نه بابا اون كه بز نيست. لاما هست جدي ميگم. ولي واقعا منظورشون چيه؟ به نظرتون عكسي كه گرفتن دستشون به اعترازشون مربوطه؟
نه بابا اون كه بز نيست. لاما هست جدي ميگم. ولي واقعا منظورشون چيه؟ به نظرتون عكسي كه گرفتن دستشون به اعترازشون مربوطه؟
من یه بار رفتم عکس یه عروس دریایی بود
دوستان بحث سیاسی نکنید
به سوال من جواب بدید
فکر نکنم ، ولی یه رمزی هست ، همون که خیلی طولانیه (!) ، که یه عروسک مثل سیمز بچه بوجود میاد و هر وقت روش کلیک کنی می تونی سن هر سیمز رو انتخاب بکنی که چقدر بشه ، مثلا نوزاد بشه ، پیر بشه یا ...دوستان بحث سیاسی نکنید
به سوال من جواب بدید
البته اینا مال تجارب من از سیمز 2 هست
به نظرم دارن به حقوق حيوانات اعتراض ميكنن كه چرا حقشون ضايع شده.
یه نکته ی جالب
من دزد شدمو رئیسم ایرانیه اسمش
فامیلیشم انصاریه اسمش یادم نیست
تو این شغل غیر از budy چیز دیگه ای نمی خواد ؟
بابا سعيد جان برو تو option بازي بعد قسمت game نوشته life time spam يه ف يلتر داره اونو بيار سمتراست تا سيمت 960 روز خودشون يا 384 ساعت ما عمر كنه. باور كن بيشتر از اين ديگه حوصلت سر ميره.
اون رمز درازه هم كار نميكنه براي همه چي فقط براي يه سري چيز هاي بسيار كم ولي اگر ميخواي اينم رمز: testingcheatsenabled true با drag كردن نياز هات ميتوني كم يا زيادشون كني + با نگه داشتن shift و كليك بر روي زمين خالي ميتوني tleport كني خودت رو به هر جا كه بخواي.
Last edited by loomina; 23-06-2009 at 13:38.
WOOHOO چیه ؟
آخه هر دوشون یکی از ارزوهاشون اینه با هم WOOHOO کنن ؟ موجب بچه دار شدن میشه؟
لومینا جان چپ و راستو بلد نیستی ها سه ساعت دنبالشم نگو مدرسه سمت راست هست نه چپ !
--------
مهم : ارتقا ورژن سیمز شما به 1.631 دیگر نیازی به نسخه Razor برای نصب کردن اکسپیشن های آینده ندارید
تورنت هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تستش نکردم چون خودم نسخه 1.631 اصلی رو دارم
ولی تستش ضرر نداره
15 مگ هست
Last edited by HoJJaT_007; 23-06-2009 at 13:55.
در واقع همون بچه دار شدن بدون بچه دار شدن هست(دیگه از این واضح تر بد آموزی داره)
راستی یکی از قابلیتهایی که به بازی اضافه شده روابت نا مشروع هست که شما بدون زادواج هم میتونید ...
که یکی از نقاط ضعف بازیه(البته در ایران)
مشه بگی چطور میشه دزد شد؟
پ.ن: چرا پست من پاک شد ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)