البته فکر کنم ایشون تبریز هستن و اونجا هم که وضع ماکس نت خوبه. اما آذربایجان غربی وضعیتش جالب نیست و سرعتها 1/2 میشن!!!نوشته شده توسط urumchi;6406652
سرويس توربو سرعتش قانونا بين 64 و 128 متغييره و در اين بازه [B
البته فکر کنم ایشون تبریز هستن و اونجا هم که وضع ماکس نت خوبه. اما آذربایجان غربی وضعیتش جالب نیست و سرعتها 1/2 میشن!!!نوشته شده توسط urumchi;6406652
سرويس توربو سرعتش قانونا بين 64 و 128 متغييره و در اين بازه [B
سلام
ممنون بابت توضيحاتتون
به نظر شما از كجا اكانت 512 نامحدود بگيرم كه بهتر باشه ؟
اكثرا قيمتشون از اين آنا هم بالاتره؟
در مورد سرعت دانلود هم آنا ميگه كه سرويس اشتراكيه و همينه كه هست!!!
اگه پيدا هم بكني احتمال زياد نميتونن مشكلتون رو حل كنن!!
تا حالا يكي دو باري كه من مشكل پيدا كردم نتونستن كاري بكنن
الان كه كلا بيخيالشون شدم !!!
آنا؟![]()
من تو این سه سالی که تو آنا بودم هر روز مشکل داشتن گاهی اوقات هم که دیگه کلافه میشدم زنگ میزدم و میگفتم که به مدیر فنی بدید هر بار هم به یکی میدادن جواب میدادبعضی اوقات هم که دیگه وضعشون خراب میشد خودشون هم قاطی می کردن وصل میکردن آبدارخونه
![]()
حالا چه اصراري به خريد سرويس نامحدود داريد؟ سرويسهاي نامحدود طبيعتا دانلودشون پايينه و قيمتهاشون هم بالا، الان رفتم سايت مكس نت 512 نامحدود مكس 133000 تومن هزينه ماهانه داره
حالا خود شما قضاوت كن ارزش داره بابت 1 ماه اينترنت نامحدود با سرعت دانلود 64 كيلوبايت،133000 تومن پول بدي؟
حتي اگه سرعت دانلودش بر فرض محال به 100 كيلوبايت هم برسه واقعا شما ميتونيد ماهانه 133000 تومن پول اينترنت بديد؟
كلا در ايران اينترنت نامحدود اصلا مقرون به صرفه نيست، من خودم 17 تومن دادم پهناي باند 1مگ گرفتم، روزها فقط وبگردي ميكنم و همه دانلودهام رو ميذارم واسه ساعات رايگان. 3شبه كه دانلود ميكنم تونستم حدود 10 گيگ دانلود كنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 27-08-2011 at 18:47.
تنها تفاوتشون اینه که توربو نوسان شدید داره ! اونم واسه استان ما !
اما با 1 مگ باید فیکس 120 دانلود کنی
ولی دانلود شبانه مکس خیلی ناجور شده ! این عکس امضای من مال شباست
آخه براي خونه كه نميخام ، استفاده فقط روزهاست !!!
سلام، تقریبا 6 ماهی میشه که از مخابرات adsl با سرعت 256 میگیرم
ولی الان که میخوام موجودی حجممو ببینم نمیتونم یعنی اینکه سایتش برام باز نمیشه
قبلا از طریقباقی مونده حجممو میدیدم ولی الان نمیتونم سایت اصلا باز نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه کمکم کنه ؟ چطوری میتونم موجودی حساب حجمو ببینم ؟
من با مخابرات کار نمیکنم، ولی فکر کنم مدتی پیش ادرس پنل عوض شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)