تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 356 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

13

عجب اینجا پس ماشین هم میذارین. من هم اومدم

آخه من 137 صفحه رو کی وقت کنم ببینم.

اگه تکراری بود شرمنده.

جناب غوغا لطفآ قبل از ارسال پست قوانین را مطالعه بفرمایید.در این قسمت برای رعایت نظم تصاویر باید به صورت لینک قرار داده شوند.
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه .....

نميدونم اين همه قرار ميزارين چرا يک عکس و گزارش نيست ....

شما ها که اينقدر ادعاي ماشين و ماشين بازيتون ميشه چرا يک بار تو پيست نيومدين؟

اين ابر خودروهايي که تيون ميکنيد چرا فقط عکس هستند؟

اين غول هاي تيون شده شما چرا تو مسابقات شرکت نميکنن؟

چرا اينجا هميشه يکي يه چيزي ميگه 2 - 3 نفر ميان به به و چه چه ميکنن..

چرا در مطالبي که از جاي ديگه نقل شده اصلا منبع ذکر نميشه؟

اگه قرار ها خيالي نيست پس اين ثبت نام و قايم موشک بازي چيه ؟

چرا وقتي يکي اينجا اعلام ميکنه مياد کسي بهش خبري نميده ؟

چرا کسي که ادعاي تملک ماشينهاي چند صد ميليوني رو داره خط تاليا داره ؟

چطور ميشه ماشين با آب بندي ضريب گيربکس و کات آفش تغيير کنه ؟؟

و هزاران سوال ديگه .

راستي من بصورت علني و رسمي اعلام ميکنم ما ( من و ساير دوستانم ) علاقمنديم حد اقل يکي از اين عجايب رو ببينيم.

راستي اون 405 که با آب بندي درست دنده 2 تا 120 کيلومتر سرعت ميگيره هم خيلي دوست دارم ببينم.

دوست عزیز من فقط نظر خودم رو می گم.اینکه با تجربه ای که من دارم و خیلی هم کم هست یکسری توضیحات می دم:

1.هیچ وقت بدون مطالعه نظریه پردازی نکنید.(لطفآ)(136 صفحه برای شما وجود دارد)
    2.هزینه تیونینگ بسیار زیاد است.بنا بر این شرکت این ماشین ها در پیست (اونم از نوع آزادی) به صرفه نیست.
    3.گهگاه قرار ها دارای تغییراتی می شود.اونم به دلایل امنیتی.
    4.در تهران با کل کل های خیابانی به شدت برخورد می شود.(اینجا هیچ کس ادعای کل کل نداره.منتها نیرو انتظامی برچسب کل کل به آدم می زنه).

در ضمن از حمید جان خواهش می کنم برای شفاف شدن ابهامات شما توضیحات خودشون رو بدن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض آقای محمد :

دوست خوب ما جناب آقا بهنام جواب سوالات شما رو داد . امیدوارم تا حدودی قانع شده باشی .در ضمن کسی که به لحاظ کاری خیلی سرش شلوغه و بیشتر ارتباطش با تلفنه نمی تونه شماره اختصاصی شو در اختیاره بقیه بزاره . باید یه خط جدا رو اختصاص بده به کارش . ok?
    در ضمن 1500 بار گفتم برو تو سایت خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر جند هنوز update نشده و

یا علی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[quote=405baz;870704]1
    -آقا سهیل دمت گرم بابت اید تکنیک دیگه و اینکه فکر نمی کنی به 405 فشار بیاره این حرکت ؟پ

2-حمید جان ما منتظریم . ببینیم تو و آقا سهیل چه می کنین دیگه .

دوستان همگی خیلی مخلصیم .[/quote

دوست عزیز
    این تکنیک به هر ماشینی فشار میاره . منتها چون 405 دیف جلو یا باید به صورت معکوس انجام بدی(دنده عقب) یا اینکه رو سطح خیس . خوب هر کدوم فشار خاص خودش رو میزاره . 405 از لحاظ جلوبندی برای این کار ضعیفه (به نظر من )و انجام مداوم این حرکت = خورد شدن پلوس و کج شدن سیبک وخیلی چیزای دیگه
    ولی اکسل عقب 405 قابل قبوله .
    در مجموع اگه دلت می خواد یک یا دو بار اون هم در زمان کوتاه میتونی این کارو بکنی .
    البته من تضمین نمیکنم تو همین 1 یا 2 بار پلوست طاقت بیاره ها !!!!!!!!

یا علی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض روش نام‌گذارى خودروهاى پژو

حتما تا كنون نام مدل‌هاى مختلفى از پژو، مانند 206، 405، 504، و 404 را شنيده‌ايد. اما آيا فكر كرده‌ايد كه اين اعداد چه معنايى دارند؟

پژو از سال 1929، از يك سيستم نام‌گذارى سه رقمى استفاده مى‌كند كه در آن عدد وسط همواره صفر در نظر گرفته مى‌شود و فرمول كلى نام‌گذارى به صورت x0y است. در اين فرمول، x ابعاد اتاق (و البته سطح تجهيزات) را نشان مى‌دهد و y بيان‌كننده‌ى شماره‌ى مدل است (هر چه اين عدد بالاتر باشد، اتومبيل جديدتر است).

با اين فرمول به راحتى و بدون آشنايى با دو خودروى پژو، مى‌توان مشخصات كلى آن‌ها را در مقايسه با هم بدست آورد. براى مثال مدل 406 نسبت به 305 داراى اتاق بزرگ‌ترى بوده و نسبت به آن جديدتر است.

البته اين قانون كلى، استثناهايى هم دارد. براي مثال كمپانى پژو در دهه‌ى 80 مدلى به نام 309 توليد كرد، در حالى كه امروزه در بازار مدل پژو 307 موجود است! از استثناهاى ديگر، مدل 206SW استيشن بوده كه با وجود آنكه در سرى 20Y قرار دارد، اما ابعاد بدنه‌ى آن به سرى 40Y نزديك‌تر است.

در سال 1929 تمام اعداد بين 101 تا 909 كه رقم وسط آنها صفر بود، به ثبت تجارى رسيدند و به همين دليل هنگامى كه پورشه مدل 901 خود را به بازار عرضه كرد، با اعتراض پژو مواجه شد و مجبور به تغيير نام مدل خود به 911 شد.

اخيرا پژو تصميم گرفته به علت محدود بودن اين سيستم، نام‌گذارى 4 رقمى را مد نظر قرار دهد كه اين سيستم به صورت x00y مى‌باشد. از جمله خودروهاى نام‌گذارى شده به اين شيوه مى‌توان به مدل‌هاى كانسپت 4002 و 1007 اشاره نمود.

به نقل از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با ويرايش!)
    Last edited by Balrog; 17-02-2007 at 17:03.

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها یه کم به خودتون بیایید.این که یکی murcielago یا galardo یا slr داره جای خوشحالی داره.اما مسئله اینه که من وقتی در مورد یه موضوعی اطلاعاتی ندارم هرگز نظر نمی دم.چند بار از آقای بابایی سوال پرسیدم و در جواب چند خط حرف بی معنی خوندم.
    این یعنی سرکار گزاشتن مردم

در آغاز فعالیت غوغا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پونک

پيش فرض

شرمنده
    چشم

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

با سلام خدمت همه بچه ها.اول از سهیل جان و داریوش جان مخصوصآ داریوش جان که زنگ زد و من رو از این بچه بازی
    ها مطلع کرد.ممنونم

این بار دوم هست که یکسری از کسایی که تازه عضو شدن با یه سری سطحی نگیری ها دارن 3سال زحمت ما رو نادیده میگیرن.

ما وقتی با پی سی آشنا شدیم اگر اشتباه نکنم از صفحه 50 یا 60 بود که فعالتیمون رو سطحش رو یکم رسمی کردیم. حداقل در هر صفحه 2یا 3تا پست گذاشتیم شما حسابش رو بکنید اگرم این کاره نباشیم کسی حق نداره
    این طوری باما برخورد کنه

ببینید شما اگر قبل از اینکه این طوری با ما صحبت کنید اگر یکم جستجو میکردید این پایین یا بالا شماره صفحات خورده

اگر دقت میکردید از ماشینهای تیونینگ شدمون از ماشین های چند صد میلیونیمون از پرشیایی که با دنده 2 140 تا
    تو اتوبان همت میرفت هم فیلم هم عکس گذاشته شد.

چند ماه پیش کسی با نام کاربری تاپ آر پی ام هم همین حرفها رو زد اون که روش حسابی کم شد سر همین هم هست که دیگه پیداش نیست خلاصه گروه با تصمیم مدیر دید ما که همه چی در اختیار شما میذاریم این طوری برخورد میشه سر همین فقط به کسایی که عضو هستن فیلم نشون داده میشه همین.

مسئله بعدی ما هیچوقت ادعا ماشین بازی نکردیم هرکس که اینجا اومده با خوشرویی برخورد شده باحاش هر کسم سوال داشته با روی باز جواب بهش داده شده. اما شما فکرش رو بکن تو پیست مثلآ دریفت بری خیلی قشنگه نصف ماشینت میزنه بیرون شایدم منظور پیست گراندپری تو دبی هست که دارن تازه میسازن!!!

-مسئله بعدی اینکه چرا این ماشینا تو مسابقه شرکت نمیکنن!:
    1- به من چه میتونی از صاحبشون بپرسی
    2- هر ماشین بعد از اینکه تو مسابقه شرکت میکنه بعدش حدود 500 تومن با وضعیت عادی تعمیر داره شما فکر کنید
    اون سیناد یا مزدا با موتور تیونینگ شده یا موتور 745 ای ال چقدر خرجش میشه!!!!!

-اینکه چرا هرکی یچیزی میگه به به و چه چه میکنن:

چون از قوانین هست که 1:کل کل نکینید(قابل توجه)

2-سعی بشه موضوع قرار داده بشه نه اینکه الکی وقتمون گرفته شه تاپیک در مورد ماشین هست نه جواب الکی دادن.

- چرا نام منبع...

اینکه دیگه ادامه ندادم دلیلش این بود سهیل جان 5000 بار گفت سایت خودم بوده و ....

تازه اگرم نگفته هیچوقت نگفته مال خودم بوده پس به فرض منی که این پست رو دیدم اول به محتویاتش نگاه میکنم

بعد هم ازش تشکر نه اینکه ...

- طرز ثبت نام

گروه ما روش خاص خودش رو داره اینکه ما بدونیم کیا میان کیا نمیان چند نفر هستن که مقدمات مسائل برگذار شه

در خصوص پذیرایی و... کسی مشکلی داره؟؟؟
    26
    نفر ثبت نام کردن و دیروز ....

---خط تالیا

اینکه من هیچ وقت ادعا نکردم من مایه دارم و این چرت و پرت ها همه شاهدم هیچ وقت قصد پز دادن نداشتم

اگر اینطوری بود همش جردن در حال چرخ زدن و حال گرفتن بودم نه اینکه گروه تشکیل بدم و کاری کنم کسایی که

مثل خودم عاشق لامبو یا فراری هستن یک بار امتحانش کنن اما حالا میبینم که چه اشتباهی کردم...

اینکه خط تالیا دارم قطعآ به خودم مربوطه دیگه این رو کسی نمیتونه...

شما اگر سرت شلوغ باشه سعی میکنی موضوع کار رو از بقیه مسائل جدا کنم خب این خط بیشتر به کارم میاد

آقا محمد شما مشکلی داری اگر ناراحتی من خط ثابت بدم یا اگر آنتن نمیده O2 چطوره؟؟؟
    خیلی خوشحالم با پولی که از کار بدست اوردم برای گروه 40 تا خط تالیا برای کارشون گرفتم و یه دفتر+ مرکز تیونینگ
    تو بهترین منطقه تهران(خ برزیل مقابل تاج محل) گرفتم
    خوبه نخواستیم کسی رو خفت کنیم...

--**-- با اب بندی...

خب این شگرد ماست خوبه فیلم پرشیا رو گذاشتم

به هر حال اصلآ دوست یه روز اینطوری حرف بزنم اما دیگه بعضی ها دارن کاری میکنن که دیگه پشیمون بشیم از اینکه کارمون رو ادامه بدیم.

اما همه چی سرجاش هست هم قرارامون هم خودمون اما اگر همچین مواردی باز هم دیده شه هم ما هم مدیر سایت قطعآ طور دیگه ای برخورد میکنیم.

راستی سهیل جان چیز خوبی گفت:
    میدونید جای کلکل کردن کجاست؟؟؟
    یه روز البته قبل عید بعد از ظهر دیفت سر لاستیک جلو و ماشین

حداکثر حجم:1.8 لیتر.
    بر اساس امتیاز و D4

دیگه الان ادعا میکنم خوبه؟

راستی آقای حائری ببخشید اگر نتونستم عادی صحبت کنم

موفق باشید
    Last edited by Hpower_sl3; 17-02-2007 at 22:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا متین جان فکر کردی نمیشه یه نفر چند ID داشته باشه ؟؟؟

خود گویی و خود خندی عجب فرد هنرمندی !!!!

واقعا ایشون منشی لازم دارن! مگه TopRPM یادت نیست ؟؟

چطور پیچونده شد؟

یا قرار هایی که نه جا داره نه شرکت کننده!

راستی چرا تا به حال به قرار های ما گیر ندادن؟

چون نه گالاردو داریم نه SLR ما ماشین واقعی داریم کوکی نیستن!

بسه دیگه ....

علاقه مندی خوب یاد بگیر ولی دری وری تحویل مردم نده!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

اگه كسى انتقاد و ادعايى داره، قشنگ و محترمانه بياد مطرح كنه! نه اينكه يه دفعه بياد يه مشت حرف نپخته بزنه و باعث دلسرديه بعضى‌ها بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •