این شرکته که جدید و قیمتای خوبی میده از شرکتهایی که دارن 5-6 سال کار میکنن وامتحانشونو هم پس دادن گرونتره. یک نگاهی به قیمت بقیه ها بکن. راستی نگفتی خودت از کجا سرویس داری؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این شرکته که جدید و قیمتای خوبی میده از شرکتهایی که دارن 5-6 سال کار میکنن وامتحانشونو هم پس دادن گرونتره. یک نگاهی به قیمت بقیه ها بکن. راستی نگفتی خودت از کجا سرویس داری؟
دقیقا شما دارین کاری میکنید که به نفع پارس انلاینی ها میشه !
وقتی همتون جمع کنید برید اندیشه , اندیشه به ارزوی خودش میرسه و سرعت رو میاره پایین. انوقته که همتون از کارتون پشیمون میشین.
پارس انلاین هم متوجه این قضیه میشه و بخاطر اینکه کاربر هاش فرار نکنن سرعتشو افزایش میده.
موفق باشید ...
خوب رشت مقر اصلی اندیشه سبز هست و من مطمئن هستم هر اتفاقی هم که تو رشت بیفنه اندیشه بهنرین سرویس دهنده رشت باقی میمونه. ضمنا اندیشه فکر کنم یک 10 سالی باشه که داره تو رشت کار میکنه و من هیچ وقت ندیدم که با مشتریا اینجور که شما میگی برخورد کنه! ولی خوب نظر شما هم نظریه.
سلیقه ها هم متفاوته. اما موضوع اینه که حتی اگه کاربرای اندیشه 2 برابر هم بشن و اونا هم هیچی به امکاناتشون اضافه نکنن سرعت ما ممکن نصف شه. حتی در اینصورتم سرعتم خیلی بیشتر از تعهد شرکته ومن از همون هم راضی خواهم بود.
من امروز پارس بودم به نظر دارن قیمتها رو می یارن پایین ولی گفت از هفته دیگه اعلام می کنیم به نظر قیمتها خیلی پایین امده اونجوری که اون خانمه می گفت می گه اگه 1 مگ بگیری روی 3 مگ برات می بندن
چه حالی می ده اینترنت رو دانلود می کنیم اونوقت![]()
خوب خبر خوبیه چون اونوقت اندیشه هم یک کاری می کنه.
ولی 1 مگ رو چند میدن که بعد 3 مگ ببندن؟ و این که 3 مگ بستن معنیش اینه که 3 مگ هم تحویل میدن چون الان سر خیلی پایینتر از این حرفهاش موندن .این شبیه وعده برای جلوگیری از کوچ کاربرا به سمت اندیشس. ولی خوب خوبیش اینه که اگه اونا 3 مگ کنن اونوقت ما که از اندیشه داریم سرعتمون میشه 4 مگ.قسمت دوم حرفهاتو قبول دارم : "چه حالی می ده اینترنت اونوقت"
سلام من فکر می کنم اگه اندیشه قیمتاشو پایین نمی آورد حالا حالاها پارس انلاین قیمتشو تغییر نمیداد در واقع باعث این کاره خیر شد و پارس انلاین مجبور شد واسه اینکه کاسه کوزش جمع نشه از ترسش قیمتاشو بیاره پایین![]()
هاهاها جمع کنین بابا خجالت اوره اینقدر دستمال یه شرکت غیر رشتی رو نکشین تازه خوبه سرویسشم چنگی به دل نمیزنه البته از یه سری رشتیها انتظاری بیشتر از اینم نمی ره
اینترنت اندیشه هیچوقتی قطع نمیشه
دوست عزیز اگه من پارس انلاین رو قبول دارم بخاطر اینکه در یک نظرسنجی کلی بین تمامی سرویس دهنده های اینترنت در ایران رتبه سوم رو اورده و در رشت هم سرویس میده. شما میگی اندیشه 10 ساله راه افتاده ؟ پارس انلاین اولین ISP ایران بود که تاسیس شد !!! پارس انلاین هرگز مثل اندیشه نوسان های عجیب و غریب نداشته ! همیشه سرویس ها یک قیمت بوده. همیشه بخش پشتیبانی مسئولیت پذیری داشته. همیشه سرویس نامحدود داشته. همیشه سرعت در یک انداره مطلوب بوده ! توجه کنید گفتم مطلوب ! یعنی هیچی نباشه حداقل همیشه بیشتر از سرویسی که میخری بهت میرسه. اما اندیشه یک سرویس دهنده محلی هست و پشتیبانی درست و حسابی هم نداره ! قیمتش هاش هم تا چند ماه پیش طوری بود که هیچکس جرات خرید سرعت بالاتر از 256 نداشت و تازه نامحدود هم نداشت. ( قابل توجه , سرعت 256 واقعی هم بهت نمیدادن) هیچکس نمیدونه که این سرعت موندنیه یا فقط واسه شیطنت و پروندن کاربران پارس انلاین هست. اندیشه راه هر کس رو بتونه بزنه راه منو نمیتونه بزنه ! چون من به کیفیت خوب پارس انلاین ایمان دارم. خب شما فکر می کنید اندیشه دیوونه هست مفتکی به کاربران باج بده ؟ مطمئن باشید سرعت اندیشه هم یه روزی به حدی که باید باشه برمیگرده. ممکنه شما الان دلت به این سرعت خوش بشه ولی این سرعت همیشگی نیست. مطمئن باشید !!
اندیشه کلا 6 ماه نمیشه که بهتر شده وگرنه همه از وضعییت قبلش با خبر هستند. در اون زمان که داد همه کاربران اندیشه بخاطر سرعت پایین و قیمت های سرسماور در اومده بود, کاربران پارس انلاین داشتند از اینترنت بی نوسان و با کیفیت لذت میبردند.
Anyway ... من افتخار میکنم که یکی از کاربران پارس انلاین هستم و از سرویس دهی پارس انلاین کمال رضایت رو دارم.
فعلا ...
Last edited by I Walk Alone; 29-10-2009 at 23:20.
دوست عزیز
اگه پست منو خوب خونده باشی من نوشتم "ولی خوب نظر شما هم نظریه. سلیقه ها هم متفاوته."
کسی خیال نداره نظر شما رو راجع به سرویس دهندتون تغییر بده. شما اگه راضی هستین خب عالیه. من از این نطر مشکلی ندارم. ولی خب منم از سرویس دهندم راضیم و مطمئنم شما هم با این موضوع مشکلی ندارین
شما نوشتید "بخاطر اینکه در یک نظرسنجی کلی بین تمامی سرویس دهنده های اینترنت در ایران رتبه سوم رو اورده" میشه لطفا اسم سایتو بگین و مشخص کنید چند تا رشتی توش نظر دادن؟ نکنه اگه سرویس پارس آنلاین تو تهران خوبه حتما تو رشت هم خوبه؟ و بهمون نسبت بهش رای میدن؟
شما نوشتید "خب شما فکر می کنید اندیشه دیوونه هست مفتکی به کاربران باج بده ؟" من سوال می کنم مگه پارس انلاین دیوونست که به کاربران باج بده. به همون دلیل که پارس انلاین سرعت کاربراشو زیاد کرده اندیشه هم به همون دلیل اینکارو کرده
شما نوشتید "پارس انلاین اولین ISP ایران بود که تاسیس شد " .در سایت خود پارس انلاین نوشته "گروه شركتهاي پارسآنلاين فعاليت خود را از سال 1378 به عنوان یکی از پیشرو ترین ارايهكنندگان خدمات دسترسي به اينترنت در ايران و با همكاري سه نفر آغاز كرد." خودشون هم میدونن اولی نیستن حالا شما فرمودید هستن. باشه من با اینم مشکلی ندارم ولی این مزیت نیست چون اندیشه هم 1379 تاسیس شده پس پارس خیلی هم قدیمیتر نیست ولی قطعا بزرگتر هست اینو که نمیشه کتمان کرد.
در مورد بقیه فرمایشاتتون هم باید بگم اگه اینجوریه که عالیه . یک شرکت محلی تونست از یک وضعیت ناپایدار و پر نوسان به یک سرویس خیلی پایدار و پر سرعت برسه. تو این زمان که اندیشه اینقدر بهتر شد پارس چه تغییری کرد؟ جز اینکه الان می خواهد تازه یک فکری بحال کاربرای رشتیش کنه؟ قبلا اینکارا لازم نبود؟ الان یهو یادشون اومد؟
من نمیخوام با شما بحث کنم. ظاهرا اظهار نظرم شما رو رنجونده چون لحن کلامتون اینجوریه ولی من همچین منظوری نداشتم.
![]()
در مورد صحبت های شما دیگه حرفی نمیزنم. چه سودی داره که ما ISP هامون رو به رخ هم بکشیم ؟ چون الان هر دو ISP خوب هستند و جای اشکال گرفتن ندارن , ما هم این وسط داریم حالمونو میکنیم.
اما در مورد منبع نظرسنجی باید عرض کنم که این نظرسنجی در همین انجمن انجام شده و از کل ایران رای دادن. هنوز هم ادامه داره. فعلا پارس انلاین رتبه سوم رو داره ! البته این نظرسنجی برای ISP های محلی نیست.
این تست هم چند روز پیش ساعت 3:15 صبح گرفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)