تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 905 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام یه پراید دوگانه 86 دارم دور موتورش تو چند وقتی هست بالا رفته سیمگاز و استپرشو هم عوض کردم درست نشده مشکل از کجاش میتونه باشه ؟
    سوكت پتانسيومتر دريچه گاز رو در بيار و با اسپري شستشو دهنده مدارات الكتريكي تميزش كن و يه سمباده نرم هم به سوكت و كانكتورش بزن.

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

سلام پراید74 دارم که هر از مدت 30 ثانیه دل میزنه شمعها و وایرها نو کردم اثر نداشت لطفا کمک نمایید تشکر
    3 تا احتمال هست:
    1. دلكو كه خودش شامل چكش برق و پلاتين و .. ميشه
    2 كوئل
    3. كه دوستمونم اشاره كرد كاربرات.
    بايد يكي يكي چك كرد و صد البته از دلكو شروع كن.

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

سلام
    چند روزه که ماشینم موقع حرکت صدای عجیبی میده
    وقتی که راه میفته یه صدای لرزش از سمت راننده شنیده میشه ، فکر کنم از طرف کمک فنرا باشه
    به تعمیر کار نشون دادم گفت مشکلی نیست ، البته تعمیرکارای شهر ما زیاد حرفه ای نیستن ، معمولا برای مشکلات اساسی باید بریم شهرای دیگه

ماشین 405 ـه
    كمك فنر هرگز صدا نميده، نهايتا باعث ايجاد سر و صدا تو اعضاي ديگه ميشه، شما بايد دقيقتر مشخص كنيد كه چه صداييه و احساس مي كنيد از كجاست و چه مواقعي بيشتر ميشه.

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

سلام دوستان از وقتی که مجبور شدم پرشیا رو به نمایندگی افتضاح فلان ببرم برای مشکل سیم کشی فن نمیدونم چرا ماشین اونجوری که باید جون نداره و بعضی وقتا هم توک بد جوری می خوره آیا باز کردن و بستن ecu تنظیمشو به هم میزنه چکار کنم
    ممنون
    باز كردن و بستن اي سي يو به صورت ايمن هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه اما فايده خاصي هم جز در شرايط خاص نداره. سيم كشي فن هم هيچ ربطي به شتاب نداره و مشكل احتمالا از جاي ديگه ايه كه بايد در مورد علائم و خصوصياتش بيشتر توضيح بديد.

2. 4 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام دوستان ی پراید ۸۷ دارم...از همون اول گرفتم شتاب خوبی نداشت..بردم دیسک و صفحه(که اصلا صفحه نداشت) رو تعویض کردم و کشش بهتر شد ولی شتاب تغییر انچنان نکرد..میخواستم بدونم مشکل از چیه و شتاب به چه چیزهایی مربوط میشه؟
    ضمنا مصرف سوخت هم خیلی بالاست پدرم رو در اورده!
    چند تا نکته اینکه صافی بنزین رو عوض کردم..شمع رو ماشین دو پلاتینست که نمیدونم چقدر کار کرده..امکان داره از شمع باشه؟؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام دوستان ی پراید ۸۷ دارم...از همون اول گرفتم شتاب خوبی نداشت..بردم دیسک و صفحه(که اصلا صفحه نداشت) رو تعویض کردم و کشش بهتر شد ولی شتاب تغییر انچنان نکرد..میخواستم بدونم مشکل از چیه و شتاب به چه چیزهایی مربوط میشه؟
    چند تا نکته اینکه صافی بنزین رو عوض کردم..شمع رو ماشین دو پلاتینست که نمیدونم چقدر کار کرده..امکان داره از شمع باشه؟؟
    برای بهتر شدن شتاب و مصرف و روان کار کردن خودرو به صدای آن دقت کنید برای خودرو پراید من فیلر گیری رو هم به شما پیشنهاد میدهم

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

-

باز كردن و بستن اي سي يو به صورت ايمن هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه اما فايده خاصي هم جز در شرايط خاص نداره. سيم كشي فن هم هيچ ربطي به شتاب نداره و مشكل احتمالا از جاي ديگه ايه كه بايد در مورد علائم و خصوصياتش بيشتر توضيح بديد.
    ببینید من (از این نمایندگی هر چیزی بر میادو ممکنه دستکاری کرده باشه)
    ecu فقط فیش هاش باز شده و دوباره سر جاش خورده
    از اون روز تاحالا چند بار ماشین در حرکت و مخصوصا موقع سنگین کردن دنده تا حد خاموشی توک خورد و حس می کنم با کم و زیاد کردن گاز ماشین یه کم پله ای کار میکنه (البته شاید کمبودن بنزید در موقع تحویل و کشیدن از آن در نمایندگی و عواقب بعدی آن هم باعث این مشکل باشه)
    Last edited by kasra2002; 26-03-2012 at 15:07.

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[QUOTE=heinrich_himmler;6925522]سوكت پتانسيومتر دريچه گاز رو در بيار و با اسپري شستشو دهنده مدارات الكتريكي تميزش كن و يه سمباده نرم هم به سوكت و كانكتورش بزن.[COLOR="Silver"]

ممنون فقط میتونی بگی سوکت دریچه گازش کدومه و کجاست . من زیاد وارد نیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال پراید من یکی از دیسک های ترمزش فکر کنم تاب داره چون توی سرعت از 70 تا به بالا ترمز میگیری یه صدای خرکی از طرف راننده میاد حالا هر دوتا دیسک رو عوض کنم یا فقط یکیشو عوض کنم درست میشه
    بعد یه سوال دیگه فرمونشو درجا بازی میکنی صدای تق تق میده این از چیشه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوال پراید من یکی از دیسک های ترمزش فکر کنم تاب داره چون توی سرعت از 70 تا به بالا ترمز میگیری یه صدای خرکی از طرف راننده میاد حالا هر دوتا دیسک رو عوض کنم یا فقط یکیشو عوض کنم درست میشه
    با اجازه استادان
    صدا دادن امکان این رو داره که دیسک تاب نداشته و مشکل از لنت و یا قاب و سیلندر باشه
    در هر حال اگر مطمئن شدید و خواستید عوض کنید دیسک اونطرفی رو چک کنید اگر سالمه نازک نشده و یا خط عمیق بر نداشته فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاره
    اگر صدای فرمون از بالا و کم مثل حالت پلاستیک باشه از زیر غربیلک فرمون و یا عصایی آن هست در غیر اینصورن خیلی جاها میتونه باشه و حتما چک کنید
    ولی مخصوصا پراید سعی کنید فرمون را حتی الامکان درجا نچرخونید

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دو سه مورد رو ميشه ذكر كرد در صورتي كه ماشين ايراد كلي نداشته باشه.
    1. صاحب قبلي زيادي رمانتيك با ماشين تا كرده ماشين تنبل شده
    2. شمعها نبايد دو زبانه باشن، اكيوم تك زبانه بگير
    3. يه فيلرگيري با توجه به وضعيت ماشين به نظر لازمه
    4. ----- هوا رو چك كن و دقت كن ببين ماشين تو دور موتور بالاي 4500 راحت راه ميره يا به اصطلاح گير ميكنه (اگه تو دور موتورهاي بالاي 4000 و 5000 گير داشت يه مشكل اساسي مثل كاتاليست يا ECU داري)

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

[QUOTE=mohammadkj;6926598]
    سوكت پتانسيومتر دريچه گاز رو در بيار و با اسپري شستشو دهنده مدارات الكتريكي تميزش كن و يه سمباده نرم هم به سوكت و كانكتورش بزن.[COLOR="Silver"]

ممنون فقط میتونی بگی سوکت دریچه گازش کدومه و کجاست . من زیاد وارد نیستم
    گفتي استپر موتور رو عوض كردي درسته؟ اگه بدوني استپر موتور كجاست مي دوني يه سوكت بهش وصله و خود استپر هم به دريچه گاز وصله با توجه به همه اينها كلا دو تا سوكت به دريچه گاز وصل ميشه كه يكيش مال استپر موتوره و يكيش مال پتانسيومتر. بالايي مال استپر، پاييني مال پتانسيومتر.

---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

بيشتر فكر كنم لنت تمام كرده باشي. تاب داشتن باعث صدا نميشه باعث لرزش شديده. به هر حال و با اين اوصاف ديگه اميدي به ديسك هم نيست همون يك طرف رو عوض كن اگه خط پيدا كرده.
    در مورد فرمون به احتمال قوي تلسكوپي فرمون مشكل داره و بايد عوض بشه.
    Last edited by heinrich_himmler; 27-03-2012 at 15:14.

10. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    اتوموبیل: 206 تیپ 2 کلاس 21
    مدل: 1389
    میزان کارکرد: 35000 کیلومتر
    هر 5000 کیلومتر تمام فیلتر ها و روغن ماشین رو عوض کردم و ماشین هیچ وقت خرابی نداشته.
    یه بار تصادف داشته که کف و لاستیک های جلو ماشین خورد به جدول و در اثر اون دو تا رینگ آلومینیومی جلو بالانس شدن و کف کارتل روغن عوض شده و سیبک و قرقری فرمون و چند تا چیز دیگه سمت راننده هم عوض شده ( حدود کیلومتر 20000 تصادف کردم )
    چند روز پیش رفتم نمایندگی ایران خودرو برای تعویض لنت ترمز های جلو.
    اومد لنت ترمز سمت راننده رو عوض کنه، گفت گردگیر پلوس پاره شده بعد از تعویض لنت ها گردگیر پلوس رو عوض کردن.
    رفتم بیرون، هنوز 100 متر نرفته بودم که به دلیل بد بسته شدن بست گردگیر توسط تعمیر کار، گردگیر از جاش در اومد و گریس های داخل گردگیر ریخت رو رینگ و ماشین و...
    رفتم دوباره درستش کرد.
    ماشین من که تا حالا یه آخ کوچیک هم نگفته بود بعد از یکی دو روز وقتی فرمون رو به سمت راننده میچرخوندم صدای زوزه میداد بردم ایران خودرو گفت از سیبک فرمونه، سیبک فرمون رو عوض کرد.
    حالا دو باره بعد از چند روز وقتی داشتم تو خیابون میرفتم یه دفعه صدایی شبیه ترمز ( یکم بم تر از صدای ترمز بود ) که فکر میکنم از زیر ماشین سمت راننده میومد شنیدم صدا قطع و وصل میشد اینجوری D: ( ییییییییی ییییییییییی ییییییییی ییییییییییی ) صدا کم و زیاد میشد و فقط تو سرعت پایین بود ( از زمان راه افتادن تا حدود سرعت 50 تا، فعلا تو سرعت های بالاتر صداش در نیومده )، اینقدر هم زیییییییاد بود که توجه ملت رو حتی تو پیاده رو به خودش جلب میکرد!
    بعد از حدود چهل ثانیه صدا قطع شد و دیگه نیومد تا نیم ساعت دیگه همین موضوع تکرار شد و بعد دو باره قطع شد و یه ساعت دیگه دوباره...
    یه بار هم که صداش در اومد سرعت رو کمتر کردم و وقتی فرمون رو یکم به سمت شاگرد میدادم قطع میشد و وقتی یکم به سمت راننده میدادم بیشتر میشد، البته صدا همیشه در حالتی شروع و تموم میشد که در مسیر مستقیم داشتم میرفتم!
    ترمز و گاز کلاج هم میگرفتم یا نمیگرفتم هیچ تاثیری روی صدا نداشت و صدا کار خودش رو میکرد! همچنین دنده در حالت خلاص و یکی و دو سه هم بود یا نبود تاثیری روی صدا نداشت.
    چون میدونم از نظر ایران خودرو ماشین تا وقتی راه میره مشکلی نداره، و وقتی هم که ببرم اونجا میگن الان که صدا نمیده برو هر وقت صداش دائمی شد بیا!!!!!!! ( چیزی که قبلا سر تعویض سیبک هم بهم گفنن ) خواستم موضوع رو اینجا مطرح کنم ببینم کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
    ممنون میشم کمک کنید مشکل رو پیدا کنم.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    اتوموبیل: 206 تیپ 2 کلاس 21
    مدل: 1389
    میزان کارکرد: 35000 کیلومتر
    هر 5000 کیلومتر تمام فیلتر ها و روغن ماشین رو عوض کردم و ماشین هیچ وقت خرابی نداشته.
    یه بار تصادف داشته که کف و لاستیک های جلو ماشین خورد به جدول و در اثر اون دو تا رینگ آلومینیومی جلو بالانس شدن و کف کارتل روغن عوض شده و سیبک و قرقری فرمون و چند تا چیز دیگه سمت راننده هم عوض شده ( حدود کیلومتر 20000 تصادف کردم )
    چند روز پیش رفتم نمایندگی ایران خودرو برای تعویض لنت ترمز های جلو.
    اومد لنت ترمز سمت راننده رو عوض کنه، گفت گردگیر پلوس پاره شده بعد از تعویض لنت ها گردگیر پلوس رو عوض کردن.
    رفتم بیرون، هنوز 100 متر نرفته بودم که به دلیل بد بسته شدن بست گردگیر توسط تعمیر کار، گردگیر از جاش در اومد و گریس های داخل گردگیر ریخت رو رینگ و ماشین و...
    خب اينهم موضوع پيچيده اي است. راحت نميشه نظر داد. اما از يك چيز ميشه مطمئن بود كه اين مشكلات بعد از تصادف بوجود امده پس بايد عمل صدا در جايي باشه كه ضربه خورده و تصادف داشته .
    تعويض به تنهايي قطعات ممكنه درست انجام نشده باشه و نياز به صافكاري شاسي داشته باشه.ممكنه شاسي به مقدار خيلي كمي كه چندان محسوس نباشه خم شده و البته اون تعميركار ميزان انحراف فرمان رو با تنظيم مجدد( و نه صاف كردن و درست كردن شاسي) جبران كرده باشه.
    اون صدايي كه گفتيد به احتمال قوي سابيده شدن چيزي به تاير يا ديسك ترمز هست. شما پشت تايرهاي جلو رو به دقت نگاه كنين و از نظر سابيدگي و برخورد مداوم اشياء اون رو چك كنين. همينطور چيزهايي مثل سر روتها و طبق. اين قطع وصل شدن صدا در سرعتهاي مختلف ميتونه به دليل تغيير شكل تاير در سرعتهاي گوناگون باشه كه در سرعت كم بيشتر پهن بوده( ديواره خم بيشتري داره) و در سرعت بالاتر به دليل نيروي گريز از مركز خم ديواره كمتره و شايد از اون چيزي كه بهش سابيده ميشه فاصله ميگيره. البته در سرعت بالاتر هم به دليل سريعتر چرخيدن تاير اون صدا تندتر و البته زير تر بوجود مياد و با صداهاي ديگه موتور و تاير و و محيط درهم شده و قابل شنيدن نيست.
    داخل تويي گلگير رو هم از نظر سابيدگي اشياء چك كنين..
    در ادامه چرخ رو با جك بالا برده و ماشين رو روي خرك مناسب گذاشت رو روشن و در دنده گذاشته و چرخ رو بگردانين و ببينين بازم همون صدا مياد؟ در سرعتهاي مختلف آزمايش كنين.
    اين چك كردنها و بررسيها رو با آزمايشات انجام بديد احتمالا چيزهايي دستگيرتون بشه. در صورت امكان از محل آسيب ديده عكس واضحي بگيرين و اينجا بگذاريد..از پشت تاير..شاسي..قطعات جلوبندي و...

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

ممنون از نظرتون ولی:
    1- این صدا فقط چند بار اومد و دیگه نیومده که حالا بخوام ببرم روی جک و تایر بچرخونم و ببینم صدا میاد یا نه ( این دقیقا همون کاریه که تعمیر کار ایران خودرو میکنه و بعد میگه این که صدا نمیده، پس هیچیش نیست ).
    2- بعد از تصادف ماشین رو پیش بهترین و مجهز ترین و مشهور ترین تعمیر کار و صافکاری شهر بردم که سه برابر جاهای دیگه هزینه گرفت و گفت شاسی رو هم کشیده و درست کرده ( در حالی که جاهای دیگه میگفتن شاسی مشکلی نداره ).
    3- بعد از تصادف تا 15-20 هزار کیلومتر هیچ مشکلی نبود، حتی تا روزی که لنت ترمز ها رو تو ایران خودرو عوض کردن و بعد به خاطر عوض کردن گردگیر پلوس چرخ رو در آوردن و... هیچچچچچچچچچچچچچ صدا و یا مشکل دیگه ای نبود و مشکلات از اون روز شروع شد، به خاطر همین فکر میکنم مشکلات رو تعمیر کار سر به هوای ایران خودرو بوجود آورده و نه تصادفی که 15000 کیلومتر قبل تر داشتم.
    امروز حدود 100 کیلومتر با ماشین رفتم ولی هیچ صدایی نیومد!
    4- فکر نمیکنم صداهه ربطی به سرعت داشته باشی، فکر کنم به صورت شانسی تو سرعت پایین صداش در اومده، تو همون سرعت پایین هم قطع شد!
    5- عکس لازم نیست، ماشین صفر کیلومتر رو دیدید؟ ماشین من از اون هم نو تر و تمیز تر به نظر میرسه، برا همینه که نمیفهمن مشکل از چیه، پیش تعمیر کار خصوصی هم بردم، بردش روی چال و هر چی نگاه کرد گفت همه چیزش درسته و به نظر هیچ مشکلی نداره!
    میترسم این صدا آخر یه خرج درست و حسابی بذاره رو دستم و بزنه جاهای دیگه رو هم خراب کنه و یا یه جایی یه بلایی سر خودم و بقیه بیاره و...، بد بختی اینه که نه ایران خودرو و نه تعمیر کارای خصوصی نمیفهمن مشکلش چیه!

به نظر ریتم صدا کند تر از ریتم چرخیدن چرخ های ماشین میاد، صدا اینقدر بلند هست که اگر وجود داشته باشه تو سرعت 150 کیلومتر هم شنیده بشه، وقتی که صدا میداد به سرعت ربطی نداشت و صدا خودش میومد و میرفت.
    Last edited by soooot; 28-03-2012 at 01:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •