تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 1126 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

هارد دیسک ماکستور 160 (sata) خود بخود بدون هیچ مشکلی از کار افتاد.
    اصلا برق به این هارد وارد نمیشه (وقت روشن شدن سیستم هیچ صدا و یا لرزشی نداره)
    گفتن احتمالا ایراد از بردش باشه

بازم گفتن که اگه حتی بردشو عوض کنم و به فرض که راه بیفته ، بازم احتمال اینکه به اطلاعات دسترسی پیدا کنی 50 -50 هستش - حالا من منوندم مگه اون دیسکها بصورت فیزیکی نوشته نشدن پس چرا احتمال برگشتن اطلاعات 50 -50 هست؟
    چون اطلاعاتش واقعا برام مهمه

اگه یه جای بسیار معتبر برای تعمیر هارد دیسک تو تهران معرفی کنید ممنون میشم
    هر چی باشه50% هم کلیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.

dell inspiron 1520 دارم.

وقتی هایبرنیت میکنم، انجام نمیشه و به جاش پیغام زیر میاد. دو روز هم هست ویندوز عوض کردم.

البته قبل از عوض کردن ویندوزهم، وقتی هایبرنیت رو میزدم یک پیغام خطا می داد و میگفت درایوی که الان تو عکس نشون دادم،

نمی گذاره هایبرنیت انجام شه، باید آپدیت بشه. ( البته بعد از تعویض ویندوز، درست شد و دو سه بار هایبرنیت کردم ولی امروز مشکلی که بالا گفتم به وجود اومد.

مشکل رو در تاپیک لپتاپ، پرسیدم چون به هارد هم مربوط میشد از شما هم کمک خواستم.

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام كمك كنيد !!! چند هفته پيش من يه هارد 160 مكستور IDE خريدم. ولي موقع كار با كامپيوتر هارد يه صدايي شبيه جير جير (يا صدايي شبيه مودم هاي دايال آپ وقتي مي خوان كانكت بشن) داشت . شك كردم كه نكنه هاردش مشكل داشته باشه . براي همين فرستادمش گارانتي يه چك بكنن . اونا هم به گفته خودشون بررسي كردن و گفتن مشكلي نداره . الان كه هاردو دوباره وصل كردم ديدم نه صداش هيچ تغييري نكرده . با چند تا برنامه هم خصوصيات SMART هاردو چك كردم تمام برنامه ها وضعيت عمل كرد و سلامتي هارد رو ميزنن 44% . تمام آيتم هاي مربوط به همون ويژگي هاي اسمارت 100% هستن بجز يه آيتم به نام seek error rate كه اون روي 44% . چه كنم؟ چه اتفاقي داره ميافته؟Seek Error Rate:Rate of seek errors of the magnetic heads. If there is a failure in the mechanical positioning system, a servo damage or a thermal widening of the hard disk, seek errors arise. More seek errors indicates a worsening condition of a disk surface and the disk mechanical subsystem.

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام كمك كنيد !!! چند هفته پيش من يه هارد 160 مكستور ide خريدم. ولي موقع كار با كامپيوتر هارد يه صدايي شبيه جير جير (يا صدايي شبيه مودم هاي دايال آپ وقتي مي خوان كانكت بشن) داشت . شك كردم كه نكنه هاردش مشكل داشته باشه . براي همين فرستادمش گارانتي يه چك بكنن . اونا هم به گفته خودشون بررسي كردن و گفتن مشكلي نداره . الان كه هاردو دوباره وصل كردم ديدم نه صداش هيچ تغييري نكرده . با چند تا برنامه هم خصوصيات smart هاردو چك كردم تمام برنامه ها وضعيت عمل كرد و سلامتي هارد رو ميزنن 44% . تمام آيتم هاي مربوط به همون ويژگي هاي اسمارت 100% هستن بجز يه آيتم به نام seek error rate كه اون روي 44% . چه كنم؟ چه اتفاقي داره ميافته؟seek error rate:rate of seek errors of the magnetic heads. If there is a failure in the mechanical positioning system, a servo damage or a thermal widening of the hard disk, seek errors arise. More seek errors indicates a worsening condition of a disk surface and the disk mechanical subsystem.
    با توجه به نوع صدايي كه گفتي هاردديسكت از لحاظ مكانيكي ايراد داره
    مال كدوم گارانتيه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

هارد دیسک ماکستور 160 (sata) خود بخود بدون هیچ مشکلی از کار افتاد.
    اصلا برق به این هارد وارد نمیشه (وقت روشن شدن سیستم هیچ صدا و یا لرزشی نداره)
    گفتن احتمالا ایراد از بردش باشه

بازم گفتن که اگه حتی بردشو عوض کنم و به فرض که راه بیفته ، بازم احتمال اینکه به اطلاعات دسترسی پیدا کنی 50 -50 هستش - حالا من منوندم مگه اون دیسکها بصورت فیزیکی نوشته نشدن پس چرا احتمال برگشتن اطلاعات 50 -50 هست؟
    چون اطلاعاتش واقعا برام مهمه

اگه یه جای بسیار معتبر برای تعمیر هارد دیسک تو تهران معرفی کنید ممنون میشم
    هر چی باشه50% هم کلیه
    معمولا با سوختن برد هاردديسك به تنهايي اطلاعات از بين نميره

تقريبا تمامي تعميركاران هاردديسك قادر به تعويض برد هاردديسك هستن

معرفي كردن جاي معتبر ميشه تبليغات
    تبليغات هم توي اين فوروم ممنوعه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من اومدم سیستم عامل Vista 64 X رو نصب کنم در حالی که سیستمم 100% سالم بود و بدون هیچ ایرادی داشت با Xp کار میکرد موقع نصب vista اومدم درایو ویندوز قبلی رو پاک کردم تا جدید بسازم و بعد متوجه شدم 3 تا از دایو های منو به عنوان فضای خالی میشناسه و بعد یه درایو جدید با Vista ساختم که دیدم فضای اون درایوم و از 15 گیگ به 50 گیگ ارتقا داده

حالا به یه سیستم دیگه هاردمو وصل کردم و دیدم فقط یه درایو و میشناسه
    و باقی رو اصلا تو xp نمیشناسه و نمی یاره , حالا اگه میشه بگید اول باید واسه Recovery پارتیشن بندی کنم . و بعد از چه نرم افزاری واسه Recovery استفاده کنم؟
    یا همین الان رو این هارد دیگه نرم افزار recovery نصب کنم و بعد این هارد خرابم و وصل کنم بهش ؟

نمیدونم چه کار کنم , اطلاعاتم خیلی مهم کمک کنید خواهش میکنم.....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام.

Dell inspiron 1520 دارم.

وقتی هایبرنیت میکنم، انجام نمیشه و به جاش پیغام زیر میاد. دو روز هم هست ویندوز عوض کردم.

البته قبل از عوض کردن ویندوزهم، وقتی هایبرنیت رو میزدم یک پیغام خطا می داد و میگفت درایوی که الان تو عکس نشون دادم،

نمی گذاره هایبرنیت انجام شه، باید آپدیت بشه. ( البته بعد از تعویض ویندوز، درست شد و دو سه بار هایبرنیت کردم ولی امروز مشکلی که بالا گفتم به وجود اومد.

مشکل رو در تاپیک لپتاپ، پرسیدم چون به هارد هم مربوط میشد از شما هم کمک خواستم.

ممنون
    لطفا در صورت امكان تست كنين بيبنين با تعويض هارد ديسك لپ تاپتون اين مشكل باقيه يا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

لطفا در صورت امكان تست كنين بيبنين با تعويض هارد ديسك لپ تاپتون اين مشكل باقيه يا نه
    مشکل از برنامه rollback rx بود. ورژن 7 البته. بعد از پاک کردنش ، هایبرنیت انجام میشه.

داره خودمونی میشه free28333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام و روز خوش .
    یه سوال دارم . من یه هار 40 quantum 7200 - ide دارم که بردش خراب شده و الان دنبال یه برد میگردم. چجوری بفهمم که بردش چیه تا بتونم دنبال مدلش بگردم؟

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این هارد 10 تومن نمی ارزه که بخوای 15 تومن خرج بردش کنی
    اگه اطلاعات مهمی داری بده ایران هارد کلینیک برات اطلاعات رو دربیارن بعد هارد رو بنداز دور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •