تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 241 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2401

نام تاپيک: آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون که به سوالات پاسخ میدید. ببخشید که من زیاد سوال میکنم، آخه تاحالا آپدیت نکردم. یه خورده میترسم.
    سه تا سوال داشتم:
    1. از کجا میدونید که کدوم پروداکت عربی داره و کدوم نداره؟؟ شاید پروداکت خود گوشیم عربی باشه !!!!
    2. اگه بدون تغییر پروداکت، گوشی رو آپدیت کنم و عربیش بپره؛ بعدا دوباره میشه پروداکت رو عوض کنم و دوباره آپدیت کنم تا عربیش برگرده؟
    3. واسه N73 موزیک ادیشن ورژن فارسی نیومده؟

ممنون
    1- از داخل همین فرومها و با اندکی جستجو ... شما میتونی پروداکت کد گوشیتو که زیر باتری هست ببینی و مقایسه کنی ببینی هست یا نه ...
    2- دوست من بازم میگم اگه الان عربی داره به هیچ صورتی غیر از فلش عربیش از بین نمیره ... من اینجا بهت قول میدم .. در ضمن اگه نیم درصد هم بپره با تغییر پروداکت کد و یه آپدیت ساده میتونید دوباره برگردونیش ...
    3- خیر ... فقط عربی دارن ...

2. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوست گرامی سلاممن یک گ.شی 6260slide خریدم برای راه اندازی GPSبرنامه مورد نیازش را میخواستم لطفا منرا راهنمائی نمایید

سلام عزیز
    به فروم ما خوش اومدی. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
    ...

اینجا جای مطرح کردن این پرسش نبود خوش تیپ! . توی این جا بگرد ببین چیزی یافت می شه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم یه تاپیک ویژه که برای این گوشی درست کردم :
    کد:
    خوش باشی

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

دوست من شما چه اگه خودت پروداکت کدو عوض کرده باشی و چه از اول پروداکت کدت همین بوده و زبان عربی رو داشته , با آپدیت زبان عربی از بین نمیره و سرجاش هست ...
    .
    چون این مسئله بارها برای خودمم پیش اومده که پروداکت کد گوشیمو عوض کردم و دائماً سر فریمور های مختلف آپدیتش کردم و سرجاشم بوده ....
    پس شما نگران نباش برو برای آپدیت ...
    كي گفته اين حرفو؟ 5610 خودم فارسي داشت اپديت كردم...فارسيش پريد....6300 اپديت كردم فارسي و عربيش پريد..چطور ميگيد ميمونه؟
    دوستان خیلی ممنون که به سوالات پاسخ میدید. ببخشید که من زیاد سوال میکنم، آخه تاحالا آپدیت نکردم. یه خورده میترسم.
    سه تا سوال داشتم:
    1. از کجا میدونید که کدوم پروداکت عربی داره و کدوم نداره؟؟ شاید پروداکت خود گوشیم عربی باشه !!!!
    2. اگه بدون تغییر پروداکت، گوشی رو آپدیت کنم و عربیش بپره؛ بعدا دوباره میشه پروداکت رو عوض کنم و دوباره آپدیت کنم تا عربیش برگرده؟
    3. واسه N73 موزیک ادیشن ورژن فارسی نیومده؟

ممنون
    دوست عزيز ان 73 فارسي ساپورت نميكنه...يه بار گفتم...ريسكه...يا ميمونه...يا ميپره...اگه پريد ميتوني با يه كد ديگه اپديت كني
    دوست گرامی سلاممن یک گ.شی 6260slide خریدم برای راه اندازی GPSبرنامه مورد نیازش را میخواستم لطفا منرا راهنمائی نمایید
    شما يه نگاه به عنوان تاپيك بندازي بد نيست...همشون فارسي هستن
    1- از داخل همین فرومها و با اندکی جستجو ... شما میتونی پروداکت کد گوشیتو که زیر باتری هست ببینی و مقایسه کنی ببینی هست یا نه ...
    2- دوست من بازم میگم اگه الان عربی داره به هیچ صورتی غیر از فلش عربیش از بین نمیره ... من اینجا بهت قول میدم .. در ضمن اگه نیم درصد هم بپره با تغییر پروداکت کد و یه آپدیت ساده میتونید دوباره برگردونیش ...
    3- خیر ... فقط عربی دارن ...
    شما چطوري تضمين ميدي دوست عزيز؟اومديم و نصب مجدد نشد؟هزينه فلش رو هم تضميني ميديد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

N73 Music Edition Arabic Special Edition--- Ramadan
    - 0555266
    اينم كد ان 73 موزيكال با ساپورت زبان عربي..به همراه نرم افزارهاي اسلامي

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس اول پروداکت رو عوض کنم بعد آپدیت کنم؟
    [php]
    دوست عزيز ان 73 فارسي ساپورت نميكنه...يه بار گفتم...ريسكه...يا ميمونه...يا ميپره...اگه پريد ميتوني با يه كد ديگه اپديت كني
    شما چطوري تضمين ميدي دوست عزيز؟اومديم و نصب مجدد نشد؟هزينه فلش رو هم تضميني ميديد؟]
    ببخشید دوست عزیز این دوتا حرف شما تناقض دارده. اگه عربیش پرید بالاخره با تغییر پروداکت برمیگرده یا نه؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

كي گفته اين حرفو؟ 5610 خودم فارسي داشت اپديت كردم...فارسيش پريد....6300 اپديت كردم فارسي و عربيش پريد..چطور ميگيد ميمونه؟
    دوست من شما احتمالاً یا نرم افزار فارسی ساز نصب کرده بودین یا با فلش زبان فارسی رو اضافه کردین ...
    .
    اگه با آپدیت یا تغییر پروداکت کد زبان فارسیتونو به گوشیتون اضافه کنید من اینجا به شما قول میدم تا زمانی که پروداکت کد رو عوض نکنید زبان فارسی یا عربی روی گوشیتون میمونه ...

8. 2 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

14

این تغییر پروداکت مگه چه عیبی داره ؟؟؟ خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
    مزایا و معایب تغییر پروداکت چیه که انقدر باهاش مخالفت میشه؟
    من بالاخره چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

دوست من شما احتمالاً یا نرم افزار فارسی ساز نصب کرده بودین یا با فلش زبان فارسی رو اضافه کردین ...
    .
    اگه با آپدیت یا تغییر پروداکت کد زبان فارسیتونو به گوشیتون اضافه کنید من اینجا به شما قول میدم تا زمانی که پروداکت کد رو عوض نکنید زبان فارسی یا عربی روی گوشیتون میمونه ...
    5610 رو بعد از سه روز خريد اپگريد كردم...نه فلش نه چيزي...با همون كد خودش..اما ورژن جديد فارسي نداشت
    این تغییر پروداکت مگه چه عیبی داره ؟؟؟ خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
    مزایا و معایب تغییر پروداکت چیه که انقدر باهاش مخالفت میشه؟
    من بالاخره چیکار کنم؟
    هيچ مزيت و عيبي نداره...فقط براي بعضي كدها ورژن جديد دير مياد يا اصلا نمياد..همين
    پس اول پروداکت رو عوض کنم بعد آپدیت کنم؟
    [php]
    ببخشید دوست عزیز این دوتا حرف شما تناقض دارده. اگه عربیش پرید بالاخره با تغییر پروداکت برمیگرده یا نه؟
    ميشه تناقضشو بگي؟
    50 به 50 ...يا ميمونه يا از بين ميره...اوكي؟
    اگر بپره بايد دوباره همون ورژن رو نصب مجدد كني با يه كد ديگه..بعضي مواقع نميشه نصب مجدد كرد
    اما از اول با يه كد عربي اپ كني مشكلي نيست...خود داني
    كد رو دادم

11. 2 کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

هر دوی شما دارین درست می گین... اما این جوری فقط آقا محمد 7201 رو گیج کردین...

آقا mohammad_s7201 من روشی بهت می گم. البته این روش به شرطی به کار میاد که پیش از این، پروداکت کد گوشی رو خودت یا احیانا کس دیگه عوض نکرده باشی... شما گوشیت رو خاموش کن. باطریت رو هم دربیار. یه برچسب داخل بدنه گوشی روی اسکلت اون زده شده که درباره گوشی اطلاعاتی میده؛ از جمله IMEI و غیره... پایین همون برچسب نوشته Product Code که رو بروش یه شماره هست که با 05 آغاز می شه. شما اون رو یادداشت کن...

حالا برو به سایت زیر:
    کد:
    از روی صفحه کلید کامپیوترت جستجو در صفحه یا همون فایند ( با زدن کلید های Ctrl + F ) رو بیار. حالا در کادر مورد نظر شماره پروداکتت رو وارد کن و گزینه فایند رو بزن.

ببین روبروی پروداک خودت که برات پیدا کرده چی نوشته. اگر نوشته Lebanon یا Gulf، بدون عربی رو داره و می تونی با خیال آسوده و با برنامه خود نوکیا بروزش کنی. اما اگر روبروی پروداکتت چیزی غیر از این نوشته شده بود، این یعنی این که می باس با برنامه NSS پروداکت گوشیت رو عوض کنی و عربی رو بزنی

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

هر دوی شما دارین درست می گین... اما این جوری فقط آقا محمد 7201 رو گیج کردین...

آقا mohammad_s7201 من روشی بهت می گم. البته این روش به شرطی به کار میاد که پیش از این، پروداکت کد گوشی رو خودت یا احیانا کس دیگه عوض نکرده باشی... شما گوشیت رو خاموش کن. باطریت رو هم دربیار. یه برچسب داخل بدنه گوشی روی اسکلت اون زده شده که درباره گوشی اطلاعاتی میده؛ از جمله IMEI و غیره... پایین همون برچسب نوشته Product Code که رو بروش یه شماره هست که با 05 آغاز می شه. شما اون رو یادداشت کن...

حالا برو به سایت زیر:
    کد:
    از روی صفحه کلید کامپیوترت جستجو در صفحه یا همون فایند ( با زدن کلید های Ctrl + F ) رو بیار. حالا در کادر مورد نظر شماره پروداکتت رو وارد کن و گزینه فایند رو بزن.

ببین روبروی پروداک خودت که برات پیدا کرده چی نوشته. اگر نوشته Lebanon یا Gulf، بدون عربی رو داره و می تونی با خیال آسوده و با برنامه خود نوکیا بروزش کنی. اما اگر روبروی پروداکتت چیزی غیر از این نوشته شده بود، این یعنی این که می باس با برنامه NSS پروداکت گوشیت رو عوض کنی و عربی رو بزنی
    اينم حرفيه...
    تاييد ميشه

15. 2 کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •