تا اونجايي كه من مي دونم اگر سوال درست و حسابي بپرسيد هميشه در كوتاه ترين زمان به جواب ميرسيد!
البته اول جسسسستجو....
تا اونجايي كه من مي دونم اگر سوال درست و حسابي بپرسيد هميشه در كوتاه ترين زمان به جواب ميرسيد!
البته اول جسسسستجو....
يعني سوال من نا حسابي بوده ؟![]()
یه سوال
ایا ادمین های انجمن میتونن پیام خصوصی ماهارو بخونن؟؟؟؟(وارد inbox ما بشن؟؟)
سلام
اتفاقا منم دیروز داشتم به همین فکر میکردم .
به نظر من میتونن برن . چون ادمینن دیگه
ممنون میشیم یکی از ادمینهای عزیز بیان و این سوالو جواب بدن
یا حق
![]()
سلام............ چنین دسترسی ای رو ادمینا ندارن............
موفق باشید![]()
از مديران محترم كل مي خوام لطفاً پيام هاي خصوصي رو پاسخ بدن.
ملت(اعضا) كار ضروري دارن.
براي دومين بار![]()
امین جان
من برعکس فکر می کنم بتونند این کار رو بکنند
کاملاً هم طبیعیه
چرا که نه ؟!!
Last edited by Hamed-Dehghani; 24-06-2007 at 17:01.
معمولا تو هر سایتی یه نفر به عنوان admin اصلی هست که به همه قسمتهای سایت دسترسی داره...
یه سوال از admin های سایت .... شما واسه خرید vBulletin پولی پرداخت کردید ؟ آخه شنیدم حدود 120 هزار تومان پولشه...
از مديران محترم كل مي خوام لطفاً پيام هاي خصوصي رو پاسخ بدن.
ملت(اعضا) كار ضروري دارن.
براي دومين بار![]()
شما به به کدوم یک از مدیران محترم کل پیام دادی ....
اگه به میثم پیغام دادی حتما مشکلی براش پیش اومده ....چون همیشه خیلی سریع جواب میده ....
یه سوال
ایا ادمین های انجمن میتونن پیام خصوصی ماهارو بخونن؟؟؟؟(وارد inbox ما بشن؟؟)سلام............ چنین دسترسی ای رو ادمینا ندارن...........
شاید مستقیما این امکان رو نداشته باشن ولی خیلی راحت میتونن از تو دیتابیس سایت پسورد یه نفر رو پیدا کنن و....( میثم قبلا گفته بود که نمیتونه ....)
البته من مطمعانم که مدیر های اینجا از این کار ها نمیکنن .... و فکر نکنم کسی وقت اینجور کار ها رو داشته باشه ....( این خط آخر برای جلو گیری از بن شدن بود )
جدا از اون پولی که همون اول برای خریدش باید بدن یه پولی هم ( فکر کنم نزدیک های همون پولی که شما گفتید) باید سالیانه بدن ....معمولا تو هر سایتی یه نفر به عنوان admin اصلی هست که به همه قسمتهای سایت دسترسی داره...
یه سوال از admin های سایت .... شما واسه خرید vBulletin پولی پرداخت کردید ؟ آخه شنیدم حدود 120 هزار تومان پولشه...
....موفق باشید.....
به هر سه تاشون.Sina-Meisam-Aliشما به به کدوم یک از مدیران محترم کل پیام دادی ....
اگه به میثم پیغام دادی حتما مشکلی براش پیش اومده ....چون همیشه خیلی سریع جواب میده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)