodo و Outpost داراي محافظت Proactive بسيار بالاتري هستند.( براساس نتايج matousec ) و ميتونيد به راحتي از اين فايروال ها در كنار آنتي ويروسها استفاده كنيد.
حالا لطف كنيد و به من بگيد كه چه دليل منطقي براي استفاده از كسپرسكي داريد؟
Last edited by outpost; 26-09-2010 at 13:23.
اولین نفر از سرور 4 شیر ; )
-------------------------------------------
مهران جان یه سوال دارم
من کیفیت متوسط فیلم رو دانلود کردم.
وقتی نمونه ها اجرا میشد کمودو یه پیام میده. فکر میکنم می نویسه پروگرم اینفکتد و بعد سندباکس رو باز میکنه. درست دیدم ؟ ( واضح نیست )
اگه پیام پروگرم اینفکتد هست این آلودگی رو چطور کمودو تشخیص داده ؟
اگر هم پیام این نیست که هیچی : دی
دکتر جان , این تست 3 تا فیلمه که هر کدوم یک شماره داره از 1 تا 3. شما اول شماره فیلم و بعد دقیقه ای که در آن پیغام براتون واضح نیست رو بگید تا من دقیق تر نگاه کنم و بهتون خبر بدم.
اما همینطوری چیزی را ندیدهباید بگم که احتمالا از BehaviorBlocker بوده. Behavior Blocker هم که خودت میدونی وقتی فایل آلوده باشه میتونه بر حسب رفتار فایل اون رو آلوده تشخیص بده.
![]()
انقدر دقت کردم کور شدم نمی بینم چی نوشته : دی
فیلم دوم دقیقه 4:57 اولیش و الی آخر. ( دقیقش رو نگفتم چون همه ی پیام ها که بعد میرفت توی سندباکس این شکل بودند )
میشه عکسش رو اینجا بذاری؟ ( لطفا )
لول
منظورت این پیغامه دیگه؟
اگر همینه همانطور که از توضیحات معلومه مربوط میشه به Behavior Blocker.
قسمت هوش مصنوعی و رفتار شناسی فایل های آلود در +Defense یک Malware احتمالی را در این مسیر.... تشخیص داده. به هر حال اگر شما از فایل setup.exe مطمئن نیستید در این صورت یک ویروس است. لطفا آنرا برای آنلایز به Comodo ارسال کنید.
قسمت Submit the file to Comodo اتوماتیک تیک خورده و فرقی نمیکنه که شخصی که با این پیغام روبرو میشه کدام یک از گزینه ها را انتخاب کنه. این فایل در هر صورت به کمودو در اولین فرصتی که به اینترنت دسترسی داشته باشه فرستاده میشه. کمودو بعد از چک کردن این فایل در صورت آلوده بودن آپدیتی براش میفرسته و اتوماتیک و یا با نشان دادن پیغامی از طرف آنتی ویروس به کاربر اعلام میکنه که باید پاک بشه.
گزینه ها هم به این صورته...
Sandbox: فایل حتی اگر آلوده هم باشه داخل یک محیط محافظت شده و ایزوله شده باز میشه و آسیبی رو نمیتونه به سیستم برسونه.
Allow: فایل خارج از محیط محافظت شده باز میشه.
Block: فایل کلا اجازه اجرا شدن را نخواهد داشت اما از کامپیوتر پاک نمیشه. وقتی هم اجرا نشه آسیبی نمیتونه به سیستم برسونه.
امیدوارم منظورتون همین پیغام باشه چون توی این دقیقه در ویدیوی 3 همین رو پیدا کردم. اگر هم این نبود که باز هم در خدمتیم.
ویرایش
در ویدیوی 2 هم موقعی که فایل ها رو میخواد از zip خارج کنه پیغام زیر رو پیدا کردم.
این پیغام همونطور که معلمومه مربوط به انجین آنتی ویروس میشه و از روی Heuristic, هوش مصنوعی تونسته اون رو تشخیص بده.
Last edited by M E H R A N; 26-09-2010 at 14:52.
نخیر : دی
برای من فیلم دوم با کیفیت متوسط این رو نشون نمیداد: دی
اما طبق تلاش مستمری که داشتم تا این لحظه می کردم متوجه شدم نوشته app isolated . سپس وارد سندباکس کرده.
تقصییر خودمه که حرف گوش نکردم کیفیت پایین دان کردم : دی
دستت درد نکنه مهران جان خیلی زحمت میکشی
واقعا تشکر می کنم.
موفق باشی عزیز
من کی گفتم از کاسپراستفاده کنید.من مثل شما تعصبی نیستم.من حدود 1سال استفاده میکنم تاحالا ازش بدی ندیدم که بخوام تغییرش بدم.ادمای تعصبی اگرسرچیزی تعصبی کنند و ببینند اشتباه میکنند زود بر نمی گردند وبرای کم نیاوردن بحث های بی مورد را وسط میکشند و میخواهند با سوالات بی مورد جواب های خوبی دریافت کنندوچون نمیشود پاسخی درست داد میگویند دیدید حرف من حق اسن و طرف مقابلم کم اورد.امیدوارم شما جز این گروه نباشید.راستی به avastهم تبریک میگم که رتبه ای خوبی گرفت.من از همون کاسپراستفاده میکنم.کاری هم به دیگران ندارم که چی میگند.نوکرشماkarkas20
Last edited by Karkas20; 26-09-2010 at 15:49.
من هنوز فيلمها رو دانلود نكردم.البته ديدم كه توي يوتيوب هم اين فيلمها هست.
ميخوام با توجه به آزمايشهايي كه قبلا انجام شده ، نتيجه اين آزمايش رو حدس بزنم.
فايروال Comodo در تستهاي Proactive كه قبلا انجام شده ، تونسته 100 درصد از حملات رو دفع كنه.
بنابراين من حدس ميزنم نتيجه اين آزمايش كاملا به نفع كمودو باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)