تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 1126 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

بچه ها پیام نور خیلی بده؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

gaxter جان جواب سوال صفحه قبل منو ندادی جیگر
    در مورد خبری که در مورد نمره تراز و مهلت و ... بود..پرسیدم منظور خبر، تایید مهلت پاس کردن درسهاییه که نمره ترازشون زیر 10 هست تا پایان تابستون بود یا اینکه کلا این قانون برداشته شده ؟
    سلام میثم جان شرمنده ندیدم سوالتو.
    والا طبق این بخشنامه جدید که گفتن و دانشگاه پیام نور شیراز رسما اعلام کرده کلا قانون اجبار پاس کردن دروس مشروطی دانشپذیران مشروط درس برداشته شده و اجباری تو پاس کردنشون تا آخر این ترم نیست.ولی اینا باور کن اعتمادی بهشون نیست من اون درسی رو که نمره ترازم توش زیر 10 بود الان واسه تابستون ورداشتم و میخوام پاس شه بره پی کارش.شما هم همین کارو بکن پاسش کن و بزار بره خیالت راحت شه.کار از محکم کاری عیب نمیکنه.

3. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه زیاد.
    امتحاناش سخت و غیر استاندارده بعضی وقتا. و سیستم اطلاع رسانی ضعیفی هم داره.
    در کل وقتی اومدی پیام نور باید از اول ترم درسا رو بخونی بزاری واسه روزای امتحان نمیشه پاس کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

gaxter جان جواب سوال صفحه قبل منو ندادی جیگر
    در مورد خبری که در مورد نمره تراز و مهلت و ... بود..پرسیدم منظور خبر، تایید مهلت پاس کردن درسهاییه که نمره ترازشون زیر 10 هست تا پایان تابستون بود یا اینکه کلا این قانون برداشته شده ؟
    میثم جان اینم لینک خبر
    تو همون صفحه میتونی پیداش کنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم میگم اعتمادی بهشون نیست همون درس که نمره ترازت زیر 10 بود دقت کن نمره خام نمیگم نمره تراز که موقع ثبت نام بهت نشون دادن همونو این ترم تابستون وردار پاس کن.دیگه به هیچ عنوان پشت گوش ننداز .یه فرصیته که پیش اومده شاید هیچ وقت واست پیش نیاد .حتما بخون و پاسش کن.
    در مورد این بخشنامه یه سوالی هم از اینجا بکن : eb.pnu.ac.ir

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فک کنم شما امشب نتیجه کنکورتو دیدی.نگران نباش دانشگاه خوبیه و از آزاد هم معتبرتره مدرکش .الان شاید اونایی که رو آزاد تعصب دارن بریزن رو سرم .من خودم همزمان هم دانشجو آزادم هم پیام نور.پیام نور یه کم سخته و خیلی از آزاد و غیر انتفاعی بهتره.اون دید منفی هم که بقیه مردم بهش دارن فقط بشنو و باور نکن.درسته درس خوندنش یه خورده سخته ولی باور کن با کتابای جامع و خوبی که داره خیلی حال میده.
    موفق باشی

7. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

نه زیاد.
    امتحاناش سخت و غیر استاندارده بعضی وقتا. و سیستم اطلاع رسانی ضعیفی هم داره.
    در کل وقتی اومدی پیام نور باید از اول ترم درسا رو بخونی بزاری واسه روزای امتحان نمیشه پاس کرد.
    آقا این سیستم اطلاع رسانیش چه جوریاست که همه ازش بد تعریف میکنن؟
    میشه توضیح بدید؟
    یه چیز دیگه اینکه میگن امکان داره نمراتت هم الکی بیاد
    یعنی یه درسی رو خیلی خوب امتحان داده باشی بعد ببینی نمره ش رد کردن 3!!!!

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

دانشجوهای پیام نور چه سنی هستن؟؟ همشون سن بالان یا 18-19 ساله هم توشون هست؟؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

دانشجوهای پیام نور چه سنی هستن؟؟ همشون سن بالان یا 18-19 ساله هم توشون هست؟؟
    اینجوری هم که فکر میکنی نیست
    90% همسن خودمون هستن

11. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فک کنم شما امشب نتیجه کنکورتو دیدی.نگران نباش دانشگاه خوبیه و از آزاد هم معتبرتره مدرکش .الان شاید اونایی که رو آزاد تعصب دارن بریزن رو سرم .من خودم همزمان هم دانشجو آزادم هم پیام نور.پیام نور یه کم سخته و خیلی از آزاد و غیر انتفاعی بهتره.اون دید منفی هم که بقیه مردم بهش دارن فقط بشنو و باور نکن.درسته درس خوندنش یه خورده سخته ولی باور کن با کتابای جامع و خوبی که داره خیلی حال میده.
    موفق باشی
    سلام . قسطم از جواب دادن به این پاسخ شما روشن کردن بقیه هست.
    1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد در مقطع لیسانس با دانشگاه های دولتی برابره.(چون هم می تونید اگر استخدامی در کار باشه استخدام شید! واسه استخدام های سطح بالا که باید از دانشگاه های تهران مدرک داشته باشید اونم روزانه!)
    2- تعصب من روی حقیقت هست و شفاف سازی حقایق نه روی دانشگاه خاصی.
    3- امکانات دانشگاه آزاد 100% بهتر از پیام نور هست و شاید قیاس این موارد درست نباشه. الان روی رقابت دانشگاه آزاد با دانشگاه ای تمام دولتی هست نه پیام نور.
    4- متاسفانه دانشجو های پیام نور فکر می کنند تنها دانشجو های درس خون این کشور هستند که باز هم دور از واقعیت هست.
    با تشکر

13. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام . قسطم از جواب دادن به این پاسخ شما روشن کردن بقیه هست.
    1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد در مقطع لیسانس با دانشگاه های دولتی برابره.(چون هم می تونید اگر استخدامی در کار باشه استخدام شید! واسه استخدام های سطح بالا که باید از دانشگاه های تهران مدرک داشته باشید اونم روزانه!)
    2- تعصب من روی حقیقت هست و شفاف سازی حقایق نه روی دانشگاه خاصی.
    3- امکانات دانشگاه آزاد 100% بهتر از پیام نور هست و شاید قیاس این موارد درست نباشه. الان روی رقابت دانشگاه آزاد با دانشگاه ای تمام دولتی هست نه پیام نور.
    4- متاسفانه دانشجو های پیام نور فکر می کنند تنها دانشجو های درس خون این کشور هستند که باز هم دور از واقعیت هست.
    با تشکر
    دوست عزیز بنده کاملا با نظر شما مخالفم (به عنوان یه دانشگاه آزادی)

1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد با سراسری برابره اما در صورتی که پارتی داشته باشید یا اینکه بخواید با مزایای پایین تو یه شرکت خصوصی کار کنید ! اینو از باب تجارب گفتم و مثالش یکی از دوستان فارغ التحصیل بنده هست که با معدل 17 در رشته کارشناسی کامیپوتر در نهایت الان با حقوق 350 تومن تو پارس انلاین مشغول شده یا یکی از هم کلاسیهای خانم که الان تو بانک پارسیان با حقوقی مشابه مشغول به کاره و خودم که با ماهی 300 تومن تو یه ISP محلی مشغول به کارم !!

3- کاملا موافقم بخاطر اینکه این دانشگاه دانشگاه نوپایی هست و مثل آزاد نیاز به زمان داره ولی رقابت آزاد با سراسری فقط منوط به امکاناته نه سطح آموزشی
    4- متاسفانه یا خوشبختان حقیقت داره ! خودتون رو مقایسه بکنید با یه دانشجوی پیام نور که بجای اینکه 50 صفحه جزوه بخونن باید یه کتاب 300 صفحه ای رو مو به مو بخونن !

مورد آخر که قبلا هم گفتم اینه که موفقیت تو دانشگاه آزاد کاملا به شانس بستگی داره ! یعنی به عواملی مثل استاد (که اگه باحال باشه همه پاسن اگه سخت گیر باشه ...)-منابع امتجانی (اینکه از جزوه باشه یا کتاب !) - دانشگاه محل تحصیل (اگه جامع نباشه نمره گرفتن عین آب خوردنه) که این موارد تو دانشگاه جامعی مثل پیام نور دیده نمیشه و همه دانشجو ها از این نظر یکسانن

البته این موارد رو در حالت کلی گفتم و واحد هایی از آزاد وجود دارن که واقعا از خیلی دانشگاه های سراسری هم سطح بالاتری دارن نمونش واحد قزوین (تو علوم کامپیوتر) یا دانشگاه تهران جنوب

نمی دونم در جریان رتبه بندیه دانشگاه ها در سطح خاور میانه و بین الملل هستید یا نه .آخرین رنکینگی که دیدم پیام نور رتبه 25 خاور میانه و دانشگاه آزاد تهران جنوب رتبه 73 خاورمیانه رو داشت که این امر موید همین نکاتی هست که گفته شد.

موفق باشید

15. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •