تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 137 از 1174 اولاول ... 37871271331341351361371381391401411471872376371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

20 تيم محبوب برتر قاره اروپا:
    1- بارسلونا اسپانيا - 50.3ميليون نفر
    2- رئال مادريد اسپانيا -45.9 ميليون نفر
    3- منچستريونايتدانگليس 32.8 ميليون نفر
    4- آرسنال انگليس 22.9 ميليون نفر 5
    - آ.ث ميلان ايتاليا 22.2 ميليون نفر
    6- بايرن مونيخ آلمان 19.9 ميليون نفر
    7- چلسي انگليس 19.7 ميليون نفر
    8- ليورپول انگليس 19.4 ميليون نفر
    9- يوونتوس تورين ايتاليا 17.7ميليون نفر
    10- زنيط سن پترزبورگ روسيه -15.3 ميليون نفر
    11-اسپارتاك مسكو 13.5ميليون نفر 12-اينترميلان ايتاليا 10.9 ميليون نفر 13-المپيك ---- فرانسه 10.4 ميليون نفر 14-المپيك مارسي 9.7 ميليون نفر 15-زسكا مسكو 6.6 ميليون نفر 16-ويسلا كراكو لهستان 6.6 ميليون نفر 17-آژاكس آمستردام هلند 5.8 ميليون نفر 18-گالاتاسراي تركيه 5.2 ميليون نفر 19-آ.اس .رم ايتاليا 4.4 ميليون نفر 20-وردربرمن آلمان 4.4 ميليون نفر
    Last edited by kasra_khan2003; 03-03-2008 at 16:45.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

7 صدرنشيني رئال موفقيت بزرگ و غيرقابل هضم شوستر

خبرگزاري فارس: سردبير روزنامه آس اسپانيا گفت: شوستر مي‌تواند رئال را در كورس نگاه دارد؛ اما صدرنشيني مسئله بزرگي بود كه نمي‌توانست آن را هضم كند.

مانوئل استبان در گفت و گو با خبرگزاري فارس، پيش بيني يك ماه گذشته خود را يادآوري كرد و اظهار داشت: مشخص بود كه رئال مادريد نمي‌تواند با اقتدار در صدر لاليگا بماند. براي اين پيش بيني بسيار دقيق كه اكنون تحقق پيدا كرده، چند دليل داشتم. وي عنوان كرد: بارسلونا در هفته‌هاي قبل از بحران مالي و مصدوميت ستارگان خود رنج مي‌برد. ساير حريفان رئال مادريد نيز روزگار بهتري نسبت به بارسلونا نداشتند. همين باعث صدرنشيني رئال شد. وي ادامه داد: برنارد شوستر، مربي رئال مادريد ثابت كرد كه مربي مقطعي است. اطمينان داشتم كه براي تمام فصل توانايي اداره تيم را ندارد. او مي تواند تيم خوبش را در كورس قهرماني نگاه دارد؛ اما صدرنشيني براي او مسئله بزرگي بود كه نمي توانست آن را هضم كند. مانوئل استبان خاطر نشان ساخت: تجربه نشان داده كه لاليگا پر هيجان ترين ليگ حرفه اي جهان است. اين ادعا به خصوص در چند سال اخير كاملا به اثبات رسيده است. وي افزود: هواداران فوتبال اسپانيا بسيار بيشتر از ساير كشورها هستند. نمي توان به قهرماني قاطع يك تيم در لاليگا دل بست چرا كه همه تيم ها به هم نزديك هستند. سردربير آس اظهار داشت: بارسلونا پس از رهايي از بحران مالي، مشكل مصدوميت و غيبت چند بازيكن كليدي خود، به مراتب بهتر از رئال مادريد بازي كرد و نشان داد كه موفقيت‌هايش از روي حادثه شكل نگرفته است. شك نكنيد كه صدرنشيني لاليگا لايق بزرگان است. تيم رئال مادريد و بارسلونا رده‌هاي اول تا دوم ليگ فوتبال اسپانيا (لاليگا) را با اختلافي 5 امتيازي، در اختيار گرفته‌اند.
    Last edited by kasra_khan2003; 03-03-2008 at 16:40.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصاحبه مفصل کاناوارو:
    • جو حاضر در رختكن، در روزهاى پرالتهاب بازى ها چگونه است؟
    - وقتى شكست مى خوريم خيلى ناراحت مى شويم اما به عنوان يك تيم توانا، بايد بپذيريم كه قادر هستيم از عهده تمام مشكلات و سختى ها برآييم.
    • يكى از مسائل غيرقابل اجتناب در تيم هاى بزرگ دنيا مصدوميت بازيكنان است، نظرت در اين رابطه چيست؟
    - اين مسأله براى همه تيم هاى بزرگ پيش مى آيد. تيم ما نيز از اين قاعده مستثنى نيست. رئال مادريد براى پيروزى در ليگ قهرمانان و جام حذفى اسپانيا ساخته شده است. ما طى يك فصل بازى هاى زيادى انجام مى دهيم، پس تعداد مصدوميت ها در تيم بسيار عادى است و اين امرى طبيعى براى يك تيم فعال مى باشد.
    • به نظرت بهترين بازى شما در اين فصل كدام است؟
    - بازى مقابل رم، با اينكه در اين ديدار پيروز نشديم و باعث خجالت زدگى ما شد. خيلى خوب بازى كرديم اما نتيجه اى كه انتظار آن را داشتيم رقم نخورد اما سعى مى كنيم در ديدار برگشت مقابل رم آن طور كه بايد خود را نشان دهيم.
    • وقتى براى تيم هاى ايتاليايى بازى مى كنيد، چه حسى داريد؟
    - هميشه بازى براى تيم هاى وطنى برايم دشوار بوده است، به خاطر اينكه من بازيكن مهمى براى كشورم هستم و همه انتظار زيادى از من دارند. براى همين دوست ندارم مقابل تيم هاى ايتاليايى بازى كنم!
    • تيم رم را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - طى سال هاى اخير، رم خود را به عنوان يكى از تيم هاى بزرگ به دنياى فوتبال معرفى كرده است. اين تيم با داشتن بازيكنان خوب و با كيفيتى نظير توتى، ده روسى، آكويلانى در آسودگى كامل بسر مى برد. به نظرم يكى از عوامل موفقيت در اين تيم استفاده از جوانان در تركيب اصلى مى باشد.
    • نظرت راجع به توتى چيست؟
    - او يكى از بازيسازان رم مى باشد و نقش عمده اى در هر بازى دارد وى به عنوان قهرمان جهان يكى از مهمترين بازيكنان دنيا محسوب مى شود.
    • كليد موفقيت در برنابئو چيست؟
    - صبر و استقامت و تلاش براى پيروزى. شايد نتوانيم در دقايق آغازين هر بازى، پيروزى را تضمين كنيم اما تمام هدفمان بايد براى پيروزى باشد. رم، حريف سرسختى براى ما به شمار مى رود، به همين خاطر هميشه بايد حواس خود را جمع كنيم. برنابئو استاديوم فوق العاده اى است، جايى كه بازيكن بيشتر از ديگر استاديوم ها تحريك و تهييج مى شود. من در يك استاديوم بزرگ مثل دل آلپى بازى كرده ام اما برنابئو جاى ديگرى است.
    • نقش هواداران را در بازى ها چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - هواداران واقعاً نقش بسزايى در بازى ها براى ما دارند. تشويق هاى آنها در پيروزى ما تأثير بسيارى داشته است. شعار هواداران سال پيش «با هم مى توانيم پيروز شويم» بود و ما به كمك آنها پيروز شديم.
    • ليگ قهرمانان براى رئال مادريد چقدر اهميت دارد؟
    - پيروزى در ليگ قهرمانان براى بازيكنان، باشگاه و هواداران اهميت ويژه اى دارد. رئال افتخارات زيادى در اين باشگاه كسب كرده است و هميشه سعى در پيروزى دارد.
    • به نظر تو بهترين فوتباليست دنيا، چه كسى است؟
    - مارادونا بهترين فوتباليست دنيا است و بازيكنان بى نظيرى چون فرارا، وترانز نيز جزو بهترين هاى فوتبال هستند.
    • آيا سيستم فوتبال اسپانيا و ايتاليا با هم تفاوت دارد؟
    - بله. فوتبال اسپانيا بيشتر تهاجمى و تكنيكى است در حالى كه در ايتاليا فوتبال تدافعى و خشن دنبال مى شود.
    • عملكرد خود را تا به حال چطور ارزيابى مى كنى؟
    - خيلى خوشحالم و افتخار مى كنم كه در يك باشگاه بزرگ و با امكانات عالى براى قهرمانى مانند رئال مادريد بازى مى كنم. فكر مى كنم آمادگى لازم براى كمك كردن به پيروزى رئال و كسب عناوين مختلف را دارم.
    • دوست دارى به چه عنوانى دست پيدا كنى؟
    - رئال بايد به همه عناوين ممكن دست يابد. ما امكانات برنده شدن را داريم. كافى است تمرينات خود را افزايش دهيم. اگر من با رئال مادريد قرارداد امضا كردم دليل آن اين است كه معتقدم در اين تيم مى توانم به جام قهرمانى دست پيدا كنم.
    • آيا بازيكن مطرحى هستى؟
    - خير. خودم نمى توانم اين چنين قضاوت كنم. راضى هستم كه در يك باشگاه موفق فعاليت مى كنم. همچنين باعث افتخارم است كه در ايتاليا، فاتح
    جام جهانى ۲۰۰۶ كار كرده ام. عملكرد خوب در باشگاه هاى بزرگ و قدرتمند باعث درخشان تر شدن كارنامه ام مى شود.
    • درباره شوستر چه مى دانى؟
    - او مربى جديدى است وقتى كوچك بودم بازى هاى او را دنبال مى كردم. شوستر گفته است كه من براى او و رئال مادريد خيلى اهميت دارم و اين مسأله واقعاً خوشحال كننده است.
    • به عنوان سؤال آخر، از قهرمانى خسته نشده اى؟!
    - من هيچ گاه از قهرمانى خسته نخواهم شد. من عاشق كسب پيروزى هستم. پيروزى هاى زيادى داشته ام اما گذشته ها گذشته و من اكنون به آينده مى نگرم و هدفم قهرمانى است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چند خبر:

دودک:
    «دودك» دروازه بان ملى پوش لهستانى رئال مادريد اسپانيا كه سال گذشته با جدايى از ليورپول به رئال پيوسته است، قصد دارد در پايان فصل جارى مسابقات لاليگا اين تيم را ترك كند. «دودك» پذيرفته است كه با حضور «ايكر كاسياس» دروازه بان اول رئال، وى شانس چندانى براى بازى در اين تيم ندارد و به يك نيمكت نشين محض تبديل شده است. اين گزارش حاكى است، «دودك» قصد دارد طى جلسه اى با «پردراگ مياتوويچ» مدير ورزشى باشگاه رئال مادريد در مورد ترك اين تيم مذاكره كند زيرا «دودك» ۳۴ ساله در پايان عمر بازيگرى خود بسر مى برد و قصد دارد در تيمى به عنوان دروازه بان اول بازى كند.

دیارا:
    هافبك اهل مالى رئال مادريد در پى جريمه نقدى سنگين خود قصد دارد از تيمش جدا شود. محمدو ديارا چند روزى را در حاشيه نشينى گذرانده و مرتكب حركات زشتى در زمين شده است و بايد از هواداران رئال مادريد عذرخواهى كند. وى به خاطر تأخير ۱۰ روزه خود مبلغ ۲۰۰ هزار پوند جريمه شده و اين رقم از حقوق وى كسر خواهد شد. به همين دليل هافبك اهل مالى قصد جدايى دارد. در همين رابطه وكيل ديارا مذاكرات خود را با باشگاه اينتر آغاز كرده است.

کریم بنزما:
    مطبوعات اسپانيايى از تلاش رئال مادريد براى به خدمت گرفتن كريم بنزما خبر دادند. مهاجم ملى پوش المپيك ---- تمام توجه فوتبال اروپا را به خود جلب كرده است، پس از اظهار علاقه آلكس فرگوسن براى استخدام بنزما در منچستر يونايتد اكنون نوبت به رئال مادريد رسيده است. در بين اسامى بازيكنان مورد توجه رئال مادريد بنزما از شانس بالاترى برخوردار است، با توجه به پيشنهادات متعدد به مهاجم ---- بايد ديد مقامات اين باشگاه تا چه زمان مى توانند مقاومت كرده و مانع رفتن بنزما از تيم شوند.

روبن:(یک فاجعه دیگه!!!)
    به نقل از ای اف پی ؛ آرین روبن ستاره رئال مادرید که در بازی با رکرتیوو قوزک پایش دچار پیچ خوردگی شد به گفته ی پزشکان رئال در روز دوشنبه بین سه تا شش هفته مصدوم است .
    کیکه آلوارز که با این تکل موجب آسیب دیدگی روبن شد گفت : این بدترین روز فوتبال حرفه ای من بود . این یک اشتباه جدی بود . من اشتباه کردم و احساس بسیار بدی دارم . من هیچ قصد بدی نداشتم .

تعلیق اسپانیا:
    به نقل از آس اسپانيا، عده كثيري از مردم با تجمع برابر فدراسيون فوتبال، مقامات اين سازمان مهم و با نفوذ را به شورش و ناامني تهديد كردند.
    در پي تجمع مردم، فدراسيون فوتبال به اجبار، جلسه اي اضطراري برقرار و آن را به صورت مستقيم از تلويزيون بزرگ مستقر در ميدان مركزي پخش كرد.
    در اين جلسه ميگل ويار با بالا بردن راي مثبت خود موقتا به فيفا چراغ سبز نشان داد؛ اما راي نهايي زماني پذيرفتني است كه اين فدراسيون نامه رسمي خود را به دفتر فيفا در سوئيس ارسال كند.
    اسپانيا به دليل دخالت دولت در فوتبال، از سوي فيفا تهديد به تحريم و كنار گذاشته شدن از جام ملت ها شده است.

روبینهو:
    به نقل از تریبال فوتبال روبینیو اعتفاد دارد که کار کردن با شوستر از کار کردن با کاپلو آسان تر است .
    ستاره ی برزیلی گفت : من در بهترین حالت فرمم هستم اما می دانم که هنوز می توانم بهتر شوم احساس خوبی دارم . من از مصدومیتم ریکاوری کردم و از پیروزی برابر رکرتیوو خوشحالم .
    روبینیو از مربی خود نیز حمایت کرد .
    وی گفت : حقیقت این این است که شوستر مربی ایست که همیشه از من حمایت کرده و این موجب می شود که هر بازی بهتر شوم . من هنگامی که بازی می کنم نسبت به زمانی که با کاپلو بودم احساس راحتی بیشتری می کنم .

گوتی:
    به نقل از سایت گل خوزه ماریا گوتی ستاره ی رئال مادرید اعتقاد دارد که اگر رم را ببرند فشارها تا حد زیادی کاهش می یابد .
    وی در بازه ی بازی رکرتیوو گفت : این یک پیروزی مهم بود چرا که ما از فشار سه شکست پیاپی بیرون آمدیم و نیاز داشتیم که آرامشمان را پیش از با رم بدست آوریم . این بازی حکم مرگ و زندگی را برای ما داشت و به ما کمک می کند تا در اروپا موفق شویم .
    رئال در حالی برد که میزبان یک اخراج مشکوک داشت و گل اول نیز آفساید بود .
    وی در این باره گفت : مطمئنم که گل اول آفساید بود . اما این بازی سختی برای داوران بود با سه کارت قرمز و چند تکل خشن . در چنین بازیهای پیچیده ای معمولا داورها اشتباه می کنند .
    وی در مورد صدر نشینی با 5 امتیاز گفت : فکر می کنم لیگ شبیه چند هفته قبل شده است . ما سخت تلاش می کنیم تا نشان دهیم که خوب بازی می کنیم و بعد از آن می توانیم که بیندیشیم که بقیه تیمها چه می کنند . اگر خوب باشیم و امتیازهای را خوب جمع کنیم در صدر باقی می مانیم . واضح است که پنج امتیاز یک فاصله ی بزرگ است اما بهتر است که به بازیهای که در پیش داریم بیندیشیم .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کریم بنزما:
    مطبوعات اسپانيايى از تلاش رئال مادريد براى به خدمت گرفتن كريم بنزما خبر دادند. مهاجم ملى پوش المپيك ---- تمام توجه فوتبال اروپا را به خود جلب كرده است، پس از اظهار علاقه آلكس فرگوسن براى استخدام بنزما در منچستر يونايتد اكنون نوبت به رئال مادريد رسيده است. در بين اسامى بازيكنان مورد توجه رئال مادريد بنزما از شانس بالاترى برخوردار است، با توجه به پيشنهادات متعدد به مهاجم ---- بايد ديد مقامات اين باشگاه تا چه زمان مى توانند مقاومت كرده و مانع رفتن بنزما از تيم شوند.
    اگه بياد رئال كه توپ ميشه! اما بارها گفته از بارسا خوشش مياد! فكر كنم رئال بايد اينجا نبوغ به خرج بده، از زيدان بخواد باهاش حرف بزنه

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

به نظر من اگه حاتم بن عرفه رو هم با کریم بنزما با هم بخرن خیلی بهتره.خداییش اندازه روبینیو (یه ذره کمتر) تکنیک داره لامصب.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سلام به همه
    آقا گزارشگري با من
    قرار ما هم درست نيم ساعت قبل از بازي همينجا
    اينم عكس هاي براي گرفتن روحيه براي بچه ها

************** رقيبان ***************

**************** تمرينات *****************

******************* يك ستاره *********************

****************** ورزشگاه غوهاي آتشين ********************

******************** ميليون ها عاشق در انتظار ***********************

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از سایت گل پس از برخورد بد شوستر با نمایندگان رسانه ها در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی کمیته نویسندگان روزنامه ها نامه ای را به عنوان شکایت تقدیم رامون کالدرون کرده است . ان نامه بدین شرح است :
    بدین وسیه می خواستیم از حرکت مربی باشگاه تحت هدایت شما ژس از بازی رئال - رکرتیوو در سالن کنفرانس نوئه وو کلمبینو شکایت کنیم .
    ما اعتقاد داریم که آقای شوستر باید تا پایان کنفرانس مطبوعاتی حضور داشته باشند و به سوالات اصحاب رسانه بدون هیچ واکنش بدی پاسخ دهند . ما می خواستیم از حرکت آقای مربی به شما شکایت کنیم .
    این حرکت از کسی که به عنوان سمبل رئال مادرید شناخته می شود خارج از نزاکت است . مربی می تواند با چنین حرکاتی یک باشگاه بزرگ را زیر سوال ببرد .
    در نتیجه ما خشم و اعتراضمان را این گونه اعلام می کنیو و امیدواریم که باشگاه رئال مادرید کاری کند که خبرنگاران ما در دیگر شهرها با چنین واکنشهایی روبرو نشود .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

به اميد خدا با رم رو مي بريم و دور بعد خواهيم رفت
    ما استحقاقشو داريم تا قهرمان اروپا بشيم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سلام چارليزجان اومدي تو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •