ريو 16 سوپاپه چرا امار اشتباه ميديد
ريو 16 سوپاپه چرا امار اشتباه ميديد
اگه میخوای تو تصادف کشته نشی اصلا ماشین ایرانی نگیر!!!!
اگه قیمت دوستمون در رابطه با هوندا سیویک درست باشه که دیگه حرف نداره از نظر کیفیت که ماشین های ژاپنی معروفن و از نظر موتور ماشین که هوندا معروفه!!
البته گالانت 92 هم خیلیخوبه چون دارمش و عین بنز نرم و کیفیت ژاپنی داره!!!!
3.5 میلیون بزار روش (از یه جا جور کن!) یه پرشیا اوراقی بخر(یعنی با 10 تومن) بعد 10 میلیون روش کار کن (سیستم و ساب و نیترو و ...) بعد بفروش 35 میلیون. 15 میلیون خالص در میاری!
اگه تعدادتون زیاده که معلومه تندر !!!و اگه از نظر استقامت هم میخوای باز هم تندر!!!ولی برای تفریح آخر هفته و اسپورت کردن 100 درصد ریو بگیر
![]()
اصلا به سوال نگاه انداختی !!!! مگه اینجا بحث تیونیگه اصلا!!! فقط میخواستی یه چیزی پر کرده باشی !!! بعدشم کی این همه بابن این ماشین آشغال ایرانی پول میده ؟
![]()
یه ماشین که زیر پای خودم باشه و به دردم بخوره با حداقل قیمت چی سراغ دارین (قیمت هرچی پایین تر بهتر )
فقط یه چیز نباشه که من مجبور شم 24 ساعته مشغولش باشم
البته منم دست کمی از تاپیک بالایی ندارم
فقط پراید بخر . بهترین ماشین برای آموزش رانندگیه چون هم شتاب و هم دید مناسبی داره .
رو بورس هم هست . چند ساعته ازت میخرن . زده دار بودن ماشین مشکلی نداره فقط فنی ماشین رو بررسی کن .
Last edited by Ssarshar; 05-07-2008 at 20:10.
من پراید کره ای رو به شما پیشنهاد میکنم مدلشم هرچی بود (72 به بالا) فقط زیر 100000 تا کارکرده باشه . درضمن فنی ماشینو خوب بررسی کنید یا اگر وارد نیستین میتونید یک نفر وارد به فنی ماشین رو ببرید تا یک وقت ماشینو بهتون نندازن اونوقت به قول خودتون 24 ساعته روش مشغول شین . توجه داشته باشین که ماشینای با کارکرد بالا بسیار حساسن و در موقع خرید اینگونه خودروها باید سلامتشان تایید شود .
اگر سوال دیگه بود در خدمتتان هستم .
پیروز باشید
سلام
من بعد از کلی بررسی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم:
تندر از نظر موتور و بدنه خیلی بهتر از ریو هست
اما باید چند فاکتور در نظر گرفته بشه:
1-عدم وجود قطعات یدکی تندر(خود کارخونه واسه ساختن نداره چه برسه به این که بخواد به مردم بده)
2-شکل زشت هر دو خودرو
3-کیا موتور داره ورشکست میشه
4-رنو از اول تولیدش تا حالا هیچ موفقیت چشم گیری نداشته به جز رنو 5 به خاطر اولین هاچ بک تولیدی
5- قیمت زیاد هر دو خودرو(قیمت کاذب هر دو)
6-یادم نیست
در کل نظر من اینه که الان با این قیمتها هیچ کدوم از این دو ماشین خریداری نشه چرا که با یه ماشین پراید هم میشه همه جای ایران رو گشت
هیچ وقت نباید به خاطر نبود قطعات یدکی ناراحت بود
همه جای ایران تعمیرکارش پیدا میشه
این نظر کلی من بود.
بفرمایید این آدرسش
تو این برید پژو 406 رو سرچ کنید. اونجا اونو مینویسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)