ممنون.ولی امین اگه می شه یه عکس تو این مایه ها برام پیدا کن(مخصوصا روبه رو)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.ولی امین اگه می شه یه عکس تو این مایه ها برام پیدا کن(مخصوصا روبه رو)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پویا عکس فقط از صورت باشه؟
اینجوری خوبه:![]()
Last edited by SileNTz; 04-07-2009 at 16:42.
آره این عکس خیلی خوبه
از بدن هم باشه که عالیه
ممنون
آقا پویان اگه بهش بگیم ناروتو پفکی بهتره چون موهاش مثل پشک زرده![]()
اگه همین عکسو بدون شارینگان میخوای بیا:
![]()
آقا پویا ببخشی دیگه زیاد عکس گذاشتم ول اینم برای پشت صفحه عکس شاید خوب باشه:
![]()
پویا ببخشی عکس از بدنش پیدا نمیشه
البته میشه ولی نه در این کیفیت مثل همونایی که تو پست دوم گذاشتم![]()
دوستان من باید به کی قسم بخورم که ایتاچی از همه قوی تره ؟
ناروتو بدبخت که باید همیشه یکی بیاد خراب کاری هاشو جمع و جور کنهدر ضمن کی میگه ناروتو تا حالا شکست نخورده ؟ اون جنگی که با خانوم سوسکه کرد رو مگه نباخت ؟
اینم که ایتاچی فوت کرد .... باور کنید 1% میخواست واقعا با خانوم سوسکه بجنگه عمرا کشته میشد
استاد خانم س (کاکاشی) رو که در اولین حضورش با کاکاشی صلواتی کرد(
تسوکومی جزئ قوی ترین جوتسو های ایتاچی است.حریف را به دنیای دیگری می فرستد که در ان دنیا استفاده کننده ی این جوتسو می تواند زمان و مکان را مشخص کند ) شارینگانش هم که قابل مقایسه با ساسوکه نیست
بعد در مورد کیسامه گفتید .... میشه یک جنگی رو بگی که کیسامه در اون باخته باشه ؟مثل این که یادتون رفته او جرئ از ۷ شینوبی شمشیر دار از کیری گاکوره است.
![]()
براتون در پست بعد مقداری در مورد مرگ ایتاچی میگم ....
بعد از این که ساسوکه بر علیه ی برادرش در جنگ برنده شد( با نامردی ) و ایتاچی مرد ساسوکه در یک غار بیدار شد.در ان جا ناگهان توبی از داخل یک سایه بیرون امد و ماسکش را طوری باز کرد که شارینگان او معلوم می شد. ساسوکه به ان شارینگان نگاه کرد و ناگهان خون از داخل چشم هایش امد.مانکگیو شارینگان ساسوکه ازاد شد و او در همان لحظه به طور ناخواسته اماترازو را بر روی مادارا استفاده کرد و مادارا را سوزاند که همان جا به زمین خورد و ماسک او افتاد.این اخرین کمکی که ایتاچی به ساسوکه کرد(ازاد کردن مانکگیو شارینگان او).هر دفعه که مادارا با شارینگانش در چشم های ساسوکه نگاه می کرد ساسوکه نا خواسته اماترازو را استفاده می کند. پس از این که او سریع اتش را خاموش کرد مادارا ماسکش را پوشید و برای ساسوکه توضیح داد که اخرین کار ایتاچی این بوده است که مانکگیو شارینگانش را همراه با کلیه ی جوتسو هایی که او می توانست استفاده کند را به ساسوکه داده است. مادارا به ساسوکه می گوید که ایتاچی می خواسته کونوها را مخصوصا ساسوکه حفاظت کند.و او می گوید که در کشتن خانواده ی اوشیا به ایتاچی کمک کرده است.و بعد با ساسوکه گفت که ایتاچی به دستور هوکاگه ی سوم خانواده ی اوشیا را از بین برده است چون که ان ها می خواستند یک انقلاب بر علیه کونوها انجام دهند.او می گوید که ایتاچی از همان اول یک جاسوس کونوها بوده است و او می گوید که برادرش چشم هایش را به او ازادانه داده است تا از خانواده مراقبت کند. در یک گفتگو با کیسامه که توبی خود را به عنوان مادارا نشان می دهد و به کیسامه حتی صورتش هم نشان می دهد کیسامه به او میزو کاگه می گوید.
باور کنید ایتاچی دلش برای ساسوکه میسوخته ... اگه این طور نبود اصلااون طوری با ساسوکه جنگ نمیکرد ....
اونم از کمکی که به ساسوکه کرده !!!!!!!
منتظر جواب هاتون هستم : د ی
just ITACH / GAARA / KISAME
جناب pooya.king ما آخرش نفهميديم شما طرف كي هستين.
يه بار ميگين از ناروتو بيشتر از سوسكه خوشتون مياد اونوقت ميان هي ازش ايراد ميگيرين.
ببينين اگه آكاتسوكي (منظورم بيشتر رو توبي يا همون مادارا هست) نميتونستن ناروتو رو شكست بدن كه اين همه خودشونو معطل نميكردن.ناروتو از وقتي كه اون وزغ كه استاد جيرايا بود استادش شد خيلي خيلي قويتر شد وگرنه قبل از اون راحت ميتونستن ناروتو رو بگيرن منتها فرصتي گيرشون نميومد.تازه پينم كه فقط بخاطر اينكه ناروتو رو بگيره اومد به كونو ها حمله كرد چون نميدونست ناروتو اينقدر قوي شده.
مادارا كه قبلا با روباه 9 دم رفيق بوده پس حتما ميتونه كنترلش بكنه.تازه تو قسمت اول ناروتو شيپودن هم روباه به سوسكه ميگه كه من فقط قدرتمو به اوچيها مادارا ميدم.
خوب ناروتو الان قوي شده ولي قبلا كه ضعيف بود هم با نامردي حريفاشو شكست ميداد؟؟؟؟
بازم نميشه كار ساسوكه رو توجيح كرد.اون موقع كه از ناروتو قوي تر بود.
جناب error_dark اون كه مال اولاي بزرگساليشونه.قبول دارم كه اونموقع ناروتو هنوز خيلي ضعيف بود.
ولي از وقتي فهميد پين استاد خودش و ناروتو يعني جيرايا رو كشت و رفت شاگرد اون وزق شد خيلي خيلي قويتر شد.
حتي تو مانگا دو هفته پيش هم زتسو به ساسوكه گفت كه الان ناروتو خيلي از تو قوي تر شده.اون پسره آبكيه هم شاخ در آورد وقتي فهميد ناروتو تنهايي پين رو شكست داده:
راستي منم ميتونم شمارو آقا امين صدا بزنم؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم كه حامدم كوچيك شما.
و اما شما جناب O M I D من كي گفتم ناروتو شكست نخورده؟؟؟يا اينكه شكست ناپذيره؟؟؟
در اينكه ايتاچي خيلي قوي بود شكي نيست ولي خودتون جواب خودتونو دادين كه گفتين چقدر راحت توبي تونست از دست آماتراسويي كه سوسكه از ايتاچي به ارث برده بود خلاص بشه.همون موقع به سوسكه گفت كه ايتاچي اين كار رو برنامه ريزي كرده بود و مي خواست من رو بوسيله تو نابود بكنه و يا اينكه از من دورت نگه داره.(يه جا هم با خودش ميگه خوب كه يه سري تكنيكارو يادش نداده بودم وگرنه الان مرده بودم.)
تازه اين نكته رو هم جا انداختين كه توبي به سوسكه ميگه كه منم اون شبي كه خاندان اوچيها نابود شد به ايتاچي كمك كردم و اينكه خيلي از تكنيكا رو بهش ياد دادم و يجورايي استادش بودم.
تازه اگه نميدونين بدونين كه ايتاچي يه مقدار از قدرت يا تكنيك خودش رو هم به ناروتو منتقل كرد و بهش گفت اميدوارم هيچوقت مجبور نشي ازش استفاده كني.
حالا براي شما ثابت شد كه حداقل يه نفر قوي تر از ايتاچي هنوز وجود داره؟؟؟
تمام چيزايي رو كه گفتين من همون موقع يعني تقريبا 1 سال و سه ماه پيش كه مانگاش اومد فهميدم.مانگا شماره 397 كه من فارسيشو دان كردم كه كامل بفهمم توبي چي بهش گفت.
در مورد كيسامه من فقط گفتم كه چطور شما از يه كوسه خوشتون مياد؟؟؟
والا كيسامه جنگهاي زيادي نكرده در واقع ميتونم بگم اصلا جنگ درست و حسابي تا حالا نداشته كه بخواد پيروز بشه يا شكست بخوره.
فقط اونجايي كه با استفاده از بدن يكي ديگه با لي و تن تن و نجي و گاي جنگيد رو يادتونه كه گاي چطوري ماهيه سرخ كردش كرد؟؟؟(البته نميشه اون مبارزه رو هم درست و حسابي فرض كرد ولي بالاخره شكس خورد)
با اين چيزايي هم كه گفتين 100 درصد موافقم(قابل توجه جناب error_dark و pooya.king):
اینم که ایتاچی فوت کرد .... باور کنید 1% میخواست واقعا با خانوم سوسکه بجنگه عمرا کشته میشد
اينم اضافه كنيد كه مريض بود.
باور کنید ایتاچی دلش برای ساسوکه میسوخته ... اگه این طور نبود اصلااون طوری با ساسوکه جنگ نمیکرد ....
اونم از کمکی که به ساسوکه کرده !!!!!!!
اينو هم بگيد كه اگه مخواست ساسوكه رو شكست بده با همون تكنيك تسوکومی ميتونست سه سوته ترتيبشو بده.ولي فقط از حمله هاي سوسكه با اين تكنيك دفاع ميكرد.
اين تكنيك واقعا جزو بهترين تكنيكاي داستان بوده تا حالا.من در كل از ايتاچي خيلي بيشتر از سوسكه خوشم مياد.لا اقل مثل برادرش سوسول و از خود راضي نبود و يجورايي وقار داشت.
Last edited by hpk34; 04-07-2009 at 19:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)