قاب این گوشی فقط با باز کردن پیچ هاش امکان پذیره.که اونم تابلو میشه دیگه . به ریکسش میرزه؟؟؟
قاب این گوشی فقط با باز کردن پیچ هاش امکان پذیره.که اونم تابلو میشه دیگه . به ریکسش میرزه؟؟؟
آقايون با سلام من خودم n95 هشت گيگ دارم اما خداييش ان 81 خيلي بهتره چون هم قيمت مناسبي داره و هم كلاس كاري بالاتري داره چون من خودم وقتي ديدم ايقده پول دادم بالا اين گوشي وان 81 رو هم ديدم واقعا يه جاييم سوخت .
دوست من شما از چه نظر N81 رو برتر از N95 8gb میدونید ......؟؟؟
.
شما تا حالا از دوربین N81 استفاده کردین ....؟؟؟ در حد 1.3 هم نیست ...
امکانات 8 گیگ اصلاً قابل مقایسه با 81 نیست .... از همون Gps و شتاب سنج و ... بگیر تا برسی قدرت دوربین و پخش موزیک ...
ا ا ا ا نامردی نکن دیگه 1.3 خیلی کمه ، چرا میزنی تو سر مال ، اونم اینجوری ؟!!
حداقل قیافش n95 رو میخره و آزاد میکنه.
بعدشم کیفیت موزیکش از n95 پسر خالم بیشتره مگه اینکه بخوای کیفیت رو با اسپیکر خود گوشی اندازه بگیری.
سلام
من این گوشی را روز اولی که خریدم یه زره این اسلایدش خلاصی داشت میخوام بدونم میشه که این خلاصی را درست کرد.
راستی میشه بدون باز کردن پیچ اون قاب دورش را عوض کرد؟
ممنون
درسته این گوشی با n95 8gig قابله مقایسه نیست!
دوربینش در حد 2 مگاپیکسل خوب عکس میندازه در روز کلا در حد متوسط هست عکاسیش ولی فیلم برداریش خوبی در ضمن این گوشی برای دوربین طراحی نشده
n81 برای N-GAGE2 و موزیک و اینترنت طراحی شده و با n95 8gig قابله مقایسه نیست البته در بعضی از موارد باهم براربر هستند
در مورد پخش موزیک n81c /n81 8gig هر دو در این زمینه از n95 8gig بهتر عمل میکنند همینطور باطری خیلی بهتری دارند
ولی در کل نگاه کنی باهم قابل مقایسه نیستند و ویژگی های n95 8gig بیشتر هست
![]()
حالا که بحث سر این دو گوشی شد من هم یه نظر میدم:
به نظر من n81 & n95 زیاد فرق چندانی ندارند یه سری برتتریها را n81 داره که n95 نداره و هم یه سری برتریها را n95 داره که n81 نداره/
ولی تنها فرقشون اینه که n95 اسلایدش 2 طرفه هست و یه دوربین 5 داره و یه مس مموری 8 دیگه هیچی اظافی تر نداره /
و n81 کلیدهای پخش مویک و مخصوص بازی در ضمن کلید وسطش لمسی هست. همون فناوری navi wheel /
ممنون میشم اون سوال بالا من را هم دوستان جواب بدن.
ممون از همه ی دوستان.
دوست من به اون چیزهای که نداره دوربین قوی تر , شتاب سنج , Gps , اینفرارد و .... رو هم اضافه کن شد چندتا ...؟؟
خوب آخه gps که تو ایران به درد نمیخوره / میخوره/ نه / این فرارد هم آخه به چه درد میخوره؟؟؟ دوربین هم من گفته بودم/ /
یه چیه دیگه از n95 را شما یادتون رفت خروجی تلوزیون هم داره.
من یه مطلبی را آماده کردم/:
Nokia N95 8GB
پیشرفتهترین گوشی نوکیا در نیمه دوم سال ۲۰۰۷، نسل ۳٫۵، ۸ گیگابایت حافظه داخلی، دوربین ۵ مگاپیکسل با لنز Carl Zeiss، مسیریاب جیپیاس به همراه نقشه بیش از ۱۰۰ کشور، فیلمبرداری با وضوح دیویدی، صفحه نمایش نسبتا بزرگ ۱۶ میلیون رنگ، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۲، شبکه بیسیم، خروجی تلویزیون، کلیدهای مختص پخش موسیقی، باتری مناسب، ...
Nokia N81
صفحه نمایش نسبتا بزرگ ۱۶ میلیون رنگ با وضوح مناسب، دوربین ۲ مگاپیکسل، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۲، لذت بیشتر از بازیها با استفاده از بستر جدید N-Gage و کلیدهای مختص بازی، لمسی بودن برخی از کلیدها جهت راحتی و سرعت بیشتر کار با گوشی (Navi Wheel)، شبکه بیسیم، کلیدهای مختص پخش موسیقی، تماس تصویری، ...
معایب Nokia N95 8GB :
عدم وجود پوشش لنز دوربین، عدم امکان شارژ به وسیله درگاه USB، عملکرد متوسط جیپیاس، نیاز به پرداخت هزینه برای استفاده از سخنگوی مسیریاب، عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس، عدم وجود شکاف کارت حافظه
معایب N81:
دوربین نسبتا متوسط، صفحه کلید داخلی نامناسب، وزن نسبتا زیاد، عدم امکان شارژ به وسیله درگاه USB، عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس
دوستان این دو گوشیرو نمیشه باهم مقایسه کرد در یک حد نیستند البته n81 نزدیک به n95 8gig هست من بدون تعصب میگم خودمم n81 8gig دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)