تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 2376 اولاول ... 37871271331341351361371381391401411471872376371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای فینال جام حذفی رو جلو چشمام تصور میکنم ! درهای استادیوم ساعت 11 بسته میشه !!!!!!! دیگه گنجایش ورزشگاه پرشده !
    رو به رو اماده باش ......................
    سروره هرچی لنگیه .... امیر.....
    بعد هم که میزنیم و قهرمان میشیم و میریم اسیا برای اینکه جلوی ابروریزی دوباره پ ر س پ و ل ی س ی ه ا رو بگیریم !
    چه حالی میده اینجوری شه !!

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

ژنرال خوش اومدی ...

بیایم و همه یا هم متحد بشیم برای موفقیت استقلال ...

نامرده هرکی فینال جام حذفی رو نره ورزشگاه .... غیرت استقلالی نداره ...

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

فقط دعا کنید که عنایتی بیاد جای این برهانی که از گل نزدن خسته شدیم

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وای اگه عنایتی بیاد که دیگه خیلی خوب میشه.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

بنده فقط نظر خودم رو عرض می‌کنم، ولی به نظر من قلعه‌نویی نمی‌تونه موفقیتهاشو با استقلال تکرار کنه، همونطور که هیچ مربی دیگری در سطح جهان موفق به این کار - یعنی «تکرار» موفقیت پس از بازگشت دوباره به تیم - نشده. مثال خوبش همین ناصر حجازی بود. حجازی که با استقلال حتی تا یک قدمی قهرمانی آسیا هم پیش رفت، اینبار چاره‌ای جز تسلیم شدن در برابر نتایج ضعیف تیمش نداشت. پس بازگشت دوبارۀ قلعه‌نویی - آنهم در این روزهای بسیار حساس - نمی‌تواند کارساز باشد. چه خود قلعه‌نویی هم برای قهرمانی، سه سال از هواداران فرصت خواست.

مهمتر از این، فاکتورهاییست که مدیریت باشگاه باید برای انتخاب مربی داشته باشد. تاکتیکی که حجازی و کریمی آنرا در تیم بنیان نهادند، بسیار خوب و دارای آیندۀ روشنی بود. استقلال کنونی حتی می‌توانست قهرمان باشد؛ اما آبیها درگیر مشکل دیگری هستند، مشکلی که یک سال است گریبانگیر آنها شده.

حذف از لیگ قهرمانان آسیا تنها بدلیل یک تاخیر کوچک، چیزی نبود که بازیکنان بتوانند با آن کنار بیایند. پس از آن واقعه بود که روحیۀ آنها تحلیل رفت. از دست دادن جام قهرمانی در واپسین ساعات لیگ، بر شدت مشکلات صمد مرفاوی اضافه کرد.

و این پایان ماجرا نبود، چرا که تیم، نه به یک تمرین‌دهندۀ خوب، بلکه به یک روانشناس خوب نیاز داشت. اگر حجازی و کریمی توان پر کردن جای این روانشناس را داشتند، قطعا اینی که هست نمی‌شد.

در طول تیم استقلال وضعیت روحی خوبی نداشت. این را از آشفتگی آنها در طول بازیها می‌شد بخوبی فهمید. دو مربی طراز اول فوتبال بر سر استقلال حاضر شدند. آشفتگی تیم، راهی را برای نفوذ تاکتیکهای ناصر حجازی و فیروز کریمی باز نگذاشته بود. راهی که به نظر نمی‌رسد فرد سوم - یعنی ژنرال - هم بتواند آنرا بگشاید.

امیدوارم که پیش‌بینی‌ام غلط از آب درآید!

تندرست باشید.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیدوارم که پیش‌بینی‌ام غلط از آب درآید!
    امیدوارم....

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

ژنرال خوش اومدی ...

نامرده هرکی فینال جام حذفی رو نره ورزشگاه .... غیرت استقلالی نداره ...
    نامرده هرکی جام باشگاهها یادش بره !
    غیرت استقلالی نداره ...[
    ولی بااین حال :

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض عنايتي پيشنهاد استقلال را نپذيرفت

خبرگزاري فوتبال ايران - امير قلعه‌نويي از مسئولان باشگاه استقلال خواسته كه رضا عنايتي را به اين تيم بياورند ولي احتمال بازگشت مهاجم سابق آبي‌ها بسيار ضعيف است.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، عنايتي از دو باشگاه النصر و الوصل پيشنهاد دارد و تصميم گرفته كه فصل آينده هم در امارات بماند، در حالي كه پيشنهاد مالي تيم‌هاي ايراني با اماراتي ها قابل قياس نيست. يكي از نزديكان باشگاه استقلال هم با عنايتي مذاكراتي داشته ولي او حاضر نيست به استقلال بيايد. عنايتي به احتمال فراوان پيراهن باشگاه النصر را بر تن خواهد كرد.اين بازيكن با توجه به سقوط الامارات قطعا حاضر به حضور در رقابت هاي ليگ دسته دوم نيست وبه يكي از دو تيم الوصل يا النصر مي پيوندد. عنايتي

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

استقبال گرم از "امير قلعه‌نويي" در تمرينات استقلال

امير قلعه‌نويي در ميان استقبال بيش از هزار هوادار تيم فوتبال استقلال وارد محل تمرين اين تيم شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مراسم معارفه امير قلعه نويي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال عصر امروز با حضور بيش از 1000 هوادار استقلالي در زمين شماره 2 مجموع ورزشگاه آزادي برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم قلعه نويي در هنگام ورود به ورزشگاه از فاصله 200 متري در ميان انبوهي از هواداران تيم فوتبال استقلال و با گل و شيريني استقبال شد.

هواداران استقلال با سر دادن شعارهاي مانند "ما همه سرباز توايم اميرخان گوش به فرمان توايم اميرخان" قلعه‌نوعي را تشويق مي‌كردند.

قلعه‌نويي به سختي وارد زمين چمن شماره 2 ورزشگاه آزادي شد و به ابراز احساسات هواداران استقلال پاسخ گفت. او به سختي از ميان انبوهي از جمعيت در رختكن بازيكنان استقلال حضور يافت و پس از صحبت‌هاي كوتاهي با آنها اعلام كرد: "اولين جلسه تمرين تيم فوتبال استقلال با حضور او سه شنبه ( فردا از ساعت 17 ) در همين مجموعه برگزار خواهد شد".

به گزارش ايسنا، اميدوار رضايي و مسعود نفريه از اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال، علي فتح اله زاده مدير عامل باشگاه و پيشكسوتاني از اين تيم چون جواد زرينچه، رضا حسن زاده و محمود فكري در اين مراسم حضور داشتند.

درگيري ليدرها با كوشكي و طالب‌لو
    قلعه‌نويي: به جام حذفي اميد زيادي دارم
    رودربايستي ندارم؛ هيچ ليست سياهي ندارم
    كمترين استقلالي روزي200 هزارتومان درآمد دارد

سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال تهران در اولين جلسه حضور در تمرينات اين تيم گفت: با هيچ كس رودربايستي نخواهم داشت.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (اينسا)، امير قلعه نويي كه براي معارفه‌اش به عنوان سرمربي تيم فوتبال استقال تهران در محل تمرين اين تيم حاضر شده بود، پس از پاسخ گفتن به ابراز احساسات هواداران اين تيم در رختكن بازيكنان استقلال حاضر شد و طي صحبت هاي كوتاهي گفت: شما بازيكنان استقلال بايد بدانيد كه اين تيم براي ميليون‌ها هوادار است. همه ما بايد دست بوس تماشاچيان باشيم چون آنها هستند كه براي حمايت از استقلال ملامت‌هاي زيادي مي‌كشند.

وي گفت: كوچكترين بازيكن تيم استقلال درآمدي روزانه بيش از200 هزار تومان دارد اما، اين ليدرها و هواداران استقلال هستند كه بدون هيچ چشم‌داشتي براي تشويق شما و ديدن هنر شما به ورزشگاه‌ها مي‌آيند. مطمئنا باخت تيم استقلال باعث به وجود آمدن مشكلات خانوادگي براي برخي از هواداران مي‌شود.

وي گفت: من در تيم استقلال هيچ ليست سياهي ندارم حتي برخي مي‌گفتند وقتي قلعه نويي بيايد امثال نوازي يا پيروز قرباني از اين تيم اخراج مي‌شوند اما، چنين چيزي نيست چرا كه تمامي اين بازيكنان زحمت زيادي براي استقلال كشيده‌اند و در آينده جايگاه من و امثال من را خواهند داشت. من هيچ دلخوري از هيچ بازيكني ندارم اما، براي انتخاب تركيب بازيكنان با هيچ كسي رودربايستي نخواهم داشت.

قلعه نويي افزود: در مجموع فكر مي‌كنم استقلال با اين نفرات آينده روشني دارد اما، صحبت‌هاي بيشتر را در خلوت با شما انجام خواهم داد.

به گزارش ايسنا، پس از حضور قلعه‌نويي در رختكن تيم استقلال عده‌اي از ليدرهاي اين تيم وارد رختكن شدند و با برخي بازيكنان اين تيم از جمله وحيد طالب لو، و بيژن كوشكي درگيري‌هايي را به وجود آوردند كه قلعه‌نويي خطاب به اين بازكنان گفت: امثال بيژن كوشكي بايد بدانند كه استقلال تيمي است كه با ديگر تيم‌ها فرق مي‌كند. در تيم استقلال مدير، مربي، بازيكن، ليدر، هوادار هركسي جايگاه خودش را دارد و شما بايد بيش از اين به هواداران استقلال احترام بگذاريد.

قلعه‌نويي گفت: كوشكي و امثال او اگر مسئله‌اي دارند مي‌توانند به سرپرست تيم منتقل كنند و حرمت‌ شماها بالاتر از اينهاست كه بخواهيد با كسي درگير شويد.

قلعه‌نويي هم‌چنين بپس از اين صحبت در گفت‌گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من هيچ كاري به گذشته و زمان‌هاي قبل كه در استقلال بوده‌ام كاري نخواهم داشت و همه چيز از نو شروع شده است. معتقدم استقلال با مديريت و بازيكنان خوبي كه در اختيار دارد مي‌تواند آينده روشني داشته باشد. به قهرماني به جام حذفي اميد زيادي دارم و براي سال آينده نيز برنامه‌هاي خاصي را خواهيم داشت.

قلعه نويي گفت: معتقدم فتح اله زاده در ابتداي فصل تيم خوبي را جمع كرد، و من هم ليست سياهي براي استقلال نخواهم داشت و هر كسي كه در اين تيم زحمت كشيده جاي خود را دارد اما، مطمئن باشيد هر مربي حق انتخاب بازيكنان و نفرات مورد علاقه خود را خواهد داشت.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چه كساني دستياران او در تيم استقلال خواهند بود، گفت: سعي خواهم كرد از پيشكسوتاني چون محمود فكري، جواد زرينچه و رضا حسن زاده در اين تيم استفاده كنم. هم چنين از نفراتي كه در تيمي مثل كرمان من را ياري مي‌كردند از جمله بابازاده وصالح كمك خواهم گرفت.

قلعه نويي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه سرپرست تيم چه كسي خواهد بود؟ گفت: سرپرست هماني كه بوده، خواهد بود.

اميدوار رضايي:
    به قهرماني اميد زيادي داريم
    فتح‌اله‌زاده براي انتخاب قلعه‌نويي اختيار تام داشت
    قهرمان هم نشويم، تغييري در وضعيت موجود نمي‌دهيم

عضو هيات مديره باشگاه استقلال گفت: فتح‌اله‌زاده از سوي هيات مديره براي انتخاب امير قلعه‌نويي اختيار تام داشت.

اميدوار رضايي پس از مراسم معارفه‌ي سرمربي جديد استقلال، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: حضور قلعه‌نويي به عنوان سرمربي تيم استقلال مدت‌هاست كه در جلسات هيات مديره بررسي شده است. او يكي از كانديداهاي ما بود كه مي‌تواند مربي خوبي براي استقلال باشد.

وي افزود: پس از استعفاي فيروز كريمي، فرصت كمي داشتيم تا سرمربي جديد را معرفي كنيم، لذا برگزاري جلسه هيات مديره براي اين كار مقدور نبود. البته با توجه به اين‌كه حضور قلعه‌نويي در قبل هم در جلسات هيات مديره مطرح شده بود، لذا ما به فتح‌اله‌زاده اختيار تام داده بوديم تا سرمربي جديد را معرفي كند. همچنين فتح‌اله‌زاده در اين باره نيز مشورتي از علي‌آبادي رييس سازمان تربيت بدني گرفته بود و بر اين اساس مستقيما قلعه‌نويي را به عنوان سرمربي جديد تيم استقلال معرفي كرد.

وي هم‌چنين گفت: فتح‌اله‌زاده خودش علاوه ‌بر اين‌كه مديرعامل باشگاه استقلال است يكي از اعضاي هيات مديره نيز مي‌باشد او به طور هفتگي گزارشي را از عملكرد باشگاه استقلال به هيات مديره ارايه مي‌دهد. لذا ارزيابي من از روند موجود مثبت است.

رضايي در پايان گفت: اميد زيادي به قهرماني استقلال در جام حذفي دارم اما اگر هم به اين مهم دست نيابيم درباره‌ي ضعف‌هاي موجود بازنگري خواهيم كرد.

فتح‌اله‌زاده:
    استقلال دوباره متولد شده است
    جام حذفي را نبريم، خودم را مي‌كشم!
    الان قلعه‌نويي صاحب خانه و من مستاجرم

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: اگر نتوانيم جام حذفي را بگيريم همه بايد در زمين بميريم.

به گزارش ايسنا؛ علي فتح‌اله‌زاده، در مراسم معارفه‌ي سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال با حضور در رختكن بازيكنان اين تيم خطاب به آنها گفت: جايگاه تيم استقلال چيزي كه الان هست، نيست. در شرايط فعلي ما با تشويق‌ها و توهين‌هاي تماشاچيان مواجه هستيم كه بايد با بالا بردن روحيه‌ي خود بتوانيم در جام حذفي موفق شويم.

فتح‌اله‌زاده گفت: استقلال از امروز تولدي دوباره دارد و هواداران جام حذفي را مي‌خواهند كه اگر نتوانيم آن را به دست آوريم همه بايد در همان زمين بميريم؛ اصلا خود من اولين نفر مي‌آيم و در زمين خودم را مي‌كشم.

وي گفت: مديريت و مربيان استقلال تنها مي‌توانند در كارهاي بيروني تلاش كنند و شرايط را مهيا سازند و در نهايت توپ فوتبال با ساق‌هاي شما وارد دروازه‌ي حريفان مي‌شود. توجه كنيد كه ما امروز يك مربي بزرگ كه در هر تيمي رفته موفق بوده را براي شما آورديم، قلعه‌نويي بهترين مربي آسياست و حتي حقش بود كه سرمربي تيم ملي شود. او به خاطر علاقه‌اي كه به تيم استقلال داشت با يك تلفن پيشنهاد مرا پذيرفت. شما مي‌توانيد با تلاش زياد بسيار و فرمانبرداري از او آينده را از آن خود كنيد.

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: قلعه‌نويي مورد حمايت اعضاي هيات مديره و مديريت باشگاه است و شما بازيكنان از فردا در اختيار او هستيد و بايد از او اطلاعت كنيد.

فتح‌اله‌زاده پس از صحبت با بازيكنان استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: بعضي از تصميمات نياز به توضيح ندارد، حضور اين همه هوادار نشان از اين دارد كه من تصميم درستي را گرفته‌ام. معتقدم استقلال مي‌تواند با قلعه‌نويي آينده‌ي روشني داشته باشد.

وي افزود: قلعه‌نويي به خانه‌ي خودش برگشته و امسال من اينجا مستاجر هستيم.

وي در پاسخ به سوالي، مبني بر اين‌كه، چرا از ابتداي فصل قلعه‌نويي را سرمربي استقلال نكرديد گفت: متاسفانه زماني كه من به استقلال آمدم قلعه‌نويي در تيم ملي فعاليت مي‌كرد و نمي‌توانستيم از او استفاده كنيم، اما اين گزينه را بارها در جلسات هيات مديره بررسي كرده بوديم و سرانجام به خاطر فرصت كمي كه پس از استعفاي فيروز كريمي وجود داشت از او درخواست كرديم تا به استقلال بپيوندد و او با كمال ميل بدون هيچ‌گونه صحبتي درباره‌ي مسايل مالي پيشنهاد مرا پذيرفت.

فتح‌اله‌زاده گفت: هواداران استقلال امسال بسيار اذيت شدند و ما حتي روي نگاه كردن به آنها را نداريم.

مديرعامل باشگاه استقلال در پايان درباره‌ي احتمال قولي كه قلعه‌نويي بابت قهرماني استقلال به او داده است، گفت: همه‌ي ما براي قهرماني استقلال در جام حذفي تلاش مي‌كنيم و امير قلعه‌نويي چه قول بدهد و چه ندهد ما او را قبول داريم.

منبع :isna

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض عکس های اولین حضور قلعه نوعی در تیم استقلال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •