برایه مخابرات فعلا نامه!!
اما در مورد شاتل بارها از طریق تماس تلفنی و ایمیل مشکلو مطرح کردم تو این دو ماهه گذشته. اما هیچ کاری نکردن! باید حضوری رفت (با توپ پر!!!)
برایه مخابرات فعلا نامه!!
اما در مورد شاتل بارها از طریق تماس تلفنی و ایمیل مشکلو مطرح کردم تو این دو ماهه گذشته. اما هیچ کاری نکردن! باید حضوری رفت (با توپ پر!!!)
بابا این شاتل که گندشو در آورده. باید یه فکری کرد
به این میگن اینترنت پر سرعت
ساعت 10:24 /منطقه آزادی / 512 / شرکت سابین نمایندهی صبانت
[IMG]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/hellboy/My%20Documents/Downloads/428012915.png[/IMG]
سرعت دانلود رو ببین
[IMG]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/hellboy/My%20Documents/My%20Pictures/123.jpg[/IMG]
کی میگه صبانت بده ؟؟ من 1هفته هست که سرعتم بالا رفته خدا کنه سرعتم همین طوری بمونه
.
.
.
.
.
ایول صبانت
هنوز اولش بعدا شما هم به جمع ما مي پيوندي
مال همه سرویس شاتلشون گند زده؟
شاتل كه اره بهتره بگيم تمام سرويسهاي ديگه هم بله
مرکز مخابراتی من فدائیان اسلام هست.
شاتل بگیرم یا فن آوا.
گزارش ماهیانه مخابرات رو که دیدم، دیدم که فن آوا کمترین ( این کمترین رو خوب در ذهنتون نگهدارید تا در چند جمله بعدی قاطی نکنید! ) یوزر رو در مقایسه با خودش ( در کلیه مراکز مخابراتی ) و همچنین در مقایسه با شاتل ( در مرکز مخابراتی فدائیان اسلام ) و نیز در مقایسه با سایر ارائه دهندگان سرویس adsl در مشهد ( در مرکز مخابراتی فدائیان اسلام ) دارد.
نظرتون چیه؟
Last edited by Subaru; 08-04-2009 at 10:39.
سلام دوستان.
به نظرتون برا منطقه گلشهر ( بلوار شهید آوینی ) با پیش شماره (258 ) به غیر از سابین نت از چه شرکت دیگه ای می شه اینترنت گرفت؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)