تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 272 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ترى: ما با هدف قهرمانى ليگ را آغاز مى كنيم

جان ترى مدافع ملى پوش آبى ها معتقد است چلسى اين فصل با شكست يونايتد جام قهرمانى انگليس را به استمفوردبريج بازمى گرداند. آبى هاى لندن فصل گذشته با شكست از قرمزهاى اولدترافورد به نايب قهرمانى در ليگ برتر و پس از آن ليگ قهرمانان اكتفا كردند. ترى كه در فينال جام باشگاه هاى اروپا با از دست دادن پنالتى، عامل شكست تيمش شد، خاطره تلخى را در ذهن خود ثبت كرد اما اين بازيكن قول داد اين فل با فراموش كردن آن فينال، با تمام قوا براى چلسى به ميدان بيايد. كاپيتان آبى ها معتقد است پيشرفت هاى تيم اسكولارى مى تواند يونايتد را از صدر جدول ليگ انلگيس پايين آورد: «دو فصل گذشته، دوران برترى منچستريونايتد بود اما ما نيز عملكرد بدى نداشتيم. منچستر با اين افتخارات در اوج موفقيت قرار دارد اما ما هنوز بايد تلاش كنيم، قهرمانى در ليگ برتر يكى از اهداف ما است و قطعاً با شروع ليگ قهرمانان رقابت ها هيجان انگيزتر از گذشته نيز خواهد شد

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شوچنكو:

در تاريخ چلسى جاودانه مى شوم

آندرى شوچنكو معتقد است اگر از مصدوميت هاى متعدد كه از زمان انتقال به استمفوردبريج گريبانگيرش شده رهايى يابد هنوز هم مى تواند به ستاره چلسى تبديل شود. اين مهاجم اوكراينى كه ۲ سال پيش با مبلغ ۳۰ ميليون پوند از ميلان به چلسى آمد نتوانسته بازى هاى درخشانى از خود به نمايش بگذارد و بارها شايعاتى مبنى بر بازگشتش به سرى A مطرح شده است. او ۱۷۳ گل براى ميلان زده بود اما در چلسى فقط ۹ گل به ثمر رسانده اما تمايلى به عقب نشينى ندارد:«در اين ۲ سال دو بار تحت عمل قرار گرفته ام و يك بار هم به شدت از ناحيه كمر مصدوم شده ام، اگر فرصت داشته باشم كه به همراه ساير بازيكنان و بدون مصدوميت تمرين كنم در تاريخ چلسى جاودانه خواهم شد. من فقط يك هفته با هم تيمى ها تمرين كرده ام البته روند بهبودى هم در حال انجام است و درد زيادى احساس نمى كنم.»
    شوا اميدوار است با مربيگرى لوييز فليپه اسكولارى كه به او قول داده فرصتى را براى شروع مجدد در اختيارش بگذارد، در تركيب چلسى بدرخشد:«اين كه مربى قصد دارد به من فرصت بدهد تا ريتم بازى ام را بار ديگر به دست آورم خيلى لذت بخش است، ما ارتباط خوبى با هم داريم و من هم تمام تلاش خود را براى كسب آمادگى لازم به كار مى بندم البته مربى حق دارد به بازيكنانى كه از نظر جسمانى آماده تر هستند، بازى بدهد، فكر مى كنم كار سخت مربى در استفاده از بهترين ها و رسيدن ساير بازيكنان به شرايط بدنى ايده آل باشد هر چند كه او از بازيكنان كافى براى تغيير برنامه هايش برخوردار است.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دروگبا: بزودی 2 ساله می بندم

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ طلای سیاه قصد دارد برای ۴ سال دیگر در چلسی ماندگار شود. این مهاجم ساحل عاجی معتقد است در چلسی بسیار راحت است و این تیم را یکی از بهترین تیمهای جهان می داند. این مهاجم در حال حاضر می خواهد برای ۴ سال دیگر زیر نظر لوئیس فیلیپه اسکولاری کار کند. دروگبا در مصاحبه ای گفت: من با مذاکره برای تمدید قرارداد موافقت کرده ام و بزودی برای تنظیم قرارداد خود با مسئولین باشگاه بر سر میز مذاکره خواهم نشست. چلسی می خواهد با من صحبت کند و من هم از چنین پیشنهادی استقبال می کنم. همچنین وی ادامه داد: هنوز هیچ چیزی تغییر نکرده است و من هنوز هم یک آبی پوش هستم. پول هدف اصلی و چیز مهمی برای من شمرده نمی شود و من آماده هستم تا با چلسی تمدید کنم و همینجا اعلام می کنم که اگر چلسی پیشنهاد دهد با کمال میل قبول خواهم کرد

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روبینهو: می خواهم به چلسی بروم

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ روبینهو در گفتگو با روزنامه مارکا اظهار داشت: همانگونه که کریستیانو رونالدو علاقه دارد به رئال مادرید بیاید من هم علاقه دارم تا به چلسی بپیوندم. من می خواهم راهی چلسی شوم. چلسی پیشنهادی بالغ بر ۸/۴ میلیون پوند در سال را به روبینهو داده است اما رئال مادرید تنها ۲/۳ میلیون پوند خواهد داد. این شرایط در حالی به وقوع پیوسته است که رئال مادرید برای انتقال روبینهو ۳۶ میلیون پوند خواسته است

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خوش اومدی ...
    مگه کجا بودی ؟؟؟؟؟
    دمه بچه ها گرم... این تاپیکو ترکوندن ..
    ممنونم .
    یه مشکل کاری برام پیش اومده بود !

به . سلام چطوری ؟؟؟ حدود یه سال فک کنم نبودی!!!

در هر صورت خوش اومدی جات خیلی خالی بود
    سلام مورینیو جان . مخلصیم شما خوبی ؟ جدی نمی گی ؟! 1 سال شد ؟! ای تف بیاد به این زندگی

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دروگبا: بزودی 2 ساله می بندم

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ طلای سیاه قصد دارد برای ۴ سال دیگر در چلسی ماندگار شود. این مهاجم ساحل عاجی معتقد است در چلسی بسیار راحت است و این تیم را یکی از بهترین تیمهای جهان می داند. این مهاجم در حال حاضر می خواهد برای ۴ سال دیگر زیر نظر لوئیس فیلیپه اسکولاری کار کند. دروگبا در مصاحبه ای گفت: من با مذاکره برای تمدید قرارداد موافقت کرده ام و بزودی برای تنظیم قرارداد خود با مسئولین باشگاه بر سر میز مذاکره خواهم نشست. چلسی می خواهد با من صحبت کند و من هم از چنین پیشنهادی استقبال می کنم. همچنین وی ادامه داد: هنوز هیچ چیزی تغییر نکرده است و من هنوز هم یک آبی پوش هستم. پول هدف اصلی و چیز مهمی برای من شمرده نمی شود و من آماده هستم تا با چلسی تمدید کنم و همینجا اعلام می کنم که اگر چلسی پیشنهاد دهد با کمال میل قبول خواهم کرد
    دوست عزیز ممنون از خبرایی که می زاری

داره خودمونی میشه vampire3250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض Ben haim

بن هایم:چلسی مانع پیشرفت من بود

بن هایم پس از جدایی از چلسی از تیم سابقش به عنوان مانع پیشرفتش نام برد

به گزارش کانون هوادران چلسی در ایران, تال بن هایم مدافع اسرائیلی سابق چلسی که به تازگی به تیم منچستر سیتی منتقل شده است درباره خودش می گوید:"من 4سال است که در لیگ انگلیس بازی می کنم و هر سال پیشرفت می کردم به جز فصل گذشته که در چلسی بودم ولی من مطمئن هستم که بهترین بازی های من در پیشرو است و من آینده خوبی خواهم داشت."

__________________________________________________ ______
    اینو ......

خودش به تنهای مانع پیشرفت چلسی بود ... مخصوصا بازی با آرسنال ...

داره خودمونی میشه vampire3250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض John Terry

تری:منچستر افت خواهد کرد...

جان تری معتقد است منچستر یونایتد دیگر مانند دو فصل گذشته موفق نخواهد بود

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, جان تری کاپیتان چلسی درباره منچستر یونایتد گفت:"آنها دو فصل خوی را سپری کردند همانطور که ما در گذشته این طور بودیم ولی دیگر دوران اوج آنها به پایان خواهد رسید.تیم ما فصل گذشته دچار حوادث زیادی همچون عوض شدن سرمربی و مصدومیت بازیکنان شد که باعث افت تیم شدند ولی ما در کل در فصل پیش خوب بازی کردیم ولی برای باشگاهی مثل باشگاه ما نگرفتن جام در یک فصل پس از 4سال بسیار ناراحت کننده است ولی ما در این فصل یک مربی خوب داریم و بازیکنان پیشرفت زیادی کردند ولی منچستر در اوجش بوده و در این فصل پیشرفت نخواهد کرد و از دوران اوجش فاصله خواهد گرفت."

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

بن هایم:چلسی مانع پیشرفت من بود

بن هایم پس از جدایی از چلسی از تیم سابقش به عنوان مانع پیشرفتش نام برد

به گزارش کانون هوادران چلسی در ایران, تال بن هایم مدافع اسرائیلی سابق چلسی که به تازگی به تیم منچستر سیتی منتقل شده است درباره خودش می گوید:"من 4سال است که در لیگ انگلیس بازی می کنم و هر سال پیشرفت می کردم به جز فصل گذشته که در چلسی بودم ولی من مطمئن هستم که بهترین بازی های من در پیشرو است و من آینده خوبی خواهم داشت."

__________________________________________________ ______
    اینو ......

خودش به تنهای مانع پیشرفت چلسی بود ... مخصوصا بازی با آرسنال ...
    چه قدر رو داره!!!...لیاقت چلسی رو نداشت ...بزار تو همون منچستر سیتی به پیشرفت خودش ادامه بده

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از خبرایی که می زاری
    thank you

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •