تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 210 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.
    من میخوام با لپ تاپ به مودم وایرلس pcم وصل بشم ولیکن بجای اینکه پسورد مودم وایرلسم رو بپرسه، یه کادر یوزرنیم و پسورد میاره. نمیدونم باید چی بزنم توش. یوز و پس لپ تاپ یا pc رو هم زدم اما عمل نکرد. عکس ِ یوزری هم که انداخته کنارش نه عکس یوزر لپ تاپ و نه عکس یوزر pcم هست. ضمنا ویندوز لپ تاپم 7 هست.
    لطفا کمک.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام.
    من میخوام با لپ تاپ به مودم وایرلس pcم وصل بشم ولیکن بجای اینکه پسورد مودم وایرلسم رو بپرسه، یه کادر یوزرنیم و پسورد میاره. نمیدونم باید چی بزنم توش. یوز و پس لپ تاپ یا pc رو هم زدم اما عمل نکرد. عکس ِ یوزری هم که انداخته کنارش نه عکس یوزر لپ تاپ و نه عکس یوزر pcم هست. ضمنا ویندوز لپ تاپم 7 هست.
    لطفا کمک.
    با توجه به گفته‌هاي شما من به اين صورت متوجه شده‌ام كه شما مي‌خواهيد به سيستم خود اتصال پيدا كنيد و از قابليت به اشتراك گذاري استفاده نماييد.

در صورتي كه شما از طريق لپ تاپ داراي ويندوز 7 به سيستم عادي وصل شويد براي نام كاربري خود در ويندوز 7 رمزي قرار دهيد. موقع‌اي كه ازتون نام و كلمه عبور خواست نام و كلمه عبور ويندوز 7 رو واريد كنيد.

براي اينكه به PC وصل شويد (ويندوز XP) وارد Folder Option شده و در سربرگ View دكمه Restore Default را بزنيد.

سپس OK و حالا به راحتي مي‌تونيد از لپتاپتون به PC وصل شويد.

شاد باشيد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیزم مقاله خیلی خوبی بود و ممنون.اما تمام این کارهارو قبل اینکه بخونمش هم انجام میدادم و اتصال مودم 3جی رو هم شیر میکنم ولی اینترنت پخش نمیشه.
    برای homegroup توی سیستم سرور من اصلا نمیشه ساخت و ارور میده.در ضمن من نمیخوام روی سیستمها پسورد بذارم .

---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:27 AM ----------

بعدشم اون قسمتی که گفتین باید بصورت یک ساختار درختی دربیاد اصلا نشد

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با توجه به گفته‌هاي شما من به اين صورت متوجه شده‌ام كه شما مي‌خواهيد به سيستم خود اتصال پيدا كنيد و از قابليت به اشتراك گذاري استفاده نماييد.

در صورتي كه شما از طريق لپ تاپ داراي ويندوز 7 به سيستم عادي وصل شويد براي نام كاربري خود در ويندوز 7 رمزي قرار دهيد. موقع‌اي كه ازتون نام و كلمه عبور خواست نام و كلمه عبور ويندوز 7 رو واريد كنيد.
    وارد کردم. نشد.

براي اينكه به PC وصل شويد (ويندوز XP) وارد Folder Option شده و در سربرگ View دكمه Restore Default را بزنيد.

سپس OK و حالا به راحتي مي‌تونيد از لپتاپتون به PC وصل شويد.
    این کار برای چی هست؟ من انجام دادم بازم نشد.

ضمنا از لپ تاپ به شبکه های دیگه میخوام وصل شم پسورد رو میپرسه اما به pc یه کادر یوز و پس (مثل همون یوزراکانتهای ویندوز) میاره که گفتم عکسش هم نه با یوزر لپ تاپ و نه با یوزر pc یکی نیست.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

وارد کردم. نشد.

این کار برای چی هست؟ من انجام دادم بازم نشد.

ضمنا از لپ تاپ به شبکه های دیگه میخوام وصل شم پسورد رو میپرسه اما به pc یه کادر یوز و پس (مثل همون یوزراکانتهای ویندوز) میاره که گفتم عکسش هم نه با یوزر لپ تاپ و نه با یوزر pc یکی نیست.
    براي ارتباط به سيستم ديگر نياز به داشتن مجوز هست.

مجوز هم همون نام و كلمه عبور ويندوز هست به شرطي كه براي PC رمزي قرار داده باشيد.

شما براي اشتراك پوشه و درايوهاتون به چه صورت عمل مي‌كنيد؟

شاد باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

من به تازگی یه مودم tp-link8901g گرفتم و با lan به دسکتاپم متصلش کردم و با وایرلس هم به لپ تاپ و دارم ازاینترنتش هم تولپ تاپ هم رودسکتاپ استفاده می کنم وراضی ام ودر این موردمشکلی ندارم اما برای شیر کردن فایلها بین لپ تاپ ودسکتاپ به مشکل برخوردم وتو ویندوز7 تو قسمت network به غیر از اطلاعاتی که برای شیر گذاشتم چیزی وجود نداره در صورتی که مثلا باید اطلاعاتی که برای شیر در دسکتاپ گذاشتم رو لپ تاپ بیاد و بتونم از اونها رو لپ تاپ کپی بگیرم.
    کسی می دونه چه جوری میشه این کارو انجام داد .اگه کسی اطلاعاتی تو این ضمینه داره ممنون میشم کمک کنه ضمنا هم رو لپ تاپ هم رو دسکتاپ ویندوز 7 نصب کردم
    Last edited by saeedblack; 27-05-2011 at 10:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    لطفا کمک.
    سلام
    منم همین مشکل رو دارم
    یه مودم بیسیم linksys wag160n دارم که روتر هم هست.باهاش تو خونه یه اینترنت بیسیم رو راه انداختم و با همه لپ تاپ ها و گوشی ها میتونیم بریم تو نت.فقط الان میخوام انتقال فایل داشته باشم نمیتونم
    یه شبکه خونگی ساختم ولی وقتی میخوام به لپ تاپ دیگه که اون هم سون هیت وصل شم در حالی که میپرسه رمز شبکه رو وارد کنین ولی زیرش کادری هست که نام کاربری و رمز ورود سیستم رو میخواد.با اینکه وارد میکنم بازم قبول نمیکنه
    نمیدونم چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مجوز هم همون نام و كلمه عبور ويندوز هست به شرطي كه براي PC رمزي قرار داده باشيد.
    ای بابا. دو دفعه س دارم میگم یوز و پس pc رو زدم عمل نکرد. یوز و پس لپ تاپم زدم عمل نکرد. باز میگید...
    لطفا کمک

شما براي اشتراك پوشه و درايوهاتون به چه صورت عمل مي‌كنيد؟
    این چه سوالیه. من که تا حالا این کارو نکردم آخه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

ای بابا. دو دفعه س دارم میگم یوز و پس pc رو زدم عمل نکرد. یوز و پس لپ تاپم زدم عمل نکرد. باز میگید...
    لطفا کمک

.
    من هم همین مشکل رو دارم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آموزش شبكه كردن و يا وصل كردن دو كامپيوتر به هم

شبكه كردن دو كامپيوتر به شكل مستقيم ( به ساده ترين روش )

بنا به پرسش هاي مككر دوستان در مورد شبكه كردن 2 كامپيوتر ، تصميم گرفتم كه اين مقاله را در سايت قرار بدهم كه مشكل خيلي از دوستان حل بشود ، و از قرار گرفتن سوالات تكراري در سايت مبني بر شبكه كردن 2 كامپيوتر جددا خودداري بشود .
    به نظر مقاله ي كاملي مي آيد ولي اگر باز هم دوستان مشكلي داشتند حتما پاسخ گو خواهم بود .

در خانه ها و يا مراكز كوچكي كه دو رايانه وجود دارد هميشه فكر وصل كردن اين دو رايانه به ذهن صاحبان آن مي رسد.
    فكر راحت شدن انتقال اطلاعات بين 2 كامپيوتر به وسيله ي شبكه كردن آن دو يكي از دلايل شبكه كردن كامپيوترها مي باشد . و فكر حذف سخت افزارهايي مانند سي دي و يا انواع فلش مموري ها براي انتقال اطلاعات ، و انتقال اطلاعات به وسيله ي چند كليك دليل خيلي خوبي براي شبكه كردن 2 كامپيوتر مي باشد .
    شبكه كردن 2 كامپيوتر دو بخش خيلي مهم دارد :

1 . سخت افزاري
    2 . نرم افزاري

1 . سخت افزاري :
    1-1 . هر كامپيوتر بايد يك كارت شبكه داشته باشد ، كه در اكثر كامپيوتر هاي خانگي كارت شبكه آن بورد مي باشند (يعني مانند كارت صدا بر روي مادربورد است و به صورت جداگانه نيست و اصولا نيازي به خريد جداگانه ي آن نيست)

2-1 : بعد از داشتن كارت شبكه نياز به كابل رابط است كه براي وصل كردن 2 كامپيوتر به هم بايد از كابل Cross (كراس) استفاده كرد .
    كابل را به راحتي مي توانيد به صورت آماده خريداري نماييد ، ولي ما اينجا آموزش درست كردن كابل را هم مي دهيم .
    (نكته : نيازي نيست تا بخش آموزش درست كردن كابل كراس را هم ياد بگيريد ، شما مي توانيد آن را به راحتي با هر متراژي كه دوست داريد بخريد . )
    آموزش درست كردن كابل كراس :
    در شكل زير الگوي ساخت اين كابل و مبناي ساختن كابل را مشاهده مي كنيد :

در تصوير بالا تي اكس ها ( سيم هاي فرستنده اطلاعات ) و آر اكس ها ( دريافت كننده ها ) را مشاهده مي كنيد. تي اكس هاي مثبت به آر اكس هاي مثبت و تي اكس هاي منفي نيز به آر اكس هاي منفي متصل شده اند.
    براي ساخت سر اول كابل بايد رنگ هاي سيم ها را مانند شكل زير ترتيب كنيم و به سوكت متصل نماييم :

سفيد نارنجي - نارنجي - سفيد سبز - آبي - سفيد آبي - سبز - سفيد قهوه اي - قهوه اي

سر ديگر كابل را بايد به صورت ديگري ترتيب كرد و به سوكت متصل نمود تا بدون نياز به سوييچ و خرج اضافه بتوان تنها با يك كابل دو رايانه را به هم متصل كرد :

سفيد سبز - سبز - سفيد نارنجي - آبي - سفيد آبي - نارنجي - سفيد قهوه اي - قهوه اي

2 . نرم افزاري
    بعد از اينكه كابل كراس را ساختيم يا خريداري نموديم ، يك سر آن را به كامپيوتر شماره 1 و يك سر آن را به كامپيوتر شماره ي 2 وصل مي كنيم (شماره ي كامپيوتر ها بر هيچ اساسي نيست و خواستيم منظورمان را برسانيم .) .

اكنون مراحل زير را براي تنظيمات نرم افزاري آغاز مي كنيم :

در كنترل پنل بر روي آي كن Network Connections دو بار كليك كنيد .
    در پنجره ي باز شده در بخش Lan or High-speed internet بر روي Local Area Connection راست كليك كنيد و گزينه ي Properties را انتخاب بنماييد .

حال در پنجره ي باش شده در سربرگ پيش فرض يعني جنرال روي گزينه Internet Protocol (TCP/IP) دو بار كليك مي كنيم سپس تنظيمات ( يعني عدد ها ) را مانند شكل زير اعمال مي نماييم :

اكنون سراغ رايانه ديگر مي رويم (2) و مراحل بالا را تكرار مي كنيم با اين تفاوت كه تنظيمات رايانه دوم را مانند شكل زير اعمال مي كنيم :

اكنون اتصال بين دو رايانه با يك كابل به صورت مستقيم برقرار است. براي اطمينان كار دو سيستم را يك بار ري استارت نماييد.

اشتراك و استفاده همزمان از اينترنت در دو رايانه

رايانه اصلي را مانند هميشه به اينترنت متصل نماييد بعد از وصل شدن رايانه به اينترنت روي كانكشن خود راست كليك كنيد سپس گزينه آخر را انتخاب نماييد و بعد در سربرگ ادونس مانند شكل زير عمل نماييد :

در شكل بالابه گزينه سوم كه تيك ندارد توجه كنيد ! در صورتي كه تيك اين بخش را بزنيد رايانه دوم مي تواند اينترنت به اشتراك گذاشته شده را غير فعال كند و روي آن كنترل داشته باشد كه بنا به خواسته شما مي توانيد تيك آن را برداشته يا قرار دهيد.

نويسنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( © نویسنده پست اول )

( این پست جهت تکمیل تاپیک بروز رسانی شده است -)
    سلام
    من تو pc که به مودم وصل میشه فقط یک جا برای کابل شبکه دارم و آن هم به مودم وصل شده است حال من کابل cross را به کجا وصل کنم که هم کامپیوترها شبکه بشن و هم اینترنت قابل استفاده در هر دو باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •