ممنون که جواب دادید !
عزیز متاسفانه من هر چی که میخواد به نت وصل بشه رو allow کردم اما مشکل حل نشد !
ممنون که جواب دادید !
عزیز متاسفانه من هر چی که میخواد به نت وصل بشه رو allow کردم اما مشکل حل نشد !
یه سوال :
کسانی که آویرا دارن و با مشکل افت سرعت دانلود توسط idm مواجه ان میدونن که برای حل این مشکل باید webguard رو غیر فعال کرد
حالا سوالم اینه که اگه فایل اجرایی idm رو به لیست سفید آویرا اضافه کنیم آیا مشکل بدون غیر فعال کردن وب گارد حل میشه یا نه؟
کسی اینو امتحان کرده؟
مشکل ربطی به IDM نداره. این مشکل مستقیم به Webguard ربط داره. شما میتونید یا WG را از کار بندازید و یا با re-install کردن دوباره تیک قسمت Webguard و Webmail را بردارید تا اصلا اینستال نشند و پروسه های اجرا شده ی اضافی هم نداشته باشید.
کلا تمام آنتی ویروسهایی که HTTP Scanner دارند تا حدودی سرعت لود و دانلود را کم میکنند اما این قضیه در اویرا کمی بیشتره.
با دانلود منجر های دیگه هم امتحان کردی که مشکل همچنان باقیه یا نه؟
دوست عزیز در پست قبلی هم اشاره کردم. مشکل ربطی به دانلود منیجر نداره. این آنتی ویروس HTTP Scanner داره که در اویرا با اسم WebGuard شناخته میشه. به این صورت که هر دیتایی از طریق پورتهای HTTP, HTTPS, FTP داخل یا خارج بشه اول توسط WebGuard اسکن میشه. حالا میخواد این رد و بدل دیتا توسط یاهو مسنجر انجام بشه و یا فیلم های آنلاین مانند youtube و یا دانلود منیجر هایی مانند IDM. اسکن شدن این دیتا ها هم احتیاج به زمان داره و به همین دلیل احساس کند بودن بود در صفحات وب و یا کم شدن سرعت دانلود را احساس میکنید.
در ضمن دیتابیس HTTP Scanner برای بلاک کردن فایل ها و سایت های آلوده با دیتابیس File Scanner در این آنتی ویروس فرق میکنه. بطور مثال ممکنه شما با باز کردن یک سایت آلوده پیغام بلاک شدن سایت را از طرف اویرا دریافت کنید اما اگر وب گارد را غیر فعال کنید و دوباره اون سایت رو باز کنید فایل آلوده رو نتونه از طریق File Scanner تشخیص بده.
من شنیده بودم آویرا با یه سری دانلود منجرهای دیگه مشکلی نداره
الان تست شد نتیجه افت سرعت دانلود منفی بود
ظاهرا این آنتی ویروس با یه سری برنامه ها مشکلاتی داره
طبق ایمیلی که دیشب به idm زدم و الان جوابش رو دیدم این موضوع تایید شده
اما بهر حال آنتی ویروس قدرتمندیه
کنار گذاشتنش اصلا به صرفه نیست....
مجدد سلام بر شما !
آقا این سایتی که اینجا هست برای KEy اویرا مثل اینکه Ok نمیشه . یبار که موفق شدم عضو شم میل زد ولی KEy نداد !
الانم باهاش درگیرم . چه حالت معمول چه با آن تی پ ر ا Xy !!!! این پیغام رو دارم :
We are sorry but this promotion is not available in your region.
The promotion has expired on 19 March 2010
راهنمایی کنین لطفا . اویرای من غیرفعاله ...
یک پست زدی اما باید صد تا سوال بپرسیم تا بدونیم شما چی میخوای.
اول کدوم سایت؟ اویرا برای کدگرفتن لینک های مختلفی داره.
دوم : از چه نسخه ای استفاده میکنید؟ کی نسخه های مختلف فرق میکنه.
سوم: در مورد اون پیغام. هر لینکی بوده فراموش کن چون تاریخش تموم شده و تا 19 مارس میشد از اون لینک کی گرفت. لینکو نگه دار شاید دوباره فعال شد.
اینم لینک های جدید.
کی 1 ماهه برای Avira Premium Security Suite
و همچنین کی های همیشه آپدیت که در سایت زیر برای Security Suite گذاشته میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دریافت کی 3 ماهه از سایت اوبرا برای Avira Premium Security Suiteکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی 1 ماهه برای Avira Antivir Premiumکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک های بالا همه تا تاریخ دادن این پست تست شدند و کار میکنند.
اوه اوه ! چت زدم شرمنده !فکر کردم آخرین پست مال خودم بوده همه اینا رو گفتم ! تو خیال خودم بودم که "ارسال جواب " رو زدم ! ببخشید واقعا !
....
Avira Premium security Suite دارم .
من از تو Page اول تاپیک اویرا رو Ok کردم و قبلا هم با همون لینک کارم را میفتاد .
از همین سایت :
ورژن اویرای من :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Avira Premium Security Suite Ver 8.2.0.264
سومی رو هم گرفتم ! دنبال راه حل بودم که ظاهرا پیشنهاد کردی
2 تا لینک که قبلا هم باهاشون کار میکردم و از ای میلی که اویرا بهم میزد Key دانلود میکردم رو تست کردم . ای میل اومده ولی قابل دانلود نیست صفحه ای که بهم معرفی میکنه :(
یدونه 3 ماهه و 2 تا 1 ماهه داره که پولین .. قسمت بالاشونم که رایگانه چیزی برای دانلود نیست :(
Last edited by lahij_web; 26-06-2010 at 01:29.
دشمنت شرمنده عزیز.
از اون لینک هایی که دادم کی رو بگیری مشکلت حل میشه . اما چرا هنوز تو نسخه 8 موندی؟حداقل اگر نسخه ی 10 رو دوست نداری به 9 آپدیت کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)