تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 137 از 2550 اولاول ... 37871271331341351361371381391401411471872376371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من 2 ماهی هست از هماراسیستم سرویس گرفتم راضی نیستم الان میخوام صبا نت بگیرم
    میخواستم بدونم من برای اینکه از صبانت بگیرم
    باید باز هم هزین هراه اندازی که 10 تومن هست رو بدم؟ خواهش میکن زود جواب بدید
    بله . چون وقتی از همارا انصراف بدی خط رو ADSL رو قطع میکنند بعد که بخوای صبا بگیری 10 تومن میگیرن مال صبانت رو به خط تون وصل می کنند

ای بابا! حسین جون، از شما انتظار نداشتم دیگه.
    مگه خبر رو نشنیدی؟؟؟
    قراره که هزینه راه اندازی سرویس لغو بشه.
    اگه این پست رو بخونید، همه چیز رو متوجه میشید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

2. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ای بابا! حسین جون، از شما انتظار نداشتم دیگه.
    مگه خبر رو نشنیدی؟؟؟
    قراره که هزینه راه اندازی سرویس لغو بشه.
    اگه این پست رو بخونید، همه چیز رو متوجه میشید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    توحید جون تو هم ما رو ضایع نکن دیگه
    نمیدونستم این موضوع رو البته همش کشکه

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

Bizimt
    میشه یکم از
    Cube
    توضیح بدی
    همون که میگن دایال اپ رو به سرعت بیشتر تبدیل میکنه ؟
    در مورد فیبر نوری هم میشه بگی
    یکی از دوستان میگفت که اگه فیبر نوری باشه و از مخابرات اونو واست نصبش کنن
    سرعت 128 میشه 200 کیلوبایت

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

به نظر شما کدوم یک از isp ها زودتر قیمت ها رو کاهش میدن؟
    اخه 10 روزه دیگه اشتراکم از همارا تموم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جناب BIZIMT خواهشا اين سوال من از قلم نيافته:
    ممكنه يكم بيشتر در مورد اين صفحه دوم توضيح بفرماييد؟
    همون صفحه ای است که مشکلات اجرایی این سیستم رو به شرکتها گوش زد می نماید و اصل کارها و قیمتها را برای آنها توضیح که چه کارهایی نکنند و چه کارهایی بکنند. تا با مشکلات بزرگ روبرو نشیم.
    حتما مدیران شرکتها و بالایی ها عین دستورالعمل را اجرا نخواند کرد. هر کی می گه عینا اجرا می کنن واقعا خوش به حالش ، خونسرد هست.

مگه الان این سرویس محدود 128 چنده ؟؟؟؟؟
    من یه بار محاسبه کردم بدون هزینه آبنومان و مالیات (و کوفت و زهرمار . . . ) دیدم برای +128 به ازای هرماه 6800 تومان پرداخت میکنیم. (سرویس سه ماه با محدودیت 5 گیگ برای سه ماه)
    خود شاتل، 512 محدود رو بدون احتساب هزینه های ذکر شده، 10000 تومان میده.!!! ( محدودیت 2 گیگ در ماه)
    حالا قضیه ی این چیه که 128 محدود رو میخواد بده 7500 ؟؟؟؟؟
    به خدا،گیج شدم !

موفق باشید
    من که دقیقا نمی دونم شرکتها چه کاری و بزرگان مملکت چه کاری قرار هست انجام بدن که وضع اینترنت ما بهبود پیدا کنه.
    همه این حرفها و گفته ها از روی اعلام های عمومی آنها است. که به همه اعلام می نمایند.
    در مورد شاتل هم من یک کاغذ رو میزشون دیدم که از بر و بچه هاشون پرسیدم به طور شکسته جواب دادند. حالا من نمیدونم چه سرویسی رو . اما می دونم نمیشه 128 نامحدود رو 7 تومن داد. ولی میشه 10 تومن داد.
    tohidkh جان من که فاحش اسرار دیگرون نیستم و گفتن اطلاعاتی که جنبه عمومیت نداره جرم هست. من هم چیزی کامل نم یدونم.
    در مورد 512 شاتل شما چطوری حساب کردین که این اعداد رو بدست آوردید ؟؟ (شاید سالانه ، ماهی اینطور میشه)

دوست عزیز؛
    خبر دارید که . . .
    تمام باگهای موجود در نرم افزار هماراسیستم برطرف شده.
    پس مراقب باشید
    tohidkh جان . چرا ما رو میترسونی .

هیچ وقت هیچ چیز بطور مطلق secure نخواهد بود! و همیشه راهی برای Attack وجود داره. تا وقتی انسان هست، باگ و injection و هزار تا کوفت دیگه هم خواهد بود
    کاملا درسته . اگر کسی از شرکتی باگی میشناسه اعلام کنه تا همه استفاده کنند .

Bizimt
    میشه یکم از
    Cube
    توضیح بدی
    همون که میگن دایال اپ رو به سرعت بیشتر تبدیل میکنه ؟
    در مورد فیبر نوری هم میشه بگی
    یکی از دوستان میگفت که اگه فیبر نوری باشه و از مخابرات اونو واست نصبش کنن
    سرعت 128 میشه 200 کیلوبایت
    اول اینکه دوست عزیز من به شخصه چنین چیزی ندیدم و آخرین بار با دوستان که نستی داشتیم و در مورد این شایعه ها حرف میزدیم که dialup میشه adsl ، باز هم بعد از تحقیق چنین چزیز ندیدیم. اما گفته میشه یک ابزاری هست که بوسیله اون بله dial up رو ، یعنی سرعتش را تبدیل به چیزی حدود 128-256-تا 1mbs می کنه ؟؟؟
    ما حتی توانستیم منابعی در اینترنت پیدا کرده و با ان ها مکاتبه کنیم. اما چیزی که به دستمان اومد اینکه هنوز وارد بازار نشده و اواخر 2008 قرار هست رو نمایی بشه.
    اگر هم واقعیت داشته باشه لوازم جانبی خواهد داشت مانند دیش ماهواره و یا هر چیز دیگر.
    چون به عقل من یکی جور در نمی آید.نصب این دستگاه یا در مخابرات باید باشد یا اینکه یک کارهایی ماننند هکرین انجام میده و دستگاههای مخابراتی و ... رو از مبدا تا مقصد تحت اختیار می گیره که بازم فکر نکنم عملی باشه. برای همین این لحظه میخندیم.
    و صبر می کنیم این آرزو به حقیقت بپیوندد.
    این هم شرحی بود که آقای مهندس مترجمی در ایمیلشان برای ما فرستادند که سطر قابل فهمش این هست :
    دیگر نیازی به پرداخت خط های گران قیمت ADSL و Cable Modem نیست. Cube می تواند خط معمولی DialUp شما را به پر قدرت ترین خط اینترنت تبدیل کند و دیگر احتیاج به گرفتن اشتراک از اداره مخابرات را ندارید. با استفاده از Cube و فعال کردن آن ، و با سرعت دلخواه خود بطور شبانه روزی از این تکنولوژی منحصر به فرد استفاده نمائید.

به نظر شما کدوم یک از isp ها زودتر قیمت ها رو کاهش میدن؟
    اخه 10 روزه دیگه اشتراکم از همارا تموم میشه
    خوب فکر کنم شما امروز دوباره از لیست قدیمی شارژ کنید تا اواخر این دوره شما (اگر یمکاهه) باشه اعلام می کنند.

من روی همارا و شاتل حساب کردم. بقیه شرکتها هم که (نماینده تهران هستند) فکر کنم منتظرند که از تهران تغییر و تحولات شروع بشه برای همین من پیشنهاد میکینم سایتهای تهرانی را زیر نظر داشته باشید.

7. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت shina_aty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام
    مرسی tohidkh ازراهنماییت
    مرسی bizimt هالا شما به بظرقیه خودط ببخش
    Last edited by shina_aty; 02-10-2008 at 20:49.

9. 2 کاربر از shina_aty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

همون صفحه ای است که مشکلات اجرایی این سیستم رو به شرکتها گوش زد می نماید و اصل کارها و قیمتها را برای آنها توضیح که چه کارهایی نکنند و چه کارهایی بکنند. تا با مشکلات بزرگ روبرو نشیم.
    حتما مدیران شرکتها و بالایی ها عین دستورالعمل را اجرا نخواند کرد. هر کی می گه عینا اجرا می کنن واقعا خوش به حالش ، خونسرد هست.

من که دقیقا نمی دونم شرکتها چه کاری و بزرگان مملکت چه کاری قرار هست انجام بدن که وضع اینترنت ما بهبود پیدا کنه.
    همه این حرفها و گفته ها از روی اعلام های عمومی آنها است. که به همه اعلام می نمایند.
    در مورد شاتل هم من یک کاغذ رو میزشون دیدم که از بر و بچه هاشون پرسیدم به طور شکسته جواب دادند. حالا من نمیدونم چه سرویسی رو . اما می دونم نمیشه 128 نامحدود رو 7 تومن داد. ولی میشه 10 تومن داد.
    tohidkh جان من که فاحش اسرار دیگرون نیستم و گفتن اطلاعاتی که جنبه عمومیت نداره جرم هست. من هم چیزی کامل نم یدونم.
    در مورد 512 شاتل شما چطوری حساب کردین که این اعداد رو بدست آوردید ؟؟ (شاید سالانه ، ماهی اینطور میشه)

اول اینکه دوست عزیز من به شخصه چنین چیزی ندیدم و آخرین بار با دوستان که نستی داشتیم و در مورد این شایعه ها حرف میزدیم که dialup میشه adsl ، باز هم بعد از تحقیق چنین چزیز ندیدیم. اما گفته میشه یک ابزاری هست که بوسیله اون بله dial up رو ، یعنی سرعتش را تبدیل به چیزی حدود 128-256-تا 1mbs می کنه ؟؟؟
    ما حتی توانستیم منابعی در اینترنت پیدا کرده و با ان ها مکاتبه کنیم. اما چیزی که به دستمان اومد اینکه هنوز وارد بازار نشده و اواخر 2008 قرار هست رو نمایی بشه.
    اگر هم واقعیت داشته باشه لوازم جانبی خواهد داشت مانند دیش ماهواره و یا هر چیز دیگر.
    چون به عقل من یکی جور در نمی آید.نصب این دستگاه یا در مخابرات باید باشد یا اینکه یک کارهایی ماننند هکرین انجام میده و دستگاههای مخابراتی و ... رو از مبدا تا مقصد تحت اختیار می گیره که بازم فکر نکنم عملی باشه. برای همین این لحظه میخندیم.
    و صبر می کنیم این آرزو به حقیقت بپیوندد.
    این هم شرحی بود که آقای مهندس مترجمی در ایمیلشان برای ما فرستادند که سطر قابل فهمش این هست :
    دیگر نیازی به پرداخت خط های گران قیمت ADSL و Cable Modem نیست. Cube می تواند خط معمولی DialUp شما را به پر قدرت ترین خط اینترنت تبدیل کند و دیگر احتیاج به گرفتن اشتراک از اداره مخابرات را ندارید. با استفاده از Cube و فعال کردن آن ، و با سرعت دلخواه خود بطور شبانه روزی از این تکنولوژی منحصر به فرد استفاده نمائید.

خوب فکر کنم شما امروز دوباره از لیست قدیمی شارژ کنید تا اواخر این دوره شما (اگر یمکاهه) باشه اعلام می کنند.

من روی همارا و شاتل حساب کردم. بقیه شرکتها هم که (نماینده تهران هستند) فکر کنم منتظرند که از تهران تغییر و تحولات شروع بشه برای همین من پیشنهاد میکینم سایتهای تهرانی را زیر نظر داشته باشید.
    سلام ممنون
    فیبر نوری چی ؟ واقعا میشه ؟
    همارا 512 سرعتش چقدره ؟ 256 سرعتش ؟
    ایا واقعا این قیمت هایی که گفتین میکنن .. (یعنی 20 درصد کمتر میدن )
    Last edited by alizshah; 02-10-2008 at 21:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    ای بابا!
    مگه اون تابلوی بزرگ رو در چهارراه شهناز ندیده بودید؟؟؟؟؟
    با یه خط بزرگ نوشته بود +ADSL2 با سرعت 512 هر ماه 10000 تومن.
    بعد از اینکه اون رو خوندم زنگ زدم به نمایندگی (همونی که در نصف راه هست) گفت محدودیت 2 گیگ برای هرماه قیمت 10000.
    (مربوط به اردیبهشت ماه.)

نترس عزیزم، من خودم اینجام

ئه!!!!!!! راست میگید؟؟؟
    چرا به اون سوالم در همین مورد جواب ندادین.

حالا این Cube ، چه صیغه ای هست؟؟؟؟؟

موفق باشید

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

حالا این Cube ، چه صیغه ای هست؟؟؟؟؟
    تا جایی که میدونم یه نوع مودمه که از compression خاصی استفاده میکنه که باعث میشه سرعت چند برابر بشه . من اینو چند وقت پیش از خسرو مترجمی شنیدم البته به نظر من آدم کلاشیه به محصولاتش نمیشه اطمینان کرد اینم مطلبی که تو وبسایتش در مورد cube نوشته :

محصول استثنایی Cube، می تواند هر خط DialUp را به خط پر سرعت DSL با سرعت های مختلف تبدیل کند.

CUBE 128 , 256 , 384 , 512 , 768 and CUBE 1 Mbps

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

تا جایی که میدونم یه نوع مودمه که از compression خاصی استفاده میکنه که باعث میشه سرعت چند برابر بشه . من اینو چند وقت پیش از خسرو مترجمی شنیدم البته به نظر من آدم کلاشیه به محصولاتش نمیشه اطمینان کرد اینم مطلبی که تو وبسایتش در مورد cube نوشته :
    در مورد فشرده سازی من اطلاعاتی شندیم حرف یادم نمیاد
    که یه سیستمی درست کردن که هر اطلاعاتی رو فرق نمیکنه سیستمی باشه یا هر چی
    درصد زیادی رو فشرده میکنه ....
    ولی اگه این سیستمش compression باشه اونموقع میشه گفت که پینگش 1000 میشه
    چون دایال خودش پینگ مناسبی نداره چه برسه که مدت زمان کوتاهی هم به فشرده گی بپردازه
    در ضمن اینی که میگی فشرده میکنه اول باید تو سرور حالت فشرده شدش رو باشه بعد دانلود بشه و بعدش از فشرده گی در بیاد
    خسرو مترجمی که بابا دیگه ولش ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •