ای بابا! حسین جون، از شما انتظار نداشتم دیگه.
مگه خبر رو نشنیدی؟؟؟
قراره که هزینه راه اندازی سرویس لغو بشه.
اگه این پست رو بخونید، همه چیز رو متوجه میشید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای بابا! حسین جون، از شما انتظار نداشتم دیگه.
مگه خبر رو نشنیدی؟؟؟
قراره که هزینه راه اندازی سرویس لغو بشه.
اگه این پست رو بخونید، همه چیز رو متوجه میشید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
توحید جون تو هم ما رو ضایع نکن دیگه
نمیدونستم این موضوع رو البته همش کشکه![]()
Bizimt
میشه یکم از
Cube
توضیح بدی
همون که میگن دایال اپ رو به سرعت بیشتر تبدیل میکنه ؟
در مورد فیبر نوری هم میشه بگی
یکی از دوستان میگفت که اگه فیبر نوری باشه و از مخابرات اونو واست نصبش کنن
سرعت 128 میشه 200 کیلوبایت
به نظر شما کدوم یک از isp ها زودتر قیمت ها رو کاهش میدن؟
اخه 10 روزه دیگه اشتراکم از همارا تموم میشه
همون صفحه ای است که مشکلات اجرایی این سیستم رو به شرکتها گوش زد می نماید و اصل کارها و قیمتها را برای آنها توضیح که چه کارهایی نکنند و چه کارهایی بکنند. تا با مشکلات بزرگ روبرو نشیم.
حتما مدیران شرکتها و بالایی ها عین دستورالعمل را اجرا نخواند کرد. هر کی می گه عینا اجرا می کنن واقعا خوش به حالش ، خونسرد هست.
من که دقیقا نمی دونم شرکتها چه کاری و بزرگان مملکت چه کاری قرار هست انجام بدن که وضع اینترنت ما بهبود پیدا کنه.
همه این حرفها و گفته ها از روی اعلام های عمومی آنها است. که به همه اعلام می نمایند.
در مورد شاتل هم من یک کاغذ رو میزشون دیدم که از بر و بچه هاشون پرسیدم به طور شکسته جواب دادند. حالا من نمیدونم چه سرویسی رو . اما می دونم نمیشه 128 نامحدود رو 7 تومن داد. ولی میشه 10 تومن داد.
tohidkh جان من که فاحش اسرار دیگرون نیستم و گفتن اطلاعاتی که جنبه عمومیت نداره جرم هست. من هم چیزی کامل نم یدونم.
در مورد 512 شاتل شما چطوری حساب کردین که این اعداد رو بدست آوردید ؟؟ (شاید سالانه ، ماهی اینطور میشه)
tohidkh جان. چرا ما رو میترسونی
.
کاملا درسته . اگر کسی از شرکتی باگی میشناسه اعلام کنه تا همه استفاده کنند![]()
![]()
.
اول اینکه دوست عزیز من به شخصه چنین چیزی ندیدم و آخرین بار با دوستان که نستی داشتیم و در مورد این شایعه ها حرف میزدیم که dialup میشه adsl ، باز هم بعد از تحقیق چنین چزیز ندیدیم. اما گفته میشه یک ابزاری هست که بوسیله اون بله dial up رو ، یعنی سرعتش را تبدیل به چیزی حدود 128-256-تا 1mbs می کنه ؟؟؟
ما حتی توانستیم منابعی در اینترنت پیدا کرده و با ان ها مکاتبه کنیم. اما چیزی که به دستمان اومد اینکه هنوز وارد بازار نشده و اواخر 2008 قرار هست رو نمایی بشه.
اگر هم واقعیت داشته باشه لوازم جانبی خواهد داشت مانند دیش ماهواره و یا هر چیز دیگر.
چون به عقل من یکی جور در نمی آید.نصب این دستگاه یا در مخابرات باید باشد یا اینکه یک کارهایی ماننند هکرین انجام میده و دستگاههای مخابراتی و ... رو از مبدا تا مقصد تحت اختیار می گیره که بازم فکر نکنم عملی باشه. برای همین این لحظهمیخندیم.
و صبر می کنیم این آرزوبه حقیقت بپیوندد.
این هم شرحی بود که آقای مهندس مترجمی در ایمیلشان برای ما فرستادند که سطر قابل فهمش این هست :
دیگر نیازی به پرداخت خط های گران قیمت ADSL و Cable Modem نیست. Cube می تواند خط معمولی DialUp شما را به پر قدرت ترین خط اینترنت تبدیل کند و دیگر احتیاج به گرفتن اشتراک از اداره مخابرات را ندارید. با استفاده از Cube و فعال کردن آن ، و با سرعت دلخواه خود بطور شبانه روزی از این تکنولوژی منحصر به فرد استفاده نمائید.
خوب فکر کنم شما امروز دوباره از لیست قدیمی شارژ کنید تا اواخر این دوره شما (اگر یمکاهه) باشه اعلام می کنند.
من روی همارا و شاتل حساب کردم.بقیه شرکتها هم که (نماینده تهران هستند) فکر کنم منتظرند که از تهران تغییر و تحولات شروع بشه برای همین من پیشنهاد میکینم سایتهای تهرانی را زیر نظر داشته باشید.
سلام
مرسی tohidkh ازراهنماییت
مرسی bizimt هالا شما به بظرقیه خودط ببخش![]()
Last edited by shina_aty; 02-10-2008 at 20:49.
سلام ممنون
فیبر نوری چی ؟ واقعا میشه ؟
همارا 512 سرعتش چقدره ؟ 256 سرعتش ؟
ایا واقعا این قیمت هایی که گفتین میکنن .. (یعنی 20 درصد کمتر میدن )
Last edited by alizshah; 02-10-2008 at 21:10.
ای بابا!
مگه اون تابلوی بزرگ رو در چهارراه شهناز ندیده بودید؟؟؟؟؟
با یه خط بزرگ نوشته بود +ADSL2 با سرعت 512 هر ماه 10000 تومن.
بعد از اینکه اون رو خوندم زنگ زدم به نمایندگی (همونی که در نصف راه هست) گفت محدودیت 2 گیگ برای هرماه قیمت 10000.
(مربوط به اردیبهشت ماه.)
نترس عزیزم، من خودم اینجام
ئه!!!!!!! راست میگید؟؟؟
چرا به اون سوالم در همین مورد جواب ندادین.
حالا این Cube ، چه صیغه ای هست؟؟؟؟؟
موفق باشید
تا جایی که میدونم یه نوع مودمه که از compression خاصی استفاده میکنه که باعث میشه سرعت چند برابر بشه . من اینو چند وقت پیش از خسرو مترجمی شنیدم البته به نظر من آدم کلاشیه به محصولاتش نمیشه اطمینان کرد اینم مطلبی که تو وبسایتش در مورد cube نوشته :
محصول استثنایی Cube، می تواند هر خط DialUp را به خط پر سرعت DSL با سرعت های مختلف تبدیل کند.
CUBE 128 , 256 , 384 , 512 , 768 and CUBE 1 Mbps
دیگر نیازی به پرداخت خط های گران قیمت ADSL و Cable Modem نیست. Cube می تواند خط معمولی DialUp شما را به پر قدرت ترین خط اینترنت تبدیل کند و دیگر احتیاج به گرفتن اشتراک از اداره مخابرات را ندارید. با استفاده از Cube و فعال کردن آن ، و با سرعت دلخواه خود بطور شبانه روزی از این تکنولوژی منحصر به فرد استفاده نمائید.
در مورد فشرده سازی من اطلاعاتی شندیم حرف یادم نمیاد
که یه سیستمی درست کردن که هر اطلاعاتی رو فرق نمیکنه سیستمی باشه یا هر چی
درصد زیادی رو فشرده میکنه ....
ولی اگه این سیستمش compression باشه اونموقع میشه گفت که پینگش 1000 میشه
چون دایال خودش پینگ مناسبی نداره چه برسه که مدت زمان کوتاهی هم به فشرده گی بپردازه
در ضمن اینی که میگی فشرده میکنه اول باید تو سرور حالت فشرده شدش رو باشه بعد دانلود بشه و بعدش از فشرده گی در بیاد
خسرو مترجمی که بابا دیگه ولش ...![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)